imádom ezt a fórumot...
itt mindenki akkora dzsárvisz amekkora csak akar
kint az életbren nem szivesen találkoznék senkivel.. mert kiderülne hogy kettőn közül csak ő az igazi dzsárwiksz
ugyhogy ne haragudjatok rám... csak vetítek...hazudozom..mert itt büntetlenül tudok...
a valóságban farkalecsapott kóbor kutty vagyok...egy igazi szmút hirró(=szályhős)
de azért köszönöm hogy ekkora nagy tanároktól tanulhatok...
és ha engeditek.. a vidiket és élményeimet(azokat a bénabéla élményeimet) felír6Óm ide
bakker..de lennék bólya a csapatodba..
csak ahoz először kéne tudni
. .
ez a bólya dolog...műr irtam...
csak az a bólya aki annak érzi magát..
csak az aki feladja!
volt régi haver..robúr...
eleinte sehol nem tuidot jönni..főleg sárban nem.(persze azok az idők már elmultak..mert rendessen kinőtte magát az ember ),de mikor kezdte..nagyon sokszor volt hogy nem jutott fel ..sokadjára sem.. de ő akkor sem volt bólya...mert nem adta fel..soha..
ugyhogy aki a bólyázásra besértődik..hát sértőggyön be...aki meg feladja.. az meg tartsa távol magát tölem..
nem rám van szüksége...
az aki a lelket pályolgatja az egy másik társaság...
ja hogy gyökér vagyok... nem nem
csak megkimélem magam és a másikat hogy mind a ketten rossz társaságba keveredjünk
nyalogathatnánk egymást mint itt a bb akink együtt nem mennek egy métert sem..
de nem az a társaság vagyunk...
aki jó arcal akar motorozni.. annak nem én vagyok az ideális vezető...
ne haraghudj ha úgy érzed nem jó a hangnem.. elnézést kérek.. akkor a "te hülye ember" megszólításod.. tutti tiszteletre méltó
én kérek elnézést hogy megbántottalak havereddel együtt..
tudom érzéseid kristály tiszták...
ne aggódj az enyémek is
BBktől ezúton kérek elnézést..(Bakonyi Betjárok )
dzsimi.. ha úgy érzed rossz az irány..nem ennyél arra..
ha úgy érzed az én irányoim rossz..az állat.. mert akkor ugy hivlak mostmár ..anya..mert egy anya tudja csak igazán a fia lyaú iránybe megy-É
nem is mondtad..
dont vörri..szeretlek benneteket....
mi ittköcsögök vagyunk mert 200km kötrzetől motorozunk együtt.. de ti 50km körzetben igaz haverek vagytok..ha már egyszer majdnem összejött az a motorozás...csak az a ro6t
..defekt ne lett vÓna...
lyódosra meg irigy vagyok..mert 3szor annyit zsebpénze van mint nekem fizetésem...semmi rezsi semmi kajka költség..semmi motorozási ráköltés...
neki is lehetett volna olyna jó mint nekem vagy csoresznak.. mert jött volna ő cska sajna azt a frány kettő kilómétert nem tudta lefutni...
de szerencse is...mert az megbiz6óság itt kövdetelmény.. linkesség kizárva...
most ő is tengődhetne...
de ahogy nagy tanárom mondta...
mindenki a saját szintjén nyomorog..én hozzá tszem ..aki nyomorogni akar...
vannak boldogtalan tipusú emberek.. azoknak sehol sem jó..semmi sem jó..
nem találja a helyét...
de nix gond...
mindenki úgy csinálja ahogy akarja...
csak ne akarja már rámfogni a nyomorát..
jóÓÓ?
köszönöm köszönöm
gonzó..a vidi kafi..imádom.. volt egy hej az életemben.. ahol én is küzdöttem..nem is kicsit.. vagy 7szer mentem neki.. mire feljutottam..
