Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez faxa...
mindég jön valami..
nem lehet azt hogy fogom lemarja valami ami nem tesz kért semmiben ..oszt lyaúnapot
hihetetlen..
kezdem nem az enyémnek érezni ezt a témát...
mert ha úgy is szutyi lesz szórás után..akkor minek gecizek vele..
akkro akarom ha azért nem lesz okádék..
mennyire porózus az a felület?

amúgy meg azért is akarok elmenni megnézni.-.mert ha jön a hideg meg nem lehet menni.. akkor lehet szétdobom és a vázzal is kezdek valamit..
leszintereztetem....vagy akár mi... én feketére gondoltam..olyan kétezer 6os kinézetű lenne

na volt ez már téma.. hogy szinterezés meg minden lófasz..porfestés vagy mi van még..
mit javasoltok..déved neked akkor hogy is lett
Szeva,beletettem a 175 fúókát,N1ef tűt,subi középállásba. alapjárati maradt a 40es.
Ami történt:Alapjárat sgyből elszállt,nem is bírtam vissza varázsolni.A tünet ugyanaz... darálás
Aztán a 2.állásba tettem a tűt,kicsivel jobb hamarabb átlépi a "daráló tartományt,aztán indul a móka,konkrétan 4 be még hátra akar baszni ha letapad normálisan a kerék.Aztán az üzemanyag fogyóban volt így hát holnap folytatódik a karburálás.Holnap szétszedem megpróbálom a 170es ff el,de úgyérzem nem a fúvóka itt a gond.A membránját még meg se néztem,arra tudok még gondolni hátha...De ki tudja.Ötlet?
Szeva,beletettem a 175 fúókát,N1ef tűt,subi középállásba. alapjárati maradt a 40es.
Ami történt:Alapjárat sgyből elszállt,nem is bírtam vissza varázsolni.A tünet ugyanaz... darálás
Aztán a 2.állásba tettem a tűt,kicsivel jobb hamarabb átlépi a "daráló tartományt,aztán indul a móka,konkrétan 4 be még hátra akar baszni ha letapad normálisan a kerék.Aztán az üzemanyag fogyóban volt így hát holnap folytatódik a karburálás.Holnap szétszedem megpróbálom a 170es ff el,de úgyérzem nem a fúvóka itt a gond.A membránját még meg se néztem,arra tudok még gondolni hátha...De ki tudja.Ötlet?
A homokszórás után fúvasd át üveggyönggyel, sokkal könnyebb tisztán tartani, mint a homokoltat, és a színe is szebb.

Az üveggyöngy drágább mint a homok, ezért olcsóbb, ha előtte homokkal elvégzik a durva munkát.
Az sem rossz,egy matt porózus felületet ad..kicsit nehezebb tisztán tartani,de tudom ez téged nem tántoríthat el

...van olyan hogy sok használat után vissza szitálják a homokot,az lényegesen apróbb ezért nem veri úgy szét a felületet...ezt ajánlanám
szerencse h gyorsan.lett ra vevő
haha..
én.is kiorobaltam az sxf-t extremben..
osszel siman felforrt....
meg mindig leböffent...
faxa moci az....krosszozni
Utana olvasva értem,hogy miről is vitáztatok.
Viktor,te hianyoztal ezekrol az orakrol,mint en a gyuruk urat ahogy ataludtam
maki...
itt is van homokszórás.. majd keden megcsinálja.. fele annyibóül mint a kromofág..amire azt mondt a festékboltos.. hogy lehet hogy leviszi..de lesz szenvedés.. 2300ért...
emez 1000bőll tökéletes lesz

