Jah köszönöm mindenkinek az infókért, ha esetleg eladó motorról tudnátok, ami nincs hirdetve szóljatok rám, nincsenek nagy igényeim jó legyen és olcsó:) nem hirdetnek valami sokat, ktmből konkrétan 1db van ami érdekes lehet, szegeden:( kb 350km...
Öcsém vett 1 300as, kipróbáltam, megteccccett:) kb olyan mintha bcajon ülnék:D egyépként most vitték el az 525-öt kb fél órája, úgyhogy a 7-en valamit be kell újítanom, mert jimmy azt mondta vasárnap csapatás van...
arra hogy mikor bebénázik van két nigger rap-szódiálya akik kicibálják a motort amig őt fotósok lencsevégre kapják és közbe megitatják harmat vizzel...irigy vagy mi...gecc...
de vigyázni mert alytós is ebbe szaladt bele...aztán belefárad a sok szabaduidejében eltöltött unalmas óráiba..
aztán tessék..a 4 hónapja beúlyitott full felúlyitott verdának lapulevelet köt a talpára..
hát szabad ezt...
Nem voltam kétségbe esve, hulla fáradt voltam, de te ezt is jobban tudod... Hétvégén most nekem nem jó. Pénteken megyünk egy kicsit, illetve ma voltunk itt a környéken.
Hol húztál te ki sárból EXC-t? Az egy árok volt ahonnan ki kellett húzni,mikor belecsúsztam!
De valakinek a pillekönnyű GG-vel se nagyon sikeredett kijönni az árokból.Vagyis nem is árok volt az,inkább csak árkocska!
elő lyött lyódos..
csak ki kellett ugrasztani a titok lyancsit a bozótből...
figyu...támogatom...
mostanában úgy is csak a szenvedés és a fálydalom volt ezzel a motorozással...
jobb lesz igy..
de sajnos...
te vagy az ...
hidd el a motor nem segit...
ha megy akkor mindennel fog menni..ha nem megy akkor semmivel...
ha érdekel nekem van egy eladó 300 xcw- m. pont mostanában költöttem rá elég sok lét. gyakorlatilag egy full patent gép. uj felni, muz elöl hátul, védők vadiuj komplett kuplungmechanika ,kosár lamellák stbstb... magic telo gyári nagy tank soha ki nem szakadó gyári poverparts ülés plusz a sjátja... vadi uj gumik ma raktam rá . michelin ms 3 elöl pedig enduro comp 3 . visszahajló fék és kuplungkar kézvédő, rezóvédő komplett pro circuit rendszer, plusz gyári rezó. motorikusan és szerkezetileg teljesen kifogástalan állapot! van még egy valag uj müanyagszett is hozzá uj féktárcsa rajta uj betétekkel supersprox lánckerék did x ringes lánc. vadi uj kuplungdekni vadi uj lábtartók!más most nem jut eszembe.
Én meg arra emlékszem,mikor az árokban gubbasztottál mint a kölök gólya! De ha esetleg nem emlékeznék,mert öreg vagyok (na nem annyira mint bálintbá) akkor csak megtekintem a fotót,ami készült!
Pénteken gyűlés!
de vigyázni mert alytós is ebbe szaladt bele...aztán belefárad a sok szabaduidejében eltöltött unalmas óráiba..
aztán tessék..a 4 hónapja beúlyitott full felúlyitott verdának lapulevelet köt a talpára..
hát szabad ezt...
De valakinek a pillekönnyű GG-vel se nagyon sikeredett kijönni az árokból.Vagyis nem is árok volt az,inkább csak árkocska!
nekem elég mosolyogni...
amú
úgy full megértelek..
lyürgennel beszéltem telón és mondtam neki..ha bénákkal megy visszahúzzák...
nyugodj meg szeret itt mindenki
és megint van tervbe menet.. csak hogy ne unatkozzunk...de ha minden jól megy..bólyák nem jönnek
csak ki kellett ugrasztani a titok lyancsit a bozótből...
figyu...támogatom...
mostanában úgy is csak a szenvedés és a fálydalom volt ezzel a motorozással...
jobb lesz igy..
de sajnos...
te vagy az ...
hidd el a motor nem segit...
ha megy akkor mindennel fog menni..ha nem megy akkor semmivel...
ha érdekel irj ide. gabeszktm@yahoo.com
volt már aki szarúl pattintotta be. de nem én voltam. nekem még nem volt ktmem