Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ez valóban így van, de, azt nem veszi észre a süllyesztésnél
de ha nem sima HSS fúrót használsz akkor sokkal jobb az éltartóssága és nem számít az a pár század
mert én pl. ha lehet csak is HSS-co használok, sima fúrásra állványos és kézi fúrásról beszélek
Figyelem azt is,csak így marha lassan tudok haladni! De gyanús nekem hogy te nem is állsz kint!
pár ezredet mindig eltéved az ember
aztán utána már nem olyan
ezért is bír kevesebbet a gyáritól
deee csak ellőtte ha lehet ne sorjáz a köszörűn 10es lemezt
ugye én is ezt mondom, ilyen helyre ilyen kell, amolyanra meg amolyan kell ennnyi
meg nem élezed egyformára
legalábbis kézzel
nem ott tankkal dobálnak
te csak az utat figyeld, mert biztos csúszik meg már sötét is van nehogy valami bajod legyen mit mondok az asszonykádnak
Fexel kell abba ahogy gyün,mit igényeskedtek
A tankolópont az az,hogy lőnek a tankkal egy lyukat azt az az ugró? Vagy,ha elbaszod kilőnek? Vagy menekülni kell előle? Mi buli lenne
Megyek már megyek,de ha folyton a telefonon kell pötyögnöm,nem tudom a gázt húzni rendesen!
kint kint várok most is telefonról nyomom de siess meg ne fázzak
Kintvagy? Mert én már úton vagyok!
Mellik legyen én nem merek anyagminőséget ajánlani mert itt komoly szag tekintélyek vannak

• Az AlCuMg-ötvözetek (dural, szuperdural) szilárdsága Rm=450-500 MPa. Az ötvözetek mind mesterségesen, mind természetesen öregíthetők. Az Mg gyorsítja a kiválásos keményedés folyamatait. Az ötvözetek a magas réztartalom miatt mérsékelten korrózióállóak.
• Az AlMgSi-ötvözetek szilárdsága közepes Rm=320 MPa, a mesterségesen öregített ötövözetek folyáshatára az Rp0,2=240 MPa, a természetesen öregítetteké pedig Rp0,2=110 MPa. Az ötvözetek korrózióállósága jó.
• Az AlZnMg-ötvözetek szilárdsága az AlCuMg-ötvözetek szilárdsága alatt marad (kb. 350 MPa). A korróziónak jól ellenállnak, megfelelően hegeszthetők.
• Az AlZnMgCu-ötvözetek szilárdsága Rm=520 MPa körüli, valamennyi ötvözet között a legnagyobb. A korrózióállóságuk kevésbé jó.
de igen csinálok csak ne keljen mérőgép hozzá
Jaj de kényesek vagyunk
Egyébként jó a 2élű csigafúróval is csak egyformára kell köszörülni az éleket és 90fokra de ha rosszul írom majd janek90 kijavít IGAZ JANEK
csinálsz ktm re valo hátso vagy első tárcsát is az uj mintásat? a hátso 4 mm es kéne az első meg 3,5 mm es. vagy esetleg azis 4 es. valami rendes anyagbol nem biliacélbol és normális gyári fajta csavar süllyesztékekel nem csigafuroval belefurva.
ok, mennyi az annyi?
írsz esetleg mailt ide tlacika@gmail.com?
köszi
akkor tied a 2-dik
2db powerkamra emelőt vágunk most mert a termék ami vágva van így adja ki
Szia
Csak ismerősnek gyártasz ilyen okosságokat?
Powerkamra emelő nekem is jöhetne. 2003 Ec 250.
Utánvét, vagy akár előre is utalok, vagy Budapesten át tudom venni.
Köszi
Laci
oksa de indulj
Persze persze,nyugodtan állj ki a kapuba! Egye fene állhatsz most két lábon is,de csakis vigyázzba!