Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot!

Köszönöm a szimering zsírzós válaszokat! Nagyjából attól tartok, amit Janek írt, hogy a zsír kinyírja a szimeringet.
Benzin ami kimosná szerintem oda nem megy jó esetben, hiszen a gyújtás oldali kétajkú főtengely szimering főtengely felé eső belső rugós ajka lezárja elméletben a két ajak közötti részt, ahol a zsír van.
kukuccs
nagy élmény lesz.. az tutti...
múhahaha
jó mond6játok hogy alföldön vagyok ezt szeretem..
hát ez meg maga a hülye...ség
itt tényleg aki a hegyekből ide jön..az egy ..full idióta
ez nem olyan mint a szőke nő meg a barna nő..ez olyan mint a csajod van..vagy unatokozol... oszt kipróbálosz egy ..pasit
Reggelt!

Aki szeretne jöjjön!
akkor menjél motorzani, ne itt kalimpálj
Ilyen időbe szegedre? Ilyenkor a természetbe kell menni motorral!
morgen kislányok..

ma is mentek zari? két naposra terveztétek nem?

én most indulak a dimbes dombos alföldre ruzsára az asszonnyal.

meg akkor már szegedet is megnézzük. még sosem voltam ott
bólyamenet ellenére.. is meglett a55km..mert majd 5ig ben voltunk a hegybe...
és azért haladtunk is..mert a faterpatakig is lementünk...
ugyhogy azértn nagyon kafi volt..3 ember éreszte hogy nekik..nekik nagyon szar naplyuk van..de zsirtv hál istenek hozott kötöttpulóvert és nem fázott meg fent a hegytetőn

ezúton köszönet hogy 700..1400km is utaztatok a bólya menetre..ami végül is nagyon kafi lett...
én 16.20kor lettem bólya...

letörtem a vázon a lábtartó alsó fülét és defeket is kapott a szuperhiper szelepmentes belsőm
egy űber szkiklalépcsőt találtam.. mohás két darab méteres falszerű aztán a kerttő közt csak egy sziklalépcső..
ugy ment fel a gép mint a távirat..aztán.. valaki elveszett..indokolatlanul..nem vette észre a 8 motor nyomot és elment az ösvényen jobbra..
visszamentem meresni..
aztán meg megint mondom felépek mert állat az a szikla.. közvetlen a nyom mellett
a tetején sikerült üresbelükni a váltót... miközbe váltani nem is kellett nem is akartam... beleakadt a csizmám a nagy fellépések közepedte...
és úgy megindult visszafelé a gép..mintha 9,81m/sec négyzettel húzna lefelé valami a bolygó középontlyába
de sikerált eldölni...ugyhogy végülis 2m magasról nem zuhantam a motor alá..ami után meg rajtam landolt volna..
a lábtató akasztottam meg a gyorsulásom..de a nagy csúszásban a sohakinem jukadó belsőmet meg kibaszta a szikla
ugyhogy az ötolsó 5 percben már nem voltam a toppoon..sőt.. kifejezetten sirtam...
végül is a kár nem tetemes.. csak egy có hegesztőt kell vegyek meg megcsinálni hozzá a tanfolyamaot..(vagy lehet hogy mindjárt meghegesztem a sima ivvel )
vagy 7főig kihúzza és egy karos-szérei lákátussal.. 5 perc alatt szépen visszahegeszti...mert a fül kinyilt..furatnál..
meg megerősitetem valami acéllemezzel is
mert többet nem akarok igy lyárni
egy kis mese a tegnapi hajtásró...
tegnap több ember is hibázott..mert bolya volt nem kevés...reggel egyből..3..a kilencbŐ

