Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia
Nekem is ez volt az enyémmel. Membrán csere és főtengelyszimering csere segített rajta... Szerintem nézd meg a membránt, ha még nem nézted volna, nem olvastam vissza. Aztán, ha az rendben van akkor lehet, hogy szimering.
Üdv
L.
membránt nézd meg , ha jo akkor utána vedd le a rezot és a kis power deknibe nézz bele, lehet szétesett a rudazat, én is jártam már ugy...
Akkor várlak, most kialhatok már de féllábon várnálak
inkább ezt hallgasd http://youtu.be/XaN9-Utxwzc
Fingom sincs,de valahogy biztos odatalálnánk! Kisebb nagyobb kitérővel,de egyszer csak ott lennénk!

lyó hazudtam..de nekem is szabad...
azért lett péntek..dühből..mert a hegy megharagudott rád hogy nem is merted fel a duplaszikit..
oszt mondta hogy egy darabig ne hozzunk

lyó lyó
ez persze nem igaz..de hogya duplaszikit nem ismerted fel.. ezt ezt egyszerűen.. szégyelheted magad.. te nagy zarándmenő...
hát nem csoda hogy a kocsihoz se találsz mindég vissza...
bakker ha nem tudnád a saját rendszámod.. lehet másik kocsiba pakolnál be.. mert a szömeddel nem ismerted fel a heti szinten járt utat
minek, minek,, hát csak...
amugymeg negativba huzott egykerékhez...nekem egyszerüen tul durung a jobb lábam ahoz a kis érzékeny fékezéshez...
nade az ujjaim, mint egy nőgyogyászé...

olyan durungok és szőrősek...
Ne vedd a szívedre
jahh, meg kapott űlést a kis szöcske...
ez mind igaz. csak amiatt szar hogy mondtam hogy péntek este érek haza és szombat tok menni vagy vasárnap. erre most meg mondogatod hogy készüljek péntekre :)) nem baj majd legközelebb.
hello! valaki tudna esetleg segíteni? gas gas fse 450-sem van és úgy vettem észre hogy eszi az olajat! most volt olajcsere megnéztem a szintet és mindig kevesebb..! mitől lehet ez?
sajna nem tudunk vigyázba állni...hogy mikor jössz...főleg hogy előtte pár nappal szólsz hogy 2-3 ra haza...dehogy is haza..mert az ember othona ott van ahol a legtöbbet van..tehát neked otthon az öszterelyh...
szóval jössz...és ha épp jó..direkt nem szervezzük másik napra..
de ha 7főn szólank hogy péntek..akkor péntek...

értelmes ember vagy.. megértheted...
ha majd itt lakol a közelben ..akkkor is az lesz hogy megbeszélik kinek mikor ..aztán aki akkor tud jönni az jöün..aki meg nem az meg nem...
hányszor estem ki én is a buliból....ÓÓ
de sokszor meg beleszaladok a menetbe..és akkor megragadom az alkalmat és gÓ
sajnos..mi itthon nem keresünk túl raúzsásan..
de idönk meg szokott lenni.
ha 7 közbe akkor jó mindenkinek ..akkor
sajna nem tudunk mindenkihez igazodni...van hogy nekem nem jó van hogy másnak...
bakker..
ez van..nekem 7vége nem jó...most sem..

voltunk egy hete..megyünk ..ha összejön most is.. és utána is...
de csak akkor tudok menni ha ráérek..sajna máskor nem..
ez a péntek nekem kapóra jön...pont ideális...
és még mondogatjátok is hogy mehetek. édes.
fura hogy mindiog pont előte vagy utána egy nappal van amenet mikor hazamék. péntek délután indulunk haza és éjszaka érek haza.
a megbiz6ó.... egyszerű kétté
most hagyd rá míg nem késő. hamar felgyujtani nem lesz több baj vele.
hát ha mond-anál árat..lehet hogy engem is érdekelne.. mostanában túl sok olyan szitu van ..ahol nem ártana ilyen védő..

szali..készülj..péntekre...
otisz már hívott.... kifenve a penge...mondom neki..nehogy felrakja úly emese gumilyát.. hanme egy kopott szikszdélyzel jlyön amit eleve forditva rakott fel..
de azt mondta ilyne nem lesz..mert nem akarja hogy frenkiék hozzanak magukkal kötött pulóvet...
mert ugyanis a hegytetőn meg ne fázzanak a sok várakozásban

ron..kafi az az első fék...iletve egyhelyen a hádtcsó.. és ez mire jó
ezt az integrált fékrendszert robogókon már évezredek óta..(azt hiszem a malyák alkalmazták először....lyanó lyavit6ol ha tévedek )
malyák..aztán az olgák..helgák és igy tovább
Hali,jelenlegi helyzet ha érdekel.
Az új tűvel és 175 fúvókával,uazt csinálta mint eddíg,azután tűt felülről a második állásba tettem,jobb lett sokkal,viszont alapjárat nem volt,levegő csavarra nem reagál semmit,hiába csavargatom,
Ma reggel ki akartam próbálni folytatni a karburálgatást,beindult,egyből leállt,azóta beindul-leáll,gyertya pucolás,egy rúgásra beindul leáll,megin gyertya pucolás beindul-leáll ha gázt húzol egyből,ha nem akkor 3másodperc után...
de motorral Jimmy tudja az utat erdőnek IGAZ JIMMY
oksa
ha kész szólsz, felhívlak és postai utánvéttel feladod. ez így jó?

vagy lemegyek érte
Megcsinaltad a kezi hatso feket?
Csalódnék benned ha nem tudnád, mi több, fél oldalas elemzést kérek a témáról
Mindenesetre a haverod a frappáns mondásokat már megtanulta, csak azt nem, hogy akik ezeket kitalálták azoknak volt is rá okuk, hogy mondják
Várom az ajánlatod, de mint írtam ez úgy van kitalálva hogy mindenkinek magának kell a rögzítő csavarhelyeket felfúrni
Ja és nem színes nincs polírozva, szál csiszolva, és eloxálva de ha kell megoldható