Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott a problem a bedadogasra....es az alapjaratnak is az a baja...en is ma este kikapom a membrant,kivancsi vagyok,hogy atlatoke rajta:)
Szeva,a kis power deknibe már volt szétesve a rudazat,annál a stfitnél,az már meg van oldva,a membránnál az 1ik lapkából ki van törve egy kis darab,azt szépen be is nyelte a motor...Egy másik lapkába elég szép karc van.
Vforce 3 hoz lapkaszettet lehet e itthon vagy ebay?
Szeva,a membránt tegnap néztem meg,vforce3 van benne,az egyik belső lapkából ki van törve egy kis darab,egy másikba egy elég szép karc van bele baszva...
akkor majd répából főzzünk pálinkát
Rángattuk az enyémet? Azért azt ne számoljuk össze,kiét mennyit kellett rángatni! Ha nem megyek utánad mikor elköszöntél,még most is ott vagy abban az árokban! Bár lehet hogy már széthordtak volna a rókák!
csunyán oda fog ez baszni a természetnek... kirügyeznek a gyümölcsfák eztán jön a fagy és annyi az idénre a gyümölcsöknek
de durva tavasz van...
bent érzi azt az ember a lelkében...
Mert a te ótvar motorodat rángattuk a sárban. Meg mondjuk az enyémet is... Meg mindenkiét!
Bejött? Nemigen látszott!
Nem tudja valaki a GG 300 standard fő és alapjárati fúvóka mérteket?
Hello! Nekem mindkettő van a motoromon. Szívótér növelő gyárilag, tehát az a tiéden is rajta van szerintem, nézd meg. A másik szép piros, a hatását viszont nem igazán éreztem, csak ha ránéztem...
Ha tuningolni akarsz, akkor inkább egy jó lendkeréksúlyt gyártass/vegyél! Az nekem bejött.
érdekelne. nem tudom melyik anyag lenne a

fasza ami van polcon és nem az a sima szürke alap valsemez . kicsivel jobb de ne c 60 as. valami keverék te jobban tudod ami hasonlit a gyárihoz. a süjjeszték pedig merőleges aljú! csigafúró nem jó ! a gyárin maróval van bemarva. ja. és nem kerüljön annyiba mint agyári :))
szívotér nővelés..
megkérdezem Tos-t tud-e ilyeneket küldeni
na de arról szigorúan képet kérek előre, nehogy
itt felületet növelsz teeeee nem
Én használok,mikor 2 csajjal vagyok és az egyik szopik,a másik szíjja a seggejukát,na nálam ez a szívótér növelés
Valaki használ a szívótér növelő lemezt? van érdemi hatása? Ha már gyártanak nekem a powernövelőt lehet kéne ez is.
Gerecsénél láttam ilyet azt írja, hogy talán nyomatékot ad alul-középen.
pálinkás
sonka meg szalonnát norbi update
ugye sieccccc
Mit vitt kaját? A te rumos vagy csak sima?
és én pl. mást köszörülök a puha és kemény fémekhez
most hozott a gyerek ki vacsit meg meleg teát