Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jól néz ki, szépre alakítottad. Grat.
Nem.

1972 Le Mans 24órás, archiv fotó, a gyári verseny p20-asról.

Janinak, aki mágusa a típusnak.
jarvis beelőz párat...

http://auto.indavideo.hu/video...
Akkor majd lefordítja a külsőt!
Ja tényleg most nekem nem rémlik, hogy lenne kuplung felől... Tudtok adni egy linket vagy hívjam gerecsét...
Köszi a választ !
Ilyen kell nekem. Mivel lett csinalva ha megkerdezhetem?
láttacd az úly gépét?
ezzel ha elmegy veletek nem tud majd defektes belsőre hivatkozni..mert nix benne belső
Na mivan bélák?
jahh ez meg ready to bolt...
Faca verda
JÓLvan...

LASSAN má ITT is jó idő lesz...a hegyekben...a PANNÓNIJJÁVAL mentem egy kanyart...REDITORÉSSZ!
voltunk a Balcsinál most hogy hazamentünk.Siófokon
Lehet ez a baj, pl én régebben próbáltam vagy 3-4 féle csoda multivitamint amikben állítólag minden benne van, és két hét után szarul voltam tőlük. Régebben tudtam olcsón szerezni Nutridrink energyt, meg Isosource-t, azok nagyon jók voltak, de vény kötelesek és horror áruk van.
A tejben sok a kalcium, de kell hozzá D vitamin, hogy felszívódjon, meg zsírok. Viszont az iparilag feldogozott tejtermékek szart sem érnek. A házi tehéntej az nem rossz, de sokkal egészségesebb a juh és kecske tej. Még a vöröshagyma és a fokhagyma ami nagyon egészséges, főleg nyersen. Nálad gondolom csak vacsoránál jöhet szóba
kicsit tegnap meg lettek járatva a motorok
ma nagyon jó idő volt itt,csak úgy rajzottak a motorosok
NA ezt SZERETTEM volna hallani....

a HAJJABÚSSA...?
minden okés
SZEVASZ MANNKA...miújjság RUMMCÁJJSZÉKNÁL?:)
igérem megmérem csak neked...

dehogy mérem, leszarom hány kilo...
erős mint a disznyo...és könnyű mint egy hattyu...

amugy egész jo tapasztalat ez a triál ülésel kombo... még ha nem is teszi rá az ember a seggét mikor kipucsit hátra akkor is tök jo stabilitást ad hogy van valami stabil a segged alatt, nem az a nyaklo kis hátso sárvédő...ráadásul megint lehet fogni térdel, nem csak bokával...

jo kis játszos holmi...
ez te vagy doki
hány kiló?
mert ez a legfontosabb..meg millen jó vele menni... erő?
látom..ez ott van nálad a teraszon..tehát nem is kérdem..
ezt most építetted...
le a kalappal