jodos afek huto tolunk jott
2011 es regiment utan miutanmindenkinek elforrt a fekolaja.
amugy az elfordulos belot kizarolag viktortudta hasznalni .
kezvedo meg adott nem kellet kitalalni .
mas fejlesztesetekre nem nagyon emlekszem de azert kosz hogy amit bontos fejlesztett ki maganak ennyire veded mint a szabadalmi hivatal
az meg hogy Viktor megvesz egy100 euros tublisst
elobb adna 5liter vért
megtaláltam avégére az ékezeteket
miről beszélsz lyódos...
..elárulom neki mert kifurja az oldalukat a kivántcsiság...
még linket is vágok be.. lássák nem kamu az egész... http://www.youtube.com/watch?v...
az meg hogy mi fejlesztettük ki.. .
ott van a bÓtba.. 100 lyurcsi...csak mi eddig nem használtuk...
most meg ezt használjuk...
oszt ennyi...
ezek meg azt hitték hogy egy 30ezres tubliszt hejetessiteni lehet 5ezerből...
mÚÚhahaha
elárulok egy titkot.. lehetetlen...
nem véletlen 30ezer ft...
csak most itt is lett mindenkinek egy ..mert kicsivel alatta meghozta az . ..importőr
ennyi a nagy történet..
sajnálom ha valakit felizgatott a sok kétely mellébeszélés.. azt hittétek 5-6ezrből lesz az ami másnak 30ezer...
-hány éves vagy te herceg..
-hÚÚszon hét..
-és még hiszel a mesÉÉkben
Vagy kérnek egy alkatrészt,megcsinálod nekik,aztán utána azt se mondják,nem kell bazdmeg!Nem baj ha nem kell,csak akkor annyit mondjon legalább,hogy kösz de már nem kell.
az meg a másik amin eszeltem ,hogy általában minden használható újítás szegedről fakad . tán ott elég intenziv a felhasználói tábor ..... kézvédő rezóvédő venti teknika stbstb stb.... mindenki tök szivesen lemajmolja a jó ötleteket aztán egy köszit nem ejt el pedig nem kevés 10 ezrek mennek a kisérletezgetésre más meg csak megkapná a kész terméket. szerintem nem ferrrr.. márcsak azért sem mert itt én még értelmes fejlesztést nem láttam csak az ötletek kiszedegetését. ámen .
na meg a titokjancsik azokról ne is beszéljünk itt várják azok is ölbe tett kézzel a végeredményt.
vik ha rám hallgatsz nem lesz kiadva .
hogy néz már ki ,hogy üldögélnek a verebek a monitor előtt aztán egyszer csak hopsz megvan a megoldás. közbe meg más tolja bele a tízezreket.
én ezt a 600ft vagyok halylandó berakni...
ez azért csak benne lesz ...de mégsem...
ha valahol megkönnyülne...
amúgy meg a többiek nem ezzel szoktak szopni..hanem hogy a pinahajszál vékony tyúkbél elengedi a levegőt a gyári majdd 7 báros előírt nyomáson..ezért.. a 7 bár hejett 8-9-10bárra fúllyák..ekkor már nem engedi el..mert csak lezár...de..akkor ugye a 6,8 báros üzemi nyomása helyett megterhelt 10 bár gyakorlatilag....túl hamar megöli az egész vékony kis belső piros kutyagumit...
bontós féle szupertyublis..5 bárral is simán elvan...és már 2 bárnál sem engedi a levegőt...
ugyhogy ez a slálym igazándiból...
de majd megnézem a szömemmel..oszt döntök...
ha odadják 20k alatt ..kérek belőle...4et
Ok, sorry, én se néztem meg rendesen.
Ha menet van arra tippelnék, kell rá anya aztán lehet nem
Szétesni 100% nem tud semmi, de hogy normális-e akkora lógás, amit írsz, azt nem hiszem. Hőtágulás miatt ha hagynak rá pár tizedet az ok, de hogy 5mm
ha lett volna és a rezonanciától lesetett volna (mert ez nem egy jó 250-es CR, ami nem rezeg ), akkor a fedél alatt meg kellett volna találnom az anyát+alátétet...
tudom-tudom. használtan vettem, szerelte előttem más is..
Megnézve a mechanikáját más videókban is, az alapján is logikus, hogy kell a csavar, az szorítja oda a bal "féltengelyt" a csapágyhoz.
Nem a csapágy leszorítóról beszélek, ami fent van, hanem a hiányzó csavarról.
2011 es regiment utan miutanmindenkinek elforrt a fekolaja.
amugy az elfordulos belot kizarolag viktortudta hasznalni .
kezvedo meg adott nem kellet kitalalni .
mas fejlesztesetekre nem nagyon emlekszem de azert kosz hogy amit bontos fejlesztett ki maganak ennyire veded mint a szabadalmi hivatal
az meg hogy Viktor megvesz egy100 euros tublisst
elobb adna 5liter vért
megtaláltam avégére az ékezeteket