Lehet ez a baj, pl én régebben próbáltam vagy 3-4 féle csoda multivitamint amikben állítólag minden benne van, és két hét után szarul voltam tőlük. Régebben tudtam olcsón szerezni Nutridrink energyt, meg Isosource-t, azok nagyon jók voltak, de vény kötelesek és horror áruk van.
A tejben sok a kalcium, de kell hozzá D vitamin, hogy felszívódjon, meg zsírok. Viszont az iparilag feldogozott tejtermékek szart sem érnek. A házi tehéntej az nem rossz, de sokkal egészségesebb a juh és kecske tej. Még a vöröshagyma és a fokhagyma ami nagyon egészséges, főleg nyersen. Nálad gondolom csak vacsoránál jöhet szóba
erős mint a disznyo...és könnyű mint egy hattyu...
amugy egész jo tapasztalat ez a triál ülésel kombo... még ha nem is teszi rá az ember a seggét mikor kipucsit hátra akkor is tök jo stabilitást ad hogy van valami stabil a segged alatt, nem az a nyaklo kis hátso sárvédő...ráadásul megint lehet fogni térdel, nem csak bokával...
1972 Le Mans 24órás, archiv fotó, a gyári verseny p20-asról.
Janinak, aki mágusa a típusnak.
http://auto.indavideo.hu/video...
ezzel ha elmegy veletek nem tud majd defektes belsőre hivatkozni..mert nix benne belső
LASSAN má ITT is jó idő lesz...a hegyekben...a PANNÓNIJJÁVAL mentem egy kanyart...REDITORÉSSZ!
A tejben sok a kalcium, de kell hozzá D vitamin, hogy felszívódjon, meg zsírok. Viszont az iparilag feldogozott tejtermékek szart sem érnek. A házi tehéntej az nem rossz, de sokkal egészségesebb a juh és kecske tej. Még a vöröshagyma és a fokhagyma ami nagyon egészséges, főleg nyersen. Nálad gondolom csak vacsoránál jöhet szóba
ma nagyon jó idő volt itt,csak úgy rajzottak a motorosok
a HAJJABÚSSA...?
dehogy mérem, leszarom hány kilo...
amugy egész jo tapasztalat ez a triál ülésel kombo... még ha nem is teszi rá az ember a seggét mikor kipucsit hátra akkor is tök jo stabilitást ad hogy van valami stabil a segged alatt, nem az a nyaklo kis hátso sárvédő...ráadásul megint lehet fogni térdel, nem csak bokával...
jo kis játszos holmi...
mert ez a legfontosabb..meg millen jó vele menni... erő?
ezt most építetted...
le a kalappal