nem vagyok geci!
ő is egy titok olvasó különben...
felhívott (mert itt olvasta a fórumon hogy kell ) hogy neki van eladó és mongyam meg. mert ő nem nem irogat be ide. csak olvas
eddig két féle motorossal találkoztam.. aki bevalja hogy olvassa a fórumot ..és aki hülyének teteti magát ha kérdeznéd..de csak mindent tud ami itt valaha leíródott
de ezzel nix baj..ha mindent rendessen felhaszál ellened amit itt leírsz .
az faxa lehetett...
én még sosem sieltem..lyó most is hazudtam..mert ha egy 8m magas dombról töltésről lesikkás 6 éves korban annka számit..akkor már csak sieltem..
edzőim mondták..mert nekem több siedzőm is volt...
hiddel fÍlyam.. ha sok szotyit eszel 2014ben kint leszel a szocsi téliolimpilyán...
aztán a sok szotyi elfogyott... szocsiról meg ..sí nélkül is... lecsúsztam
de azért kafi lehetett...
ha megkérdeznénk shumó feleségét meséljen a sizésről..ő biztos máshogy állítaná be a dolgokat..
amúgy tényleg mi van vele?
figyu vik májsztro. el ne feledd tavaj verseny előtt pár héttel még porzott. aztán meg leesett némi ho plusz eső és lett ami lett. szoval sok idő van még áprilisig. a sielés ultra jo volt de nem akarok senkit itt ezzel fárasztani motoros fórumon. a lényeg 3 méter friss ho volt s arra esett még 60 centi előtte nap. viki meg jurgen a nulárol kezdték de tök ügyesen belejöttek sok esés és szenvedés árán.én meg elcsászkáltam egymagamba meg tanitgattam vikit. már nyomnjuk amelót és várjuk atavaszt itt amugy semi ho nincs ahol vagyunbk azért mentünk el amoda.
ha szólsz gébnek.. mond hogy van egy pár..általuk járatlan ösvényünk...
ha a felét belerakják.. garantált a szopás a fele bandának..
faterpatak kárpoliszos patak...ahol zopzÓ szét qrta a kulpungdeknit...alias nagypeti aksis patak.. a zorrós kilyáróval...
és még ezer aminek neve sincs..de ha akarják..megmutatom...
a pl a halálfeljáró oldalában.. ..csemege patak.. a gyufatelepi kilyáróval a végén....
illetve a szuperszuper..ha nix sár akkor azért bele kéne tenni..
lyódos..
kérdeztem valamit..de véletlen ..elszánkóztál felette...
mesélj...millen volt a nagy szánkózás amit 1 hete irtál hogy mentek..
mesélj..mert itt ho nix..
ilyen élményeket lyakszi tudna még mesélni..meg a -22 fokról...
meséljetek ...
csani hivott..tegnap violtak kint.. azt monta a déli oldalakon porzott.. az északikon minimális fátyolos sáros mutyi...
de fehér sznóválygt sehol nem volt..még hírt mondóban sem..
ugyhogy hekanak..A ban.. nagyon nagyon erős nyom kell hogy élvezzék a rálydelok
énis megörültem hirtelen . mondom felhívlak beszélj a kutyával de ez baromságnak tünt. ahogy ott szaladgált kint az a kutya valahogy rögtön láttam rajta ez egy eurázsier és tuti a bálint almából való. és így is lett. nagyon szép kutya volt de tényleg. alig birta kimondani a csávó hogy balatonalmádi . de a valilbergre azonnal igenezett. félix valilberg. majd beszélek vele fotózza le és átküldöm.
nem vagyok geci!
ő is egy titok olvasó különben...
felhívott (mert itt olvasta a fórumon hogy kell ) hogy neki van eladó és mongyam meg. mert ő nem nem irogat be ide. csak olvas
ez meg az ímél címe. na.