azt vallom: ami nem öl meg ..erősebbé tesz
azt sajnálom hogy jakszin és z45678 on és még egy két madáron kivül senki nem képes vidiket felrakni...
pedig de osztanám az észt mimt itt ti vidimentesek.. de
Nem tudom ki kicsoda, és a vitába sem szándékozom beleszólni, de a csóka szövegén szakadtam a nevetéstől
(kb olyan geci mint én mikor elememben vagyok... vagy lehet nem is geci, csak sokan nem értik az iróniát ha róluk szól? )
köszönöm Ferenc a kedves felajánlásodat hogy ajándék, de ahogy irtam is én nem szeretek senkinek az adosa lenni!
ott lesz nála a kerék, fel fog hívni .
én az öszterelyhi munkára szavazok...
a boldog osztrák lét...
olyan irigy vagyok..szinte besárgult az arszom
a motorozás csak viszi a lówét..
mire is jó az hogy sziklk közt kárszoljuk a szép idomokat.. meg fel menni..ott ahol máskor le sem birtunk jönni...(pl napkezdőn most jöttünk le másodszor.. a tetejétől...hát mit ne mondjak ..egy életre szóló élmény hogy az ember nem döglik meg a sziklákon
mikor golden nem jött.. hát róla is megemlékeztünk.. mikor én nem vok.. biztos rólam is..legalább is szeretném ha az eszükbe jutnék.. mert akkor jelentettem valamit a bandának...
aki meg van emlitve.. igy vagy úgy.. az él a lelkünkbe ..aki meg sehogy.. az meg..
csani is meg van emlegetve.. de ő is megtalálta a lakhelye körüli bandát...a haverokat..és ez igy is van rendjén...
csanéró..hiányzol.. mert most is meg voltál emlegetve..
hosi is..
és meg sokan mások...
it dázönt metter
pl anyám tuti hiányzi ronix féléknek.....mert azt is sokan emlegethetik ilyenkor
..
halllod.. vigyáz haver.. mert bejelöllek a fészen
kis a fax vagy te ..lyódos ügyvédje ..
lyódos..
hidd el mindenki sajnálja hogyitthon nem találtad meg 25 év alatt a számitásaid...
miközbe olyan dolgokat csináltál..amiből ..ha kicsit is nem úgy dolgoznál ahogy tibinél is.. fullosan megélhetnél..úlyverda lakás minden...dehát tibi ..mikt talizunk..mindég kérdi mi van veled ..mert az a munka még mindég nix befejezve...dont vörri..ha kint is úgy dolgoznál.. már 3 nap utánm lapáton lennél..
ha meg itthon is úgy dolgoznál mint kint kell...vagy csak fele úgy!
hát hid el..nem kerültél volna oda...
mindenki a maga életének a kowaxa
inkább örüljé hogy megemlékezünk rólad..haver
nekem eszembe sem jut hogy hiányoznál vagy akár mi..
tök jók ezek a nyugalomban induló ...csont mentes menetk.....
és még igy is...eszükbe jutol...
vágod..
nix hizti... nix vergődés nyüszítés.. aki akar és tud az jön...és hajtunk
ron az hogy ki a jobb ki nem ...nem számit....dajcsland kornél is 100jobb mint mi.. oszt akkor ..mi van?
mikor motorozunk akkor jól érezzük magunkat..és ez számit...
az hogy te egyedül motorozol tál..azcsak azért van ..mert nem vagy hajlandó senkihez sem igazodni...mert emberileg ilyne vagy..
de ha neked jó.. hát az a lényeg...
igazándiból nem értelek ron...
mi a közöd az itteni dolgokhoz?
mit foglalkozol vele?
rikizuzda mért nem ir ..vagy patyi.. vagy z45678?
csika..szólj már mekkora minősített gyökér banda vagyunk
természetesen visszajuttatom, de ha neked jár erre ismerősőd annak is szivesen oda adom, és természetesen kifizetem a használt tárcsáért az 5 ezer ft-ot amenyiért a bontoban adják...
jó a vidi. látszik már zöldülnek a kis levelek. durva.
ami a videó elejét illeti a beszédeket. szimpi nagyon . jól esik az embernek . azt kéne kivánnom hogy legyen munkanélküli aki ilyeneket beszél? s majd akkor lehet nevetgélni vagy álljon elő olyan élethelyzet ,hogy megszünjön az amit addig szeretettt s majd akkor . ? s röhög a másik helyzetén. vicces nagyon. danke!
szavazzatok továbbra is a fideszre vagy az mszp re. hajrá.
geci jó a kamrás, a video vágó és a csapat. A Rom-Sztia is.
az uj tripla sziklás is ultra. !
megbeszéltük következő menetbe kell már a 1-2 bolya mert ez iyg nem járja elfáradunk a végére igaz nem én hanem ök !
Ottó csak fél bolya, most Gravitációs Géza Villit súlytóttá.
nagyon extra jó volt...megint...
jól haladtunk...
és igy .. a kékpatak duplakijárós részénél.. csináltunk egy úly feljárót...
már régóta agyaltam rajta ..hogy ott nagyon sziklás..de ki tudnánk menni...
nagyon sziklás nagyon meredek..nagyon beteg..nagyon megcsináltuk
volt nem kevés motor. ..elszálott a páva aGció...
volt gravitációs géza is...
de senkit nem tudott úgy egyedül igazándiból megragadni...ezért nagyon nagyon extra lett megent...
azt beszéltük ..megent jöhetnek a bÓlyák...
ugyhogy szali... ..bakker..legközelebb ..eljöhetel.. persze ha nem direkt úgy szervezed hogy ..akkor gyere haza ..mikor mi már hazafelé lyövünk a kocsival...
illetve mikor hazamész..direkt öszterelyhbe.. akkor mi meg csak másnap tudunk kimenni hajtani
ugyhogy ne légy geccc..lyó.. figyejjé lyoda
itt mindenki akkora dzsárvisz amekkora csak akar
kint az életbren nem szivesen találkoznék senkivel.. mert kiderülne hogy kettőn közül csak ő az igazi dzsárwiksz
ugyhogy ne haragudjatok rám... csak vetítek...hazudozom..mert itt büntetlenül tudok...
a valóságban farkalecsapott kóbor kutty vagyok...egy igazi szmút hirró(=szályhős)
de azért köszönöm hogy ekkora nagy tanároktól tanulhatok...
és ha engeditek.. a vidiket és élményeimet(azokat a bénabéla élményeimet) felír6Óm ide
csak ahoz először kéne tudni
. .
ez a bólya dolog...műr irtam...
csak az a bólya aki annak érzi magát..
csak az aki feladja!
volt régi haver..robúr...
eleinte sehol nem tuidot jönni..főleg sárban nem.(persze azok az idők már elmultak..mert rendessen kinőtte magát az ember ),de mikor kezdte..nagyon sokszor volt hogy nem jutott fel ..sokadjára sem.. de ő akkor sem volt bólya...mert nem adta fel..soha..
ugyhogy aki a bólyázásra besértődik..hát sértőggyön be...aki meg feladja.. az meg tartsa távol magát tölem..
nem rám van szüksége...
az aki a lelket pályolgatja az egy másik társaság...
ja hogy gyökér vagyok... nem nem
csak megkimélem magam és a másikat hogy mind a ketten rossz társaságba keveredjünk
nyalogathatnánk egymást mint itt a bb akink együtt nem mennek egy métert sem..
de nem az a társaság vagyunk...
aki jó arcal akar motorozni.. annak nem én vagyok az ideális vezető...
