Nix hisztipisti de lehet h ő nem fogadta volna el miután nemrég még 2 banánt a képébe vágott. Eladtad magad és most még büszke is vagy a szponzoráltságodra
Gyenge pillanataidban újra be lehet fogni ezekkel a szádat és már senkit nem fog érdekelni az "önérzeted", mer pénzre váltottad
nix hari ron...
a többieknek sem fályt ...csak poénkodtak vel...
térdeplés.. hát ezt nem értem..
nálad ha valamit kaptál valakitől.. ki kellett térgyepelni . ...valamit
tér..gyep...
nyugi csak öt centes volt az egész..mert láttam ugrol fercsire.. közbe meg nix is szó semif éélle gumiról...
nem is arról volt szó....aról a fercsiről...csak látom meggyötört téged ez a dolog...mondom lökök rajta egyet hova gurul..de kafin elgurult ..
akarsz róla beszélni.. vagy inkább beszáljünk másról.. világháborgós tanulmányaid hogy állnak..
nem soká lyön a..lyanó a mester oszt kikérdezi
inkább mesélj..mekora a sár arra felétek....
itt kisütött..a nap ..
hir iz de szping...
nix harag..
neked sem fályt lyobban hogy mért kapok én ajándék mS3at..mint itt a többiekenek..
ugyhogy mondta is ..nem adhatja ajándékba... a többiek miatt...
azt mondta ajándékról ezek után szó sem lehet ..... ez....ez honorárium
de remélem ezzel nálad nem szítom a tüzet...
békélj meg...vegyé egy endúrót és élvezd az életet...
pÍÍsz...
azzal meg hogy ki kivel kitől mit...hol és mikor ..ne foglalkozz
ha sokat foglakozol más dolgával az gyanús kezd lenni..
inkább tanuld a vh1-2 hogy janónak jó beszélgető tHás legyé
lya..lebuktam..az irással.. bakker ez igaz..pont úgy..
ullyammla lenyomom a billentyHűt ősz megjelenik a hozzászólás topickban..
bakker..
tényleg igazad van...
ha minden igaz már vissza..értek hornyák országból.. a zsirúrék.. a hornyák endúró paradízóban voltak ugyanis..
csak még nem találtam tőle beszámolót..de nemsoká beszélek vele ..és rittyentek ide egy szokásos hŐs eposzt...
ez igy van...
versenyekre fogunk lyárni.. én is racelol akarok lenni...
irígy vagy mi... .gecc
csak ez egy másik fercsi... mert ugyanis ..van mÁÁsik is ..nem is kevés...
ez a feri ez motokrocc guru...annó még tőle tanulgattam az ugratás rejtelmeit
ron bakker ..
rád zsirúr túl mély benyomást tett ...ha már a kroccal is őt kötöd össze...
de ne aggódj..ha akarod szólok neki hogy jelöljön vissza a fészen
lyódos..
hányízik a lyaú csilis bab mi...
múhahaha
jÓÓ tudom te sosem szeretted..
jó az a halom..de most nekem ölég volt ez is..
itt azért csk 3 -4 perc egy kör ami azért ha egy órát megy az ember ..azért nem baj hogy 4-5ben is kicsit ki tudom szellőztetni..meg olyankor kicsit pihenek is..
első menetnek.. bőven jó volt!
majd legközelebb...tervbe több pálya is..meg el akarok menni..mentó-rommal fercsivel...pár racéra is.. olyan messzebbiekre...kőszárhegy meg hasonlók...
AMAtőrben.... ha nem bénázom el. . még célba is érhetek
mondjuk túl nagy célt ezzel nem tűztem ki mert ha egy egész kört már sikerül menni..(2 perc vagy még annyi sem)..már értékelhető vagyok mert ez időre megy..és a 15 perc eltelik ha a sajtos szendvicset majszolom a depóban ..akkor is... .