de ezek azok a bólyák...akik indokolatlanul bólyává váltak...
egyik nagy irogató bólyaészosztó...
azt lyürgen hozta...
lyürgen ..legközelebbb ha jössz...szürd már ki otthon a bólyákat
másikat hosi hozta...
egyedül zsirtv nem hozott bólyákat...ök nagyon szép médiumot mentek...ők voltak 3an a full kiegyensúlyozot csapat
igen ..
konkrétan az a gradfitor szutyi..az ráég..de ha kimosnád ....déved...átöblited benzinbe taslán nem fog..bár ami az alyka közt van az ott marad..és ott a 100on fokos térben...hát nem volt 100%jó 5let az a garafitos zsir ...biztos
főztünk előtte pár láncot..eleinte a sima lánc faggyúval.. aztán ls2-ep zsirral..az is ez is jó..aztán legyen durvább a védelem.. beleraktuk a garfitossat.. na azt már többet nem kellett iver hajlítani..semminek
. . .
de 1 szemétkedő vagy ha úgy gondolod hogy szemét-kedd-ek
mondom hogy hagyd lyóvá különben töröltetem magam ...a fészbukról
Nem kell szemétkedni, az nem az én hibám ha jobban tudok valamit mint te
Amúgy szimmeringnél tudtommal inkább szilikonzsír, de lengéscsillapítónál csak a saját olaja, szóval az kipipálva
Nem tudni, hogy a grafitos cuccból ráég-e valami, de láttam már odakozmált csapágzsírt 2T f.t. csapágynál amelyik 2Z-sből lett kinyitva és benne maradt a zsír.

Láncfőzésnél meg addig kell főzni amíg a lánc is jó meleg nem lesz, mert akkor lecsorog a felesleg és nem hűl rá fél kiló zsír...
Amit használok sima lánchoz gyári lánczsírt az fekete és hidegen mint a gyurma, valszeg az is grafitos.
Ha valamit nem tudsz, fordulj bizalommal a fal felé
Köszi még nem ebey-eztem de meg próbálom.
lyaúreggeltpontkom

erről a ne zavarjalakról van egy kis történetem
hogy van a banki tartozóknak is előnye..egy biztos...
mert azokat nem hiv6ják hogy:
helló nagyon előnyös hitelünk van az ön számára mondom mindennek van előnye...
szóval a ne zavavarjon a hivása...
hiv a bankos picsa hogy igy meg úgy...és hogy jóidőben hiv e..ne zavarjon...
már gyorsba mondom is...
mondom most nem alkalmas...
mondom megköszönném ha éjfélkor hivna,mert olyankor ki van kapcsolva a telefonom..és olyankor biztossan nem zavar ha hív
ugyhogy nem mond6ják a banki picsák hogy nem vagyok egy segítő kéz

déved...
hát ez miatt ne szedd szét..szerintem...de ja jól meglyáratod benzines keverékes anyaggal...akkor az onnan szépen kimossa...zehét ha rajta a henger meg a karbinyek... szivatóval jól rugdosd meg..akár be is indít6os...
de egyébként sem gondolnám hogy baja lesz...
szimeringet én is mindég megkenem..az az élettartam alapja..általában lzs2-ep zsirral(általános litium alapú(mert az az általános kenyőzsir)
telónál csak a saját teló olajával

grafitos zsirral vigyázni...
vili egyszer kifőzte bene a láncát..(mert hagyományos láncal is próbálkoztunk még az elején)
hát konkrétan ki kellett dobni..mert mikor megszikkadt..olyan lett mint egy söprűnyél
de pl a lengővilla tűgörgőinke meg csak az a jó...

(amúgy müszaki irásaim csak lyanó lyóváhagyás a után érvényessek)
Mi történt?
Jobbulást!
Ha ide benézek mindig van valami "buli"

Ezen kell gondolkodnod? Az a zsír valóban nem kellene oda, na de ha netán tönkre vágja a szimmeringet, majd akkor kicseréled. Addig minek csapnád szét amíg jó?
szeva.Én arra gondolok ami membrán kinyílását szabályozza.
Köszi.
gyógyulást Doktore...
Sziasztok nincs valakinek ec 300 hoz baloldali hűtője eladó?
Mizuuu wazeeee....hol vagytok maghajarok?