Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez gyenge volt. Én ott érdemi munkát végeztem, az istállóban.
Ja nem? Na várjál csak rohadék!
Megint hülyeséget beszélsz! Nem DT hanem derbi sendra teló!
Cimboráim?
Na ne mond hogy nem ismered a helyet! 3éve te nyírod a füvet!
Megint bevállaltál valami betonozást,csak hogy ne kelljen a cimboráiddal inni?
Igen, Yamaha DT telók lettek belefaragva. Régebben is árulgatta a motort, de az első teló az opcionális volt. Lehet, azt nem adta vele.
Itt rabszolgáskodtál? Még szerencse, hogy felszabadítottak! De irány dolgozni, mert jön a főnök és megkorbácsol!
Nem megyek veletek sehová te buzi!
Nem tudok most menni, program van. Kihagyom a mai vedelést is.
Ha már így adás-vétel.Szeretnénk eladni a hétvégi házat ,mert vettünk egy kutyát és így kinőttük.Picit szűkösen vagyunk már benne a két gyerekkel meg a kutyával,ezért akarunk valami nagyobbat.
Akkor rendelj már tőlük egy kis kondiciót is! Vasárnap jössz?Felavatjuk az új ákiféle GG-t.Mondjuk ott a kövesbe,ahova beszorultunk.
Azzal nem jártál rosszul.Tényleg jó a motor.Agyon rifulva biztos nincs,mert nemsokat ment vele az elmúlt 2 évben.
ha emlékeim nem csalnak abban valami drága tuning telok voltak...
ne má hogy az Ákosnak van bicepsze..? akkor eddig jol elrejtette valahol..

mielött bárki titok olvaso félre értene ez egy vicc volt, ismerem a srácot, és igen jo arc... mellesleg érti a tréfát ... asszem
Igen, mindent tőlük hozok. Minden, de tényleg minden van nekik polcon és ez nagyon pozitív.
Azt hittem a Müllmann Tibiét.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/gas_gas/gas_gas_ec_300-76805
73

Jó az Ákosé is. Ismerősi körben lett vagy 6 Gas Gas az elmúlt 1-2 évben.
Amúgy akartam már kérdezni, hagy alkatrészt a gerecse motorból rendelsz?
Csak nem a tied?
Az ákosét.:)
Narancsot akartam,csak rácsörögtem az ákosra,h hátha ismer valakit aki itt a környéken akar szabadulni 300exc-től, aztán akkor mondta h leszakadt a bicepsze úgyhogy ezt a szezont ki kell hagynia, ha kicsengetek érte x összeget, akkor vihetem az övét is. Ez meg tényleg nagyon patent kis gép.
830-ért árulják? Mert azt meg én ismerem!
Na most akkor mit vettél? Mert ott az ákos GG-je szokott ácsorogni.
Nem a tiedre írtam h horror az ára, hanem arra amit vettem, de itt is az a helyzet, hohy szerintem van rajta vagy 300 ezernyi extra.
én ezelőtt csináltam rá azt a szörnykeretet. az kurva jó volt de ocsmány. ez a hyde most megint fent van rajta és funkcionál. egy baja van alaposan kell tisztitani metrt beszedi a sarat nap végére. szerintem nem faragsz rá ha egy ilyet ráfaragsz. de ventid legyen. régen volt egy olyan képzetem ,hogy ezzel hamarabb ,melegszik. mondjuk ez az xcw nem csinálja.
jo reggelt Gabesz...
aaaaa..mindenkit erdekel...hidd el

nekem csak vmi jo rezo vedo kellene a 300- asra...eddig meg meguszta
igaz lehet azert mert miota ez van...mindig lenn kuksolok a domb aljaban...

de akkor is marad a kette...es magtanulok.motorizni..