először lett neki a motor....
aztán jött a próba hogy beváli É
próbáltuk rendessen.. mindneben a legjobb legyen....
de sajna az a 20wos forgórész..az aksitis épp hogy csak képes tölteni ..hogy aznap 10szer is elinduljon...de a venti..meg lenyalta.. mert tettünk rá.. 3 perc alatt...onnatól meg már nem birta szintre hozni a motor a töltésével...hiába nem kapcsota be többet forralta ezáltal.. melegedett...amikor megint nehezebben indulnak.. megint jobban meritette az aksit..
védelmére legyen szólva..12 lk 13 ra cseréltem ert jó lesz az...hátsó gumi ..sáros talajunk volt...
keményre fúlyt sikszdélysz forditva..hogy oldalazáskor azonnal lecsúsztasa a hátulját...
engedni a sokadik szelepszakadásos defekt után már nem is mert belőle...
ugyhogy..volt mitől a problem.. halmozta egymást.. ennke ellenére..mint csapat 5re vizsgázott mindenki...és még igazándiból a törelemmmel sem volt bajság...
mikor meg már oda jutottunk hogy over van.. akkor.. lett a csorbakilyáróból elirányitva az úton.. ahol végül is ..nem oda ment ahova kellett volna hanem félmagassan egy téves jelzésnél várt.. amiből adódóan,.. én meg megkerestem..mert nem hagyunk ott senkit.. ö meg okos volt mert tudta hogy nem baj hogy hall minket valamerről nem ált neki keresni.. hanem várt.. aztán szkálypoltunk aztán..beszott vad extra nyomon frenkivel egyszer csak megtaláltuk.. ahogy kell.. majd 16.10..17.00 olyan extra romaniacsnyomszerű rallis lefölmeredeken ösvényen piritá..felváltva ..olyan de olyan rallit kentünk le .. hogy nikor visszaértünk....kivétel nélkül mindenkinek ált a cerka...jy az a féktárcsa mai sossem lilult el eddig.. hát kicsit megszineződött mert volt fékteljesitmény kérés..nem kicsit...
ugyhogy ezúton is köszönet mindenkinek....
aki ott volt.. azért..
aki nem volt ott annak meg azért
téli fogyokurás motor...
ha lenne rá türelmem vissza keresném ki volt az a hűlye aki rábeszélte Ottot milyen fasza lesz a 4t , és az sxf, pedig korusban mondtuk nem valo rá,
bakker..
nem szoktad nézni hogy mennyire hegyez az?

azért kell mosásonként átnézni...

lya és elarul6ok neked valamit.. sx-f 450 fullossan alkalmatlan az extremre...
ja hogy te is próbálkoztál már vele?
meg sok kan mások is..
de nem hittük el..
igy mi is kipróbáltuk...
barátom legnehezebb legkeményebb hajtását csinálta meg vele..
de az az érdekes hogy dec 27 dikén ..meg akkor csak 1l iter viz hiányzott hogy tökéletes legyen az sx-f a extrémre.. csak az a baj hogy az a hűtőből..
de akkor azon kivül minden klaffolt...
most meg ..semmi
mondja meg valaki miért...
lyanó
bálylint ..
valami szakirodalmat amivel bizonyit6od az igaza vágjatok már be..mert gugli nekem nem találja..
..azért melegszik..mert annka a hútőlyébe nix gyűrű amitől lehülne mint attom.....dobálojk párat a hűtőbe hátha a sejtek közt lyobban hülne
de fogadgyunk a sapkába nix gyűrű..mert akkor olyan mintha a swályzi sapja helyett egy hűtőládát húznál a fejedre.. mert a hűtőláda is a sok gyűrűtől van túlhűtve

lyódos..kafi hogy beszéltünk.. és igazad van.. ezt a gyűrűs témát jó hogy telifonon beszéltük meg..mert ezt csak személyes hangmintavétellel lehet...
és igazat adok neked.. hogy ott özterelyhbe meg azért van meleg ..mert rengeteg gyűrű tört el arra felétek..mikor a hegybe vitte zsákoskodo.. elejtette oszt eltört a sokk gyűrű...
no cserélek láncszettet....
a múltkor nem figyeltem h a kis fogaskerék gatya...s ledarálta.
előtte jól eláztunk.....s a többiek meg még órákig feljáróztak, én meg meg majd meg fagytam a domb aljában....agyonraspanolt lánccal....hogy még hazáig kibírja.
KOSfej...ELISMERÉSEM...ÚJJ fejezetet nyitottál a RÖGZÍTÉSTEKKNIKÁBAN....az IGÉNYESSÉG meg 10pont KILENCES...

