az úgy volt hogy mentem szépen normális tempóval ,előttem fékezett a teherautó,én fékeztem de a mögöttem haladó autós az nem.és szépen kiütötte alolam a motort.
nagyon nagy baj nem történt,a térdem az nagyon fájt,az azóta is néha fájdogál de megmondta a doki akkor hogy jobb lett volna ha törik inkább mint megnyúlnak a szalagok.meg mellkasra estem akkor,az fájt egy darabig
most már nagyon várom hogy jöjjön a jó idő,motorozhassak
de igencsak nincs jó idő
pedig motorral járok majd dolgozni is,tök sok motoros van az új munkahelyemen.legalább van közös téma
Árat én alapból nem mondok, főleg nem 2kilóval kevesebbet, mert ilyenre én is ráteszem a telefont, meg szoktam kérdezni h mi az az ár amiért még oda adná aztán pont.
Szerintem, valamit rosszul hallottál, vagy összekeversz valakivel, egyáltalán melyik motorról van szó? Ha a szegedi, akkor ő kilenc kilót mondott, 1 misiről, egyépként nem vagyok 1 telefonban durván alkudozós emberke, meg szoktam kérdezni, hogy mi az az uccsó ára ennyi, mert valaki úgy hirdeti,h enged még belőle, valaki nem, és jobb tisztában lenni a dolgokkal mielőtt leutazok 400 kilómétereket.
mondjuk én mostanában már az ilyen telefonban durván alkudozoknak alapbol megmondom annyi az ára ,ami oda van irva, talán majd ha idejön személyen akkor lehet valamit faragni...
olyan cigány is volt aki telefonba rögtön olyan gusztustalanba nyomta, ..- hogy háde dikmáne ha oda adod a feléért akkor elmegyek érte.. na azokat kinyomom rögtön...
te vagy az ..kafi hogy let motorood..é s kicsit többért csak mit amit beajánlottál a harev gépéért..
nix hari ..de azért mondta azt hogy elkel.. mert 1misiról telóba 8kilóval inditani.. ugy gondolta ..akkor inkább maradj otthon
hajtsatok hajtsatok..
baszott keményre sikerült a legutolsó...
4ő.. akiből az egyiknek a mai nap a szerkó tsztnap ..csak is a keérdésekre kell válaszolni..mert az volt ahol nem megy fel ott mindég válaszol egy kérdésre...
de mikor mát a 5dik dombtetőn a hatodik kérdés jött volna...
már nem bántottuk a témát..mert annyit nem is akartunk kérdezni
NEM sokat voltam kint...ojjan Öt óra hosszát...ki lehetett bírni...