Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ejj Gabi tök feldobtad a napomat, köszönöm hogy felhivtál.....
Jol irja Balint,telire kell a 175...nyarara jo a 168..nekem nyarara is 170 van benne....

mindenki hívja zarit
beteg vagy te ember..
sx el kroccozni.. mjÚhahaha
az olyan lenne mint ha azt mondom a szuperbike-ba elindulni egy gsx-r 1000rel

bakker..
nézted már az olajszintet...
a váltóba...
mert simán az is lehet hogy ft szimeringes.....
fHőtengely...schimering....
az is tud olyat...a 168..or..170 ff közt is bvan különbség..kb az hogy a legvégén...kicsit érzed hogy nem úgy forog ki..
ha baszott nagy torpanással indul meg...nagy füst ha hátarnézl...meg sokat szellőzteted.. mire kellően felforog..főleg brummogtatós részek után... az nagyon ft szimeringgyanús hiba..
mondom nézd meg a váltó olajszintet..
h szar..akkor az a olaj ..az nagyon fog fogyni..eghy motorozás alatt simán 1..2..3 decit elszipákol..

szakács úrnál..mikor voltunk először.. az is igy panaszkodott..megfüstölt is...mondom mi van.. hát csunyán le lettem szolva.. de mondom..nem gon ..nem is rossz a géped.. csak én verem bele a csúfost ..nem si füstöl..és veszi a lapot is rendessen...
na mérges volt ..hazaértünk...olajszint lemen..kb 3-4 decit.. pedig mondta hogy előtte nap cserélte este..
mondom..akkor csak lehet hogy ..még sem az a baja.. keresd máshol...
na akkor oszt volt ...csóválta a fejét rendessen..

de ezt igy interneten hibamegállapitást (hibakódot kilovasztani)és jól megjavitani elég nehéz..
telefonon sokkal könnyebbb...
mú.
mÚÚ...
mjúúhahahaha
Pedig a Gerecsénél aztmondták nagyon be van most fúvókázva télre.
Ha igaz lett volna amit mond nem egy 168 ff lett volna benn az biztos.
Javítsatok ki ha tévedek
Hát abban reménykedek
Nemtudom milyen manuálod van,de megnézhetnéd a standard fúvóka méreteket .
sajna nincsen gaszos haverom...
Ha keveselne mi lenne a tünet?Mondjuk a szegény keveréktől nem darálna szerintem...
Faxom kivan az a lényeg.
amugy ez a betornapásod kigyorsitás elött egyértelmű karburácios baj.... nem gyujtás...
rakjál nagyobb ff-át, kell télen a kenés, meg sok az oxigén , kell a több nyál bele... nyugodtan nyomj bele 175-öt..
ha az alapjárati el van tömödve azt nagyon észre veszed...
ezért csak ne törjön ki a 3.vh... az durva lenne...
nincs a közeledben gasgas-os haverod, hogy átrakd a karbit egy próba erejéig?

csak a tűtől nem fog megjavulni. mindegyik tűvel jónak kellene lennie...

kitakarítüttad rendesen? néha nem elég kimosni és kifujatni... ha átmegy rajta a drót, az a tuti
Ja meg alapjárati fűvóka kicsit el is volt tömődve
igen,mint ha hideg lenne a motor,dehát bemelegedve is csinálja,kb az alsó-közép tartományba csinálja,aztán ha átépi azt a fordulatot utánna már leforog rendesen,
A gyertyát kicseréltem.
Tűt N1EF-et akkor rendelek bele.Hátha
próbáld ki az N1EF-et középső állásban, cