Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vaslószinűleg rosz tablit vett be..mint annó zÉ45678...
azóta is tákolják azz az sx-f 250..már kettő nyolcvan.. de még most sem az igazi
mért nem jöt rá hogy hibázott és mért nem könyörögte vissza az sx 525-öt...5.5.5 az úly gazdályátÚ?
pontossan..pds kifejezetten a extrőmbe jobb..
és az hogy a csavarnak felül van az ülése (mert tudjuk már hogy mi van miért ..a csavar van az ülés miatt...vagy...az ülés van és a csavar miatt..hogy nem nyomja a csavar a ktmesek Úr-ánuszát
Hello!
Miért akarod lecserélni azt a jó motort? Emlékszem, amikor a múltkor megittad az erdőben a forró vizet a gépből...
HEHEHE nagy yetei invertert rejteget
kivetted a szerszámost és lehegesztetted a csavart.. na ugy könnyű...
csak az 525... csak cibálni ne kelljen valami rohadt farönkökel teli patakba, meg a sarat kerüld vele amugy jo...
pont most irtam.. mint elöny.. amugy jahh szokni kell a fán átmenést vele, de az kb 1 hét szerintem, és ahogy irtam a könnyü emberkék alatt csunya elpattogásos huhuhhuuu helyzeteket hoz néha,
viszont egyszerü mint a faék ami enduroban előny..
amugy sokszor leirtam már hogy nem akarom fikázni a tipust... én nem az a fajta vagyok, csak egyszerüen kritikus vagyok olyan megoldásokra amik egyértelmüen szarok és bosszantoak...
mert ha egy csomo 10-15 évvel ezelött tipuson meg tudták oldani okosan egyszerüen akkor némi szándékosságot érzek a tervezői oldalon...

de vannak jo dolgok is a narancsban , pl a hátso himba nélküli pds, egyértelműen használhato nagyobb sulyu ember alatt, enduroban ( könnyüek alatt azért hajlamos az elpattogásra) viszont egyszerü és igénytelen.
Amit nem írtál,de az Én szerény véleményem

A pds rugózás a himbás rendszerhez képest egy szar,meg kel szokni...úgy basz hátba a pds rugózás nagy tempós fán át ugrásnál ha a hátuljára kicsit is terhelsz
na nekem pl azzal sem volt soha gondom..
pedig volt már hogy sáros témában kellett levenni az ülést.. de ez megszünt.. ülés alól kivettem a szerszámost
már kirobbantottad
gg től most vettek nemrég egy szuperhiper 300ast..itt irogatott a sHrác.. az összes ember aki a fórumon van volt és valaha is lesz..próbált rajta segiteni..az a GG től vett ec 3000is full hibátlan volt..csak még egy boldog percet nem okozott a tulajnak

amúgy segitek.. mindegy milyen motor ktm 2t vagyy gg 2t jó választás ha 5...20on...ötre cseréled

1et elárul6ok...
ha a stílus, ember, motor(sikerül faxául belőni!mindenét futómű fékek kupli motorkarakterisztika)össze jön..akkor nyertél..
de ez mindenkinek másik gépen jön össze!
ez a szutykom az élő példa...itt végignyalták vele a hegyet többen is...aztán eladták..mert azt hitték
én meg megvettem..és azóta is élem vele a hegyi témát.....is!
de mondom eddig még nem sokan élték vele..
GGáki nevű kátéem ákos is igy járt..300ec volt neki..most megvette a 525-5 és azóta azzal is neki nagyon bejön az élet...

