Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lényeg a lényegben...
triállal is jól jött lyürgen megint.. meg endúróval is jól lehet menni..de a kettő közti öszvérrel..meg nehezebben boldogult frencsip

most a talaj olyan volt..hogy sárosnak nevezhető ...
de ossa megent jól jött...bár ..volt egy hely..ahol..vissza előztem. .
ahol készült ez a vidi...:
http://www.youtube.com/watch?v...
na itt volt...
el sem akartam hinni..
a végén visszakapaszkodott a kicsi 525...
pedig a közepén...csunyán megáltam.. mert egy farakáson át kellett oldalazni..ott elment a ossa.. aztán ott..sikerült elindulni meredekben..jó volt ám dolgozás a kuplival..de elindult...
és a 3/4nél látom hogy lyürgen oldalazik csinálja a tecnikát.. én meg nyíl egyenesen..tisztán teknikából úgy fel léptem mint a fény..
hivhatjuk paraszt-2nek is...a kuplit már csak egy ujjal birtam tartani...mert a másik a középső ujjam az már rá volt görcsölve a kormányra ..de láttam hogy csak megyek felfeé.ugyhogy nem foglalkoztam semmivel..mondom majd a tetején ráérek lehámozni a kezem a kormányról..de akkor is elkapom

ott a tetején..egy 10perc alatt mindenki fent volt..de volt élmén mindenkinek nem kevés...
ezért mondom.. nagyon jó igy csapatban veretni is...

ja ami fontos..lyürgen met a exc 300és már agyal hogy endúrót vesz óő is ..mert mondta hogy geci nezéz ez az állandó állás...
na ő 20 évesen a triálteknika a lábában még ha átlép az endúróba.. neki áll6t az a zászló

félre ne értse senki.. most is a triálal ossa lyürgen vitte a primet...
csak volt pár hely ahol már mi endúróval is toppon voltunk
viszont sajna jürgen a hozott bólya miatt lehúzta magát

jódos mesélj már . .vagy tényleg eladtad ezt a geci endúrót
ez pont arra jó mint a kicsi frí

fercsikicsifrí..lyEE
legutóbb frível volt...előtte jópárszor már 350 hutyabergel..
most hogy úlyra a frí került alá...dél fele már annyit mondott...a husabergel könnyebb endúrózni..de!és itt a lényeg...mindehol
szegény frít sokszor a kétségbeesés 6árára sodorta..mert kétségbeesetten prüszkülte kis a gőzt..mert sokszor lefőtt a teálya..a sohafelnem forró fríben
de azt mondta hogy a reklúzer csinálja...
mondjuk szalinka nx reklúzerja..még is gőzölt mint az állat...
golden 300is fort hiába a szuperventi
persze a sárospataki barétom segitségével megtekercselt sx 525 az mégpici puki lefúlyást sem csinált ..mert ez egy sx 525...ahogy bálint mondaná:a tökéletes extrőm endúró
jó reggelt
de mijez ?

az uj derbi senda ?
Hja kérem! De neked úgyis mindegy nem.A picébe úgysem sokat indítgatod!
hidegen nem indít melegen indít
van az is csak hát a kényelem
Mert? Van berugókar is nem? Vagy rossz a lábad?
nem igazán mükszik az önindítóm
Na mivan bélabá?
nekem is tetszik...
Sziasztok!
ERRŐL a gizgazról tudunk valamit? Egy barátom nézeget motorokat
Köszi!
fajin a moci Bálinyó..
Köszönöm!
Azt te is megoldhatod!
Nekem is ronis körbe rajzolta az alkatrészt, azt ki igazítottuk be lett szkennelve azt kész
Látom profi munka. Estetleg rajzod is van róla? :-)
Megköszönném.
morgen
a nályá gárá fláss erelyével
vízvágóval
lyanó...te az biztos hogy eljutottál egy szintre
és tényleg tovább kéne okosodnod is

lyó reggelt
mi a hézag..
lyódos eltünt...elbulydosott a pénteki bólyázása után
lehet hogy lyürgen kitagadta
vagy elment venni mitasz ef-07 gumit..mert az volt neki hátul..és nagyon nagyon meg volt elégedve vele
Dehogy mágus, csak ügyesen barkácsol (és még ügyesebben oltogatja azokat akik nem ügyesen barkácsolnak )
Mondhatjuk, hogy már eljutottam arra a szintre ahonnan már érdemes lenne komolyabban továbbtanulni, mert innen már jól látszanak a tudásbeli hiányosságok... Tömörebben : Ha eljutsz egy bizonyos szintre, akkor már tudod, hogy mit nem tudsz
Hoppá, azt hittem ez mostanában volt valami bemutatón
Ránézésre ez a Lackner. Ezek szerint a ruha a géppel együtt lett elprivatizálva, azokról vannak fotóim, eddig nem étettem miért van a gépre preparálva ez a kivénhedt ruha.
Lájkolom