Szeva,a kis power deknibe már volt szétesve a rudazat,annál a stfitnél,az már meg van oldva,a membránnál az 1ik lapkából ki van törve egy kis darab,azt szépen be is nyelte a motor...Egy másik lapkába elég szép karc van.
Vforce 3 hoz lapkaszettet lehet e itthon vagy ebay?
Szeva,a membránt tegnap néztem meg,vforce3 van benne,az egyik belső lapkából ki van törve egy kis darab,egy másikba egy elég szép karc van bele baszva...
Rángattuk az enyémet? Azért azt ne számoljuk össze,kiét mennyit kellett rángatni! Ha nem megyek utánad mikor elköszöntél,még most is ott vagy abban az árokban! Bár lehet hogy már széthordtak volna a rókák!
Hello! Nekem mindkettő van a motoromon. Szívótér növelő gyárilag, tehát az a tiéden is rajta van szerintem, nézd meg. A másik szép piros, a hatását viszont nem igazán éreztem, csak ha ránéztem...
Ha tuningolni akarsz, akkor inkább egy jó lendkeréksúlyt gyártass/vegyél! Az nekem bejött.
fasza ami van polcon és nem az a sima szürke alap valsemez . kicsivel jobb de ne c 60 as. valami keverék te jobban tudod ami hasonlit a gyárihoz. a süjjeszték pedig merőleges aljú! csigafúró nem jó ! a gyárin maróval van bemarva. ja. és nem kerüljön annyiba mint agyári :))
Valaki használ a szívótér növelő lemezt? van érdemi hatása? Ha már gyártanak nekem a powernövelőt lehet kéne ez is.
Gerecsénél láttam ilyet azt írja, hogy talán nyomatékot ad alul-középen.
Vforce 3 hoz lapkaszettet lehet e itthon vagy ebay?
Ha tuningolni akarsz, akkor inkább egy jó lendkeréksúlyt gyártass/vegyél! Az nekem bejött.
fasza ami van polcon és nem az a sima szürke alap valsemez . kicsivel jobb de ne c 60 as. valami keverék te jobban tudod ami hasonlit a gyárihoz. a süjjeszték pedig merőleges aljú! csigafúró nem jó ! a gyárin maróval van bemarva. ja. és nem kerüljön annyiba mint agyári :))
na de arról szigorúan képet kérek előre, nehogy
Gerecsénél láttam ilyet azt írja, hogy talán nyomatékot ad alul-középen.