ugyhogy én azt javaslom..mennyél el és próbálj ki..aztán majd lesz JÓ véleményed meg elképzeleésed.. iott a fórumon a sok marha meg tud okossat irni..meg jókat röhögni a másikon...
hogy honnan tudom..mert én is ezt teszem
halyrá 525
ostoba hiba, de igen,a sárba turkálni hogy meglegyen a csavar, ráadásul hajlamos a kiesésre ha nincs agyon tépve, azt lehet folyton leeső ülésel menni
de sorolhatnám a fekete tankot ergo fogalmad sincs mennyi van benne, nekem kétszer fogyott ki emiatt, aztán az ostoba vázba bevitt -átvitt vizcső megoldás, a szinte teljesen értelmetlen power rugo cserélgetős kisdekni.. kb egy életen át elég 1 féle és slusz... persze akkor nem lenne mit eladni,
de olyan kis bosszuság hogy a tankot alig lehet levenni a szar helyre rakott benzincsap miatt, aztán ott az a zseniális pattintos tanksapka, a hátso féknyeregröl lehagyott fűlek amire a tárcsavédőt lehetne rakni 2 csavarral..emiatt muszály megvenni azt a buzi felfogos védőt,jo drágán (bár ezt az uj gas-rol is lehagyták már)
aztán azok a vicces kacat 2 csavaros öntvény villabefogok...vagy agyon téped vagy minden eldőléskor kersztbe fordul az eleje ha normálisat akarsz megveszed a 3 csavaros 6napost sok pénzért... hirtelen enyi jut eszembe...
IGEN tudjuk,az ülés csavart alulról kellet betekerni
Árban ugyan ott vagyunk akkor mindenképp a ktm. Számomra ez nem lenne kérdés
min2 motor 2009-es évjárat és az áruk is ugyan annyi a ktm-ben elvileg 137óra van,első tulajos , 100-nál volt dugócsere.(six days)
A gg gerecsemotornál van elvileg ec250 full felújítva új 300-as hengerszettel.
amugy nekem volt mindkettő, és cseppet sem voltam elájulva a narancstol... sőt... kritikusan jo sok fasz megoldást találtam rajta ami nem tetszett... viszont őt perc alatt eladtam jo árban, mig a gas-t árultam 1,5 honapig...
igazábol tök mindegy, nem sok kűlönbség van a két motor típus között, tán annyi hogy a gas egyszerübb, és megbizhatobb, a ktm viszont drágább de hamarabb eladhato, mivel nálunk kissé tul értékelik ....
egyértelmű hogy EC 300...

ez GAS GAS forum...

jobb és olcsóbb...

kérdezd meg ktm fórumot. ott majd EXC-t írnak

de kérdezd meg zarit és nem fogsz váltani
Érdeklődnék, le szeretném cserélni a motorkámat (525 exc) csak nem tudom h mire EC 300 vagy EXC 300 Nem akarok fórumháborút robbantani csak gondoltam rákérdezek hátha van valakinek tapasztalata mind2vel
lyó igazad van(volt lesz
a kicsifrí a legjobb..csak mondta frenki hogy a berg meg.... mégjobb...
bakker...
eddig akár hányan mentek 350ktm blokkos jószággal..mindenki csak el volt ályulva tőle...(-frí )
mondtam is neki.. srácok..én nem ajánlgatom az kics sx 520on öcsit..mert kipróbáljátok..egyböl eladjátok az összes úly 350retket
patyi bátyám, az ülés ráépités fő célja az volt hogy a fiam is tudjon vele motorozni,
még egy kicsit hosszabb berugakart akarok ráhekkelni mert kurva nagy kompresszio van ebben a kacatban egy stöpszli berugokarhoz
neked is..
amugy hihetetlen mekkora konzum idioták az emberek... ha van rajta egy logo máris minden szart el lehet nekik adni arany áron...

az eszébe se jut az ilyen hülyének aki ezt megveszi hogy 300 ft-bol kitapétázhatná a lakását ilyen vagy bármi más felkapott logoval...

mert az emberek többségének fontosabb hogy mások mit gondolnak roluk....és persze mutogassák amilyűk van....
ezt nem hiszem el... hiszen a vizcsapbol is az fojt hogy az a legjobb, mindenhol "aláz" mindenkit, fél kézzel megy a legnehezebb helyeken is blablablaaaaa.......

Vik ezt csak te találtad ki hogy a rossz hirét keltsd, tutti..

mÚÚ
mÚÚhahahaha