Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia a tárcsa védő mennyi lenne?
Ja és hogy jut el hozzád?
A héten meg lesz minden de a féktárcsavédőre a felfogató csavarok furatait neked kell ráfúrni
nekem kellett a powerkamra emelés. de ha már lehet, kell tárcsavédő is
hát bakker...
jól megtaláltak...
de mért mond ilyeneket ismeretlenül az egyik ember a másikra...
nem bizom a véletlenre...
jó.
téged meg egyenessen kitagadlak.. marha..
hát nem is mered fel a duplasziklást.. csak ez nyom jobbb oldaláról van fényképezve... kb a sziklás rész alatt 8 méterel
ennyire nem lehet szar a szÖmed
most már értem mért nem sikerülnek az oka a qÚrwa asztal lábak egyformára
ahogy a mondás is tartja, nem süllyedek le a szintedre mert legyőzől a rutinodal...
Kinek kellet power kamra emelés
Valakinek kell hátsó féktárcsa védő mert akkor annyi anyagot veszek
Jajj ne már, tök mindegy mit építenek, a lényeg, hogy hitelezzenek, de a sportra költött pénz hasznát a népnek könnyű megmagyarázni, példa rá ez a topik, csak ti motorra költenétek :-)

A másik oldal meg mindig olcsón elad mindent, hogy ezek a nemzet megmentői jó drágán majd vissza tudják venni a népnek...
Jobbról és balról is szopatnak, ez az igazi orális sex!
Vagy nem látjátok a szopatást benne? Minden trükk mögött a nagybankárok állnak akiknek a világ pénze sem elég.
1990
Az amúgy kizárt, én sosem kerültem olyan pozícióba, meg a sorstársakat sosem baszogattam, mondjuk magamat sem hagytam sose. Én végig rebellis voltam, Tatáról vittek oda a 3. parancsmegtagadásom és sokadik hét fogdám után... addigra már a tisztek is kezdtek velem óvatosabban bánni
A pályafutásomat a hadbíróságon fejeztem be, az is Győrben volt.
Mi a szarnak nézik a TVt? Kezdjük itt
Ha már unatkozik az ember, legalább értelmes dologra cseszné el az idejét! Nem kell TVt nézni, ott van már a net mindenkinél lehetőségként, lehet válogatni, mit akarsz nézni és mit nem
Kivéve, hogy már itt is telebasznak mindent reklámmal
Mikor? Lehet még felmosattad velem a folyosót!
És miért nézi a legtöbbje a tv előtt? Mert mást nemigen tud nézni,csak azt.Az összes sport adón 80%-ban a foci megy.Miért megy csak az? Mert ott lehet a legtöbb reklámidőt eladni,amit a felszámolt kiszámlázott ár töredékéből meglehet csinálni. Láttál mondjuk lövészetet valaha a tv-ben? Biztos vagyok benne hogy nem sokat,pedig van belőle világbajnokunk.Olyan,aki két éve azért nemtudott edzeni,mert nemvolt pénze lőlapra meg lőszerre.
Ha semmi köze hozzá a viktornak,akkor miért pont most épül feleslegesen annyi stadion? Hány cimbora kezében van foci csapat?Mennyi támogatást kaptak? Győrben több milliárd+ évi sokszáz millió vissza nem térítendő.
Lehet hogy igazad van a mögöttes szándékokkal,de ma itt a foci nem más,mint egy óriási nagy mutyi! Nincs abban semmiféle mögöttes szándék hogy az emberek figyelmét eltereljük.Annyi van benne,hogy jól megtömjük a saját és a cimborák zsebét.

Abban tényleg igazad van,hogy vannak olyan technikai sportok,amiket a sok agyonszabályozással teljesen tönkretettek
- hanem. Bár úgy lett volna, hogy "Nem az a lényeg, hanem..."
De sztem így sem fogják érteni
Mert a legtöbbje a tv előtt nézi. Semmi köze ennek viktorodhoz, még az apja nagyapja sem volt tervben mikor azokat a dolgokat kitalálták amire célzok.
A lényeg, hanem, hogy tudatosan, mögöttes szándékkal van az emberekre húzva az "élsport".

Én is imádtam a technikai sportokat, és szeretem valamennyire még most is, annak ellenére, hogy a mostani formában szinte az összes teljesen értelmetlen baromság.
Mostanra már csak az AMA SX és MX a gyengém, ez az amit követek, a többiről leszoktam.
bocs . tavaji heca első nap második tankolopoint. panta mare melletti jobbra szikláslépcső .
tévedsz vik. a képen az a hely az első napi tankolopontnál van az első akadály konkrétan a zarándokhej amit még anno .....öhöm öhöm... törtem be mikor még a románok simsonokal jártak ki oda nézgélődni.

de ti ezt nem tudhatjátok mert nmem jutottatok el sajna odáig :)))
na az van hogy a második tsávó az benne ül egy olyan sziklavályatbn ..két szikla közt.. olyan igazai duplasziklák közt..na
na ,,,
na hol lehet olyan duplasziklás...
hát itt...

http://youtu.be/UZI8iAlWdQk
Egyetértünk, ne hasonlítsanak kettőnket mert sértő...

Konkrétan én a helyedben belepisálnék a konnektorba, de persze ha a helyedbe lennék fel sem fognám, hogy okom lenne belepisálnom a konnektorba ...
Ott (is) voltam katona, tetszett a környék.
és felvetted...
z4567 , egyértelmű hogy karburálos bajod van ebben a hideg oxigén dus időben,sokszor leirtuk , hidd el karburálni meg nem lehet a neten billentyün keresztül...
Viktor olyan lehet é hogy a tűt máshova kéne raknom?
Mert ugye már nem mai gyerek meg lehet nem zár rendesen vagy a kehelycső van kikopva vagy valami ?
Köszi!
Végre egy 4t fun
Pipu új!

?