ne idegesÍllyé ..nem tudom miről 6dobálsz itt össze..
...
1bár az elsőbe ..aztán 2 a másikba..aztán 3 az elsőbe.. aztán 4,5 a másikba..
aztán az elsőbe is 4,5
oszt ennyi...
az iszonyatossan nagyon nagyon jó hogy nem kolbászolt a hátulja.. soha semikor!
és amerre mondtam hogy mennyÉÉ fel kis mocikám..na ott ez ..fel is ment...
de beteg helyzetből.. állat volt...
mondjuk a talaj sem volt szar.. de ez akkor is ..elképesztően jó dolog..
ugyhogy tyúblizt mindenkinek csak javallani tudom...(ne sajnáljátok rá azt az 100 lyurcsit... )
de ha még tovább gondolom a dolgot, akkor egy kicsi alakitásal akár még fogazás nélkül is össze lehetne hozni, hasonlo belül is pici peremes felnivel mint a triál felni, és hasonloan puha gumi oldal falcal, csak azt nem könnyü szerelni, vagyis hogy szerelni könnyű főleg a michelin ultra light-ot csak fel kell fújni mint atom hogy rendesen átugorjon a felnin a helyére , utána lehet vissza engedni 0,2-0,3-ra amenyi a triálba van....
magyarán egy sima öszvér ami a triálban több évtizede ki van probálva és jo, azt ötvözve egy enduro profillal, gumi anyagminőségel...
de pl a kormányrol menetközben vezérelhető hátso gumi nyomás se lenne egy elhalt gondolat, az is gumi és defekt kimélő dolog lenne,
jajj most ezt is elmondtam,mi lesz...
amugy én már régen kitaláltam a tutti terepgumit, csak ezzel is az a bajság hogy tul kicsi lenne a piaca, igy sose fogják megcsinálni pedig örök élet lenne...
az ötlet lényege annyi hogy a felnin lenne valami szabvány fogazás, valami hasonlo kicsi mint az autok vezérműéksziján, és a párja meg a gumi falcán lenne puhábol,
nagyon pici nyomásal lehetne fujni soha nem tudna elfordulni, nem csak az a 6-7 centis papucs fogná elfordulás ellen hanem körben a felnin-gumin a fogazás, nem lenne többet szikla kicsipéses defekt max szököévente egy tüske, vagy szög amit szerelés nélkül azonnal lehet javitani kivülröl egy hernyoval mint a qvadon, a küllöknél meg kapna egy olyan tömitő szallagot mint a triál felnibe ami van fiksz szelep ennyi...
fuuu de most leirtam ide jajjjajj milesz , lehet valaki lenyulja az ötletemet..
Bálinyóóó....
jaja...elég viccesek a szögediek....nem mondom el...
olyan mintha valaki közülük hirdetné a mociját eladásra.....mi meg direkt nem mondanánk senki ismerősnek..nehogy már eladja s jó legyen neki.....
én sokáig muzzal jártam.....majd sima belsővel....most tublisszel....
ez most bejött....
Telyesen 1 et ertek veled.Pl van sok dolog ami fasza tuning meg ok,de pl en nem csinalom meg,habar lehet h jo,es biztos is jo,de nekem jo igy ahogy van:)
De minek levegő a hátsó gumiba?
Szoktak abba levegőt fújni ?
Kínlódtok itt a tyukbelekkel
Nekem pl a tavaly defektem sem volt,se elől se hatul,pedig eléggé sziklásba járok,es a szelep se fordult el meg 2 mm sem.
Viszont van aki kimegy motorozni és maros kicsípi a gumit.
A tyublisz is jo,de abba is levego van,es ha beleall egy szeg,vagy betonvas akkor megint kezded a kokanyolast....
na már ti is titkolóztok... szerintem tök felesleges, egy átlag enduros ugyse szorakozik még tublissal sem nemhogy neki álljo kinlodni ilyen házi tublisst...
szerintem még akik ide irkálnak, vagy akár titok olvasnak annak a tiz százaléka sem csinálja meg...
ez hasonlo mint amikor felraktam azt a galériát a sok-sok enduros átalakitásrol a 80% csak a hűlyeségeit osztotta , a megmaradokat érdekelte, de azokbol se sokan csinálták meg szerintem....
A megoldás nagyon egyszerű csak gondolkozni kell rajta nem kicsit!
Mi az ami hasonló mint a gyári tublees és olcsó?
Amibe levegő megy és gurul:)
Z123456789
Küld az email címed és megy az okosság
jajj te Gabi, hát már akkor raktam ventillátort meg töltést a motrjaimra mikor ti még a csattogos lepkét tologattátok vidáman sikongatva az ovi udvarán...
a rezo védőket már meg sem emlitem...
...
1bár az elsőbe ..aztán 2 a másikba..aztán 3 az elsőbe.. aztán 4,5 a másikba..
aztán az elsőbe is 4,5
oszt ennyi...
az iszonyatossan nagyon nagyon jó hogy nem kolbászolt a hátulja.. soha semikor!
és amerre mondtam hogy mennyÉÉ fel kis mocikám..na ott ez ..fel is ment...
de beteg helyzetből.. állat volt...
mondjuk a talaj sem volt szar.. de ez akkor is ..elképesztően jó dolog..
ugyhogy tyúblizt mindenkinek csak javallani tudom...(ne sajnáljátok rá azt az 100 lyurcsit... )