Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

huszon5 ezere...a sok nulla elvakitott itt reggel
mert itthon az én fizetésem is telis teli van nullával...kár hogy főleg a milliós és 10milliós értékhelyeken

bezzeg emeszpés példaképemnek ott kint nálad özterelyheben van 240milliónyi forint a számlályán..de elfelejtette hogy van neki..és most ezért basztatják...
lyódos...
ugy érzem..nálad kicsit hizti van ...
kint dolgozol oszt vered a nyálad..nem adózol nekik szivessen de a pénzük az meg kén ..mÍÍ?perrsze hogy büntetnek szegény rendőrök...itt is sirnak a románok hogy őket basztatják..pont úgy mit ott ti..
nem értelek..?

akkor most lyó ott vagy nem lyaú
bezzeg mikro a 7végére az öccá ályró leugrik..akkor jó.. most meg sajnálod tölük azt az évi 1200...pedig egy évben 51vége van.. meg egy pici...
csak matematikailag...az 500x 51...több mint kétszázötven1000 ályróról beszélünk...
légy zsavallér...ost a polizálynak minden ellenőrzés után gyűrjé egy 50est a zsebébe .. oszt nézd meg a rendőny úr arszát millyen hállásan fog rád nézni..kb mint a milka tehén fejés után

amúgy az valójában milk..a... tehén
hát mondjuk 10 e forintot 33 euro ...
spezialized olyat megyek vele mint a szél
Kerót ha veszel inkább a Trek és a Giantot nézd!
Gabesz te telleg lüke vagy....
ennyi lovet majdnem kiadni egy drotszamarert...tom.h vannak millios bringwk is
de szerintem annyival nem.tudnak tobbet....
Deakkormegbefosol!
oszt mikor érek haza egy törpe autoval az autópályán? arról az aproságrol ne is beszéljünk hogy pl motorokat szeretnék beletenni. punto meg a társai felejtős. 2000 ccm es dizel kell és kisteher.

ja ja pedál nincs hozzájuk! vicc kategoria.
vegyél fiatal kis köbcentis eur 3, vagy 4, azt meguszod 700-bol/év..
HALLO.. csak szolok ezen még pedál sincs ennyiért...

igy elég nagy kihivás feltekerni vele a hegyre...
megiszom.
Nem vagy te normális! Ennyi adni bicikliér? Aztán hova rakod a tejet amit veszel? Még egy szaros kosár sincs az elején!
Én a mostani bicikliér is sajnáltam kiadni az árát,pedig ingyen volt!
közbe már letettem róla meg a pézt is elbasztam csokira meg síjegyre. itt amúgy is kurva drága minden nincs nehéz dolga akinek nyomja a zsebét. bemégy a bótba tejér meg szotyiér oszt 200 eurónak heló. most meg még a fináncok is baszakszanak ha magyar autód van. lehet hazameni a picsába vagy venni egy osztrákot amiért meg odahaza abajognak majd. csak a bibi annyi hogy itt 1200 euro körül van egy átlagos auto évente . (biztositás meg adók ) semmi extra.
na mi a helyzet bálák
látom megy a bicaj rendesssen toljátok keményen..
én most néztem egyet.. 1, misi meg egy kicsi
de mondom a boltosnak..nem veszem meg ha ilyen olcso...
azt mondja nem tud adni most drágábbat.. mondom ide sem jövök többet...
oszt azóta sem voltam...

hajléktalan boltba ..nem járok kicsit komolyabbna akrka dánhillozni az meber.. osz itt az afőd köze-pina lehetőségek sem olyanok.. majd megyek azt szólok az ombodsmannak...egynelőséget a parasztoknak...hajrá kolumbilya

ma is ultra szép idő volt.. remélem ilyen lesz még a 7en..
mondjuk vannak még barátibb áras bicók is mint pl ez itt ni ...
http://www.biker-boarder.de/sh...

pont adnak érte egy 14 es 300 as berget

na ez már tényleg a nem hiszem el ha nem látom az árcimkét kategória.
ihun e. már rajta ültem a kassza előtt zsebe a pézzel. de végül kiderült ,hogy egyel nagyobb kéne az meg nem volt. viktornak el ne mondjátok!
hát velem semmi extra építettem egy terepjárót.hirdetem a motrot,meg szeretnék venni valami 2t masinát de már elment a kedvem a sok megkímélt,felújított,terepet nem látott stb
Nekem még soha nem kellett karburálni a 4T-t! A benzin meg nem győz beleromlani!
mi a pálya elveszett titok olvaso..

nekem mondod, én nem egy hete nézem hanem kb 3 honapja, osztrák és szlovák lapokat is, idehaza félelmetes hogy micsoda matekosok vannak...
csáko.nem csak a bicikli drága.én már egy hete nézegetem a motrokat egyszerüen hihetetlen,hogy mennyi pénzt akarnak kérni ezekért az endurokért....ráadásul a nagy része egy rakat szar meg nem is valós az évjárat
azt le se irom menyiért akart biciglit venni...
sztem bringából is érdemesebb használtat venni...( persze ha lóvé újra akkor bocs)
nagyon sok mániákus bicajos cserélgeti évente...mert kijött valami "új"
s már 100 alatt lehet megvenni nagyon jókat....
gondoltam az lesz belőle... mondjuk nem is vagy normális ha anyi pénzt adsz egy drotszamárért...

ugye tudod hogy bármilyen hightech attol még tekerni kell... csak szolok..