Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Válasz.: Segítesz a bójának,és nem megy az idő,lehet hamar tovább haladni. Vagy ,,,a necces feladatokat 2x csinálod meg. El fogsz fáradni estére. És ez a lényeg ,. Nem?
tosfifti
nem irtál árat..
pedig a szuper tárcsavédő engem is érdekelt volna..mint irtam is ..de kihátráltál ..mint a legutóbbi menetnél dzsimmi mellől.. a kilyukadt hűtő indokkal
lyaú reggelt bélák

deszÍp idő lesz a 7végére..
Válaszúútam!
az enyém így nézett ki
stabil alapjárat mindég is kell..ahogy lyakszi is irta...a sok zorróba alapjárat nélkül el sem tudnám képzelni...az alapjárta az annyira fontos mint mikor kenyeret veszel és akkor is fontos a visszajáró..mert azért 20ezerből csak jár vissza valami
azt ne mond hogy a trilyálon nix alaplyárat..
hát én el sem tudnám képelni hogy ne legyen..pedig elég fantáziadús-szegény vagyok
na ja talán nem fontos annyira,mondjuk én szeretem ha van, mert nem tudom folyamatosan nyelezni, mert lerepülök róla de azért az sem normális hogy egyszer volt aztán elment, annak oka van azt meg jobb megtalálni szerintem, mint pl itt egy törött membrán, azt csak ki cserélnéd te is mégha nem is kell alapjárat
de oda vagytok azért az alapjáratért... nekem egyszer volt aztán elvesztetem, azota a kutrol hozzuk a vizet..
hihetetlenek agytok ezzel a elkarburálással.. hogy a retekbe nem lehet ezt beállitani?
a 1998as 380sx en is volt alapjártat meg mindenlófax...ezeken a 10 évvel fiatalabb motorokon hogy a retekbe níx
dehogynem, nekem sem volt alapjáratom és beállítani sem lehetett...
lyó
azt nem is én irtam...

itt a bólya vers:
aki hozza bólyát
viszi az ő sÓrsá . .
oksitapsi:-)
Tosszál már egy emilt az én emilemre.Valamiket elakarok küldeni.
Béla.
na mi a pálya hapsikák...
kérdés . a boja belátja e hogy bója , és önként távozik vagy bojaként jön tovább .
kikristályosodott..
péntek is és szombat is..
de nem is akaár hogy...
hanem úgy hogy jó mindenkinek...
meg lesz beszélve aki bólya ott hagyuk..de nem akár hogy hanem mikor már jól felifdegesitette a bandát..éelötözzük levetköztetjük meztelenre.. seggébe betoljuk a magura kormányt ..osz ánusszal tudja majd a kuplit kezelni
de az is lehet hogy kimék a kert végibe oszt itthon kapálok..
mert kicsi a kavarás nagy a kavarodás
kolbi..
figyu..
lehet hogy jó lesz a szombat is.. de lehet hogy péntek szombat lesz az a péntek ami lehet hogy szombat ..vagy mind a ketttő
Az alapjáratnek nem hiszem,mivel akkor szállt el mikor tűt és fúvókát cseréltem
Ja, akkor biztos jót tenne neki a membrán csere. Lehet kapni itthon is csak nem mindegy mennyiért én ebayről vettem az enyémbe de az boyesen volt, vforce-hiz egyszerűbb kapni szerintem, legalábbis úgy rémlik azt többet láttam.