Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SZÓJJ ha nemtucc VALAMIT...RUMcájjszné...:))
Helyes...ezt így kell...
ma is tanultam valami újat,hála neked
nem tudtam....amúgy nem ünneplem,nem is kaptam virágot,se semmit
a NŐNAP egy BOLSEVIK "találmány"....:)
merthogy?
BOLSEVIK vagy?:)
Zoltánok,Tamások boldogságos névnapot
magamnak meg a legjobbakat nőnap alkalmából
most hivott titokolvasó hogy jó a vidi kár hogy nem nézhető. .
de már feloldottam a lakatot..ha minden igaz
http://youtu.be/MtMZZwzPkBU
eladó 1 db vadonat uj bib muz miselin. 140 es. a gyárilag lágyabb fajta. ára 90 euro.

eladó 50 db hátsó labdacs. ez két teljes garnitura plusz pár db plusz ára 90 euró
Érzésre nyomatékosabb a motor, bárki aki kipróbálja egyből azt kérdezi hogy mitől ilyen erős, régebben pedig semmivel nem volt erőssebb mint egy átlag 300-as. Ez a harmadik motor amibe másik dugó lett rakva és mind a háromnál ugyan ezt tapasztaljuk. A dugók hátoldala nagyon különböző, a Wiseco egyedül nem bevonatos.
A technikas helyeken a 4T alul marad...a 2 tvel vigyorogva maszkalsz....Ha nem hiszed majd megmutatatom...csak szervezzetek egy közös motorozást.Majus nem nagyon jo mert minden hetvege fullos motorozas....Panoráma, Ajkaiak....
Mar rendesen varom az együtt motorozást
hály bélák..
itt egy kis hami nyami
http://youtu.be/MtMZZwzPkBU
További szép napot, mentem szerelni, befejezem a vasat, aztán nem sokat láttok, ha eltűntem motorozok
Nem gond S köszi az infókat

Huhh, lehet félreérthető vagyok.
A lényeg, nem hiszek el kapásból semmit átgondolás nélkül.
Ez szerintem nem egyenlő azzal, hogy semmibe veszem a segítséget
Jó napot, jó motorozást!
jó reggelt,jaj de korán van még
jó utat Csikusz,aztán hazajönni ám
A hengerfej modositas a legjobban erezheto tuning.A gyujtas is az is biztos.A lendtomeg novelese pedig kiegyensulyozza a jarganyt,es nem csak alacsony fordulaton jo...szerintem!
Nem értem ezt a leszedést... Sarokletörés, leívelése az élnek?
Mivel ez kétté, ezért a dugó nem csak olajra fut hanem porszemekre is, szóval ez majdnem jó ötlet, lenne.
Emiatt minimális sorjázást használok, és szennyezést kivezető hornyokat a henger paláston. Meg nikaszilnál olyan plus megmunkálásokat amikkel csökken a gyűrű asszimmetrikus kopása, és javul a kenése.
Dehogy bántom a gyári stiftelést, az pont jó helyen van, szar dugót meg nem veszünk meg.
Átömlők piszkálása hengerfüggő, a jó hengereken csak rontani lehet, a P20-ba meg van mikor rakok még kettőt pluszba.
A jó kétté tuning titka az ha a rendszer összhangban van, és ez a rendszer kibaszott bonyolult, ezek az egészre nézve csak apróságok amiket eddig felsoroltunk.
A ti gyári gépeiteket elég lenne csak jól bekarburálni, esetleg nagyon eltérő igényekhez lehetne pár dolgot módosítani, kipu, hengerfej, gyújtás, de komoly tuningnak nincs értelme szerintem.
Alacsonyabb fordulatra jobb a nagyobb inercia, de önmagában csak részmegoldás, az előbb felsorolt 3 dologgal sokkal jobb hatást lehet elérni kétténél mint a malomkerék lendkerékkel.
Ezek szerint nem voltam eléggé érthető legutóbb. Nem fűrészelem a fingot, és nem segítek olyanoknak akik semmibe veszik a segítséget, és most ezt ne írd körbe, hogy de nem is így van meg stb...
Én pont az ellentéted vagyok, a legtöbb dolgot (néhány kivétellel) hamarabb csinálom meg mint ahogy kiszámolnám.
Amiket írtam neked tanácsokat az nálunk évtizedek óta bevált, csak lehet bedőltél a viccnek, hogy én és a Vikipédia...

Szóval ha nem gond, akkor nem érdekelnek az elvont, valóságtól elrugaszkodott témáid.
Pedig leírhatnád, hogy most akkor miben nyilvánult meg ez a jobban menés? A geometriai elősűrítés minimális változása még fékpadon sem igazán mérhető, szóval itt valamit nagyot félre értettünk.
KTM-et nem szereltem, nem is akarok, remélem nem is fogok, de magát a jelenség okát kideríthetjük ha akarod...
Figyu, amiről szó van műszaki dolgok azokat lehet mérni és szavakkal pontosan körbeírni a félreértés elkerülése végett.
Pl, honnan a picsából tudod, hogy valami jobban megy mint előtte, ha nem méred le? Talán érzed a vizeletedből?
Na kb annyira hiteles az is ha seggre megmondod, mert pl a hegyes telj. görbe becsapós, és az is az lehet ha középen "nyomatékosabb" ha csak ott használod, de ezektől még összességében nem "megy" jobban
Idétlenkedés helyett inkább összekaphatnád magad, amúgy is egy idő után nagyon uncsi ha valamit túl erőltetsz.
Nem áll jól ekkora darab manusnak a kisebbségi komplexus, elhiheted

Shalom
Ezer köszönet a pontosításért
A szavakkal még bajban vagyok, remélem a többit nem írtam nagyon félre és érthető a gondolatmenet.

Janekban bízok, hogy van hozzáfűzni valója, amit átgondolhatok
1. égés van babám,nem robbanás
2.amire a választ keresed annak a megválaszolója sem születeeetttttt még meg