ha a segédváz alsó két csavarját kiveszed, a felsőt pedig meglazítod, akkor a karbiról le tudod "billenteni" a légszűrőházat. így a legegyszerűbb
egyébként a túlfolyó csövek rögzítő füleit tedd át az elő csavarok alá. így legközelebb elég lesz csak fellazítanod a karbit fogó két csavart és ki tudod majd fordítani egy gyors fúvóka cseréhez. ki sem kell venned a helyéről
Heló,hallod a karbi melyik irányba fordul ki a helyéről,órája szopok vele és nem akarja ereszteni a légszűrő felőli része,a bilincset koppra leszedtem de ígyse akarja az igazságot...Vagy szedjem le az egész légszűrő boxot mindenestül?
viktor miért nem mentél mórahalomra? ma is nagy edzés van. és állítólag már nyolc órakor 12 fok volt! técsiék mennek oda. valami atom fasza homok pálya. meg tán valami osztrákok ott edzenek napok óta. mondjuk a büdös kurva anyukat buziknak mért nem motoroznak odahaza a gyökerek tán tilos nekik? utálom most őket rá vannak szállva a magyarokra a fináncpolicájok. azt nem értem ha ennyire utálnak minket miért nem végzik el ők a retek munkát amire külföldit hívnak? suttyó gecik ráadásul főzni se tudnak ez már egészen biztos.
igazándiból állatok..+ezek aztán tényleg nem vigyáznak a tecsnixkákra...
igaza barbárok..
de kemények is ..
thawai gondolkoztam egy időbe hogy veszek egy dominátort úcai használatra ..mókába járás... kicsit asszonyal túrázgatni.. meg ovatosba...olyan takácsék pont huval elmenni a biharba meg ide oda.. de véletlen sem gondoltam volna ilyen extrém igénybevételenek kitenni
olyan igaz szép gépre gondoltam mint a ktm topikokba amik vannak...és ovatos erdei utakon..jó talajnál kicsit brummogni...
de aztán ..megondoltam magam...mert az utazás fárasztó vele..kevés a cucc ami felfér rá.. és mikor meg odaérek valahova..valami ökörálat ehlyre.. és nem mehetek neki ..mert csak egy 140kilós utcai másra való gép ez...
szóval még a kivánt élményt el kellene felejteni.. ugyhogy ... visszaléptem
lya...
és azt mindenki tudja ..ez a szikra valólyában a villamos szék kisöccse..
mert ő az elektormos kis-ülés
hát olyan vicces vagyok mint amennyire kipihent
jó reggelt bélák...
merre vagytok...
találtam nagyon kafi és eghsztrém videlyót..
az endúrózás egy másik...általam ismeretlen és ki nem próbálnám oldalát láttam..
és most már tudom.. nálunk is vannak brutálisabbak
apró elektronyosság...
már mondjuk vagy 20on éve lvolt..
de 400volt a primer feszkó...és amikor az megszakad!akor a szekunder tekercsben..ekkor..a primer szakadás pillanatában...indukálódik 20kilóvoltos feszkó..ami a 0,6mm gyertyahézagaban szemmel lát6ó fény kiséretében átszalad...
a primer mindehol 400volt körüli..és s szekunder feszkó meg18ezer volt körüli..ez az általános...
Húúúúúúúú én nem vágom ennyire a cikázásokat,meg a szikrákat,de beszéltem ma elektró buzerátorokkal akik elmagyarázták a lényegét,és a müködését de már a felére sem emlékszem.Jeladótekercs,ohmok,voltok,áramerősség,meg előgyujtás szögek,vagy szegek?
Egyébként találtam uilyet a Bencsiknél.Azért köszönöm!
gyanús hogy az árililyánál sincs semmi..(amilyen trafoval volt helyettesitve az enyém is egy ideig..
megkapja a testet...meg a csúszósarut.. oszt mikor kell.. oda basz egy 18...20kiló voltot...ami a szakadásnak tekinthető gyertya polusaiközt átcikázva...mag a lesz a ... szikra...
a cdi nem azt vezérli..hanem azt mikor szaladjon az a szikra....
Nix hisztipisti de lehet h ő nem fogadta volna el miután nemrég még 2 banánt a képébe vágott. Eladtad magad és most még büszke is vagy a szponzoráltságodra
Gyenge pillanataidban újra be lehet fogni ezekkel a szádat és már senkit nem fog érdekelni az "önérzeted", mer pénzre váltottad