én kérek elnézést hogy megbántottalak havereddel együtt..
tudom érzéseid kristály tiszták...
ne aggódj az enyémek is
BBktől ezúton kérek elnézést..(Bakonyi Betjárok )
dzsimi.. ha úgy érzed rossz az irány..nem ennyél arra..
ha úgy érzed az én irányoim rossz..az állat.. mert akkor ugy hivlak mostmár ..anya..mert egy anya tudja csak igazán a fia lyaú iránybe megy-É
nem is mondtad..
dont vörri..szeretlek benneteket....
mi ittköcsögök vagyunk mert 200km kötrzetől motorozunk együtt.. de ti 50km körzetben igaz haverek vagytok..ha már egyszer majdnem összejött az a motorozás...csak az a ro6t
..defekt ne lett vÓna...
lyódosra meg irigy vagyok..mert 3szor annyit zsebpénze van mint nekem fizetésem...semmi rezsi semmi kajka költség..semmi motorozási ráköltés...
neki is lehetett volna olyna jó mint nekem vagy csoresznak.. mert jött volna ő cska sajna azt a frány kettő kilómétert nem tudta lefutni...
de szerencse is...mert az megbiz6óság itt kövdetelmény.. linkesség kizárva...
most ő is tengődhetne...
de ahogy nagy tanárom mondta...
mindenki a saját szintjén nyomorog..én hozzá tszem ..aki nyomorogni akar...
vannak boldogtalan tipusú emberek.. azoknak sehol sem jó..semmi sem jó..
nem találja a helyét...
de nix gond...
mindenki úgy csinálja ahogy akarja...
csak ne akarja már rámfogni a nyomorát..
jóÓÓ?
köszönöm köszönöm
gonzó..a vidi kafi..imádom.. volt egy hej az életemben.. ahol én is küzdöttem..nem is kicsit.. vagy 7szer mentem neki.. mire feljutottam..
azt vallom: ami nem öl meg ..erősebbé tesz
azt sajnálom hogy jakszin és z45678 on és még egy két madáron kivül senki nem képes vidiket felrakni...
pedig de osztanám az észt mimt itt ti vidimentesek.. de
(kb olyan geci mint én mikor elememben vagyok... vagy lehet nem is geci, csak sokan nem értik az iróniát ha róluk szól? )
Csak egy észrevétel volt,nem kell rá reagálni.
amig én megadom a tiszteletet neked addig elvárom vissza felé is!
http://www.youtube.com/watch?v...
"az élet nem mond el semmit, de mindent megmutat"
ott lesz nála a kerék, fel fog hívni .
te hülye ember csak neked akartam jot, egy kicsit elgondolkoznál azon amit irtam rögtön leesne...
havereddel juttasd vissza kérem aki le is vitte.
nem tartozol. ajándék akkor is mondtam.
a boldog osztrák lét...
olyan irigy vagyok..szinte besárgult az arszom
a motorozás csak viszi a lówét..
mire is jó az hogy sziklk közt kárszoljuk a szép idomokat.. meg fel menni..ott ahol máskor le sem birtunk jönni...(pl napkezdőn most jöttünk le másodszor.. a tetejétől...hát mit ne mondjak ..egy életre szóló élmény hogy az ember nem döglik meg a sziklákon
aki meg van emlitve.. igy vagy úgy.. az él a lelkünkbe ..aki meg sehogy.. az meg..
csani is meg van emlegetve.. de ő is megtalálta a lakhelye körüli bandát...a haverokat..és ez igy is van rendjén...
csanéró..hiányzol.. mert most is meg voltál emlegetve..
hosi is..
és meg sokan mások...
it dázönt metter
pl anyám tuti hiányzi ronix féléknek.....mert azt is sokan emlegethetik ilyenkor
halllod.. vigyáz haver.. mert bejelöllek a fészen
kis a fax vagy te ..lyódos ügyvédje ..
lyódos..
hidd el mindenki sajnálja hogyitthon nem találtad meg 25 év alatt a számitásaid...
miközbe olyan dolgokat csináltál..amiből ..ha kicsit is nem úgy dolgoznál ahogy tibinél is.. fullosan megélhetnél..úlyverda lakás minden...dehát tibi ..mikt talizunk..mindég kérdi mi van veled ..mert az a munka még mindég nix befejezve...dont vörri..ha kint is úgy dolgoznál.. már 3 nap utánm lapáton lennél..
ha meg itthon is úgy dolgoznál mint kint kell...vagy csak fele úgy!
hát hid el..nem kerültél volna oda...
mindenki a maga életének a kowaxa
inkább örüljé hogy megemlékezünk rólad..haver
nekem eszembe sem jut hogy hiányoznál vagy akár mi..
tök jók ezek a nyugalomban induló ...csont mentes menetk.....
és még igy is...eszükbe jutol...
vágod..
nix hizti... nix vergődés nyüszítés.. aki akar és tud az jön...és hajtunk
ron az hogy ki a jobb ki nem ...nem számit....dajcsland kornél is 100jobb mint mi.. oszt akkor ..mi van?
mikor motorozunk akkor jól érezzük magunkat..és ez számit...
az hogy te egyedül motorozol tál..azcsak azért van ..mert nem vagy hajlandó senkihez sem igazodni...mert emberileg ilyne vagy..
de ha neked jó.. hát az a lényeg...
igazándiból nem értelek ron...
mi a közöd az itteni dolgokhoz?
mit foglalkozol vele?
rikizuzda mért nem ir ..vagy patyi.. vagy z45678?
csika..szólj már mekkora minősített gyökér banda vagyunk
mert nem szeretek senkinek sem tartozni.
és köszönöm a segitséget!
mondjuk bármelyik versenyen heca-n vagy bárhol kimosná a szádat szappanal, egy körön rád verne kettőt baszod...
egyáltalán ez mifaszra jo ez a lenézősdi?
első kerekem valamikor vissza tudnád juttatni. kösz előre.
tárcsa jó lett ?
ami a videó elejét illeti a beszédeket. szimpi nagyon . jól esik az embernek . azt kéne kivánnom hogy legyen munkanélküli aki ilyeneket beszél? s majd akkor lehet nevetgélni vagy álljon elő olyan élethelyzet ,hogy megszünjön az amit addig szeretettt s majd akkor . ? s röhög a másik helyzetén. vicces nagyon. danke!
szavazzatok továbbra is a fideszre vagy az mszp re. hajrá.
meg a vinnünk kell legközelebb "bolyákat" hogy tudjunk pihenni...ez meg már a szánalmas kategoria....
egy biztos..nagyon kafi volt...
geci jó a kamrás, a video vágó és a csapat. A Rom-Sztia is.
az uj tripla sziklás is ultra. !
megbeszéltük következő menetbe kell már a 1-2 bolya mert ez iyg nem járja elfáradunk a végére igaz nem én hanem ök !
Ottó csak fél bolya, most Gravitációs Géza Villit súlytóttá.
egy kis agcilyó
pár perc múlva nézhető állapotban
http://youtu.be/tYflzl0zlnI
jól haladtunk...
és igy .. a kékpatak duplakijárós részénél.. csináltunk egy úly feljárót...
már régóta agyaltam rajta ..hogy ott nagyon sziklás..de ki tudnánk menni...
nagyon sziklás nagyon meredek..nagyon beteg..nagyon megcsináltuk
volt nem kevés motor. ..elszálott a páva aGció...
volt gravitációs géza is...
de senkit nem tudott úgy egyedül igazándiból megragadni...ezért nagyon nagyon extra lett megent...
azt beszéltük ..megent jöhetnek a bÓlyák...
ugyhogy szali... ..bakker..legközelebb ..eljöhetel.. persze ha nem direkt úgy szervezed hogy ..akkor gyere haza ..mikor mi már hazafelé lyövünk a kocsival...
illetve mikor hazamész..direkt öszterelyhbe.. akkor mi meg csak másnap tudunk kimenni hajtani
ugyhogy ne légy geccc..lyó.. figyejjé lyoda