5pont HATOS CSIV csavar...tizes hatlapfejjel...FÉKPOFARögzítésnek ÁTTOLVA egy dornyi...ROZSDÁS anyával BIZTOSÍTVA...

Egyre jobban FELnézek rád...TUCC valamit....
bakkerr tök jó hogy tudtok olvasni...
senki nem mondta hoyg a gyűrű nem ad át hőt..
de ha megnézed a diagrammon.. agyűrű hornyoknál a hőmérséklet nem változik ..nix ugrás szerű hőingása gyűrűk tövében..
akkor csak ugyan annyit vezet el.. azon a részen is...
nem pedig a nagyobbik részét...
az oldalakon azért van kevesebb hő..mivel ott van távolabb az égéstől...

de mondom szerintem hagyuk..mert veletek vitázni ...imposibble.. .
mert a leirtakon sem polvasom hogy a gyűrűkön menne el a hőnek a ..x %..a dugó oldaláén meg csak picike...
hol van akkor a ti igazatok bizonyitva.. bálylint üllyé le filyam..edgyes

úgyérezem van értelme veletek vitatkozni..
mert este hogy 16 gyűrűs lett a ktm .. nem fagyott szét a garázs oldala..pedig a 16 gyűrú azz már akkor a hő 99999678% elvezette akkor nEEm

de annak örülök hogy janó és bálylint már békeben egymást lájkolják...
nekem van az utánfutóm aki engem lálykol...
loki...
nix kedved átvenni a tagot...
odaadom amire gerjed.. .sőt kettőt adok belőle. ..csak vidd...
felénk egy csomo lovas van ,legközelebb ha megforr a verda dobok nekik egy kis hőőőt...

mondjuk akkor megáll a lovas tura, a lovak meg nem szeretik a berregést.. tiszta 22-es csapda..
Cimborám -5 fokba is egyszál pólóba szaladgál.Be akartak menni a karácsonyi vásárba,a felesége mondta neki,hogy legalább egy szaros pulóvert vegyen fel.Mindenki állt a forralt borosnál nagykabátba sálba sapkába,ez meg egyszál vékony pólóba.Elég furán néztek rá az emberek!
Ajánlottam dopmen lacinak is,de azt mondta neki nem kell! Azt mondja úgy nem jó hogy HŐ KIRÁLY,csak úgy jó hogy HÖ KÍÍÍRÁLY!Fene se érti ezeket a zenészeket!
fura....de ilyen a hőháztartásom....
már 0 fokban fázok...ősztől tavaszig sapka van rajtam....
de a kánikulát meg birom mint állat.....akkor érzem jól magam...
lehet hogy valami bantu néger az ősöm....
nem tudom mért ragad rám.. egyszerűne csak beteg..

én nem ismerem.. a ktm forumból páran ismerhetik.. kortisz meg ezek.. de magasról leszarom...
semmi közünk egymáshoz..csak ugat..jó ideje nem is olvasom..és a ahol irok megjelenik.. bár most pár napig nem volt...
gyanús hogy a diliházba a vifivel volt gond..de kijavit6ták nekik

loki mesélj...
merre jártatok...
fogtok?
itt szép az idő..de a 7végén nem megyek hajtani pedig mennek ezek pályázni...már idejét s tudom mikor voltam utoljára.. ja tegnap előtt..az már nem számit. .
igyhogy várom a következőt..

kromofágos témára kéne rámmennem ..de félek tőle..nem vagyok odáig a savas lúgos cuccosokoért.. de ha maki azt mondja mehet úgy rá a felnira mint a lószar a a betonútra..akkor azért olyan vészesen nem marathatom szét...
csak a alublokktisztításból a sósav1/4be higitva..is dolgozik még nagyon sokáig...ugyhogy azt sem szeretem.. de 2-3 mosás után azért csak abba hagyja...

de azt is rühellem hogy retek az a kerék...
ugyhogy indulok is...
hőő meleg cica alom..
Miért? Mert ilyen áldott jó szívem van,hogy oda adtam a lovasoknak?
az egész világ meg van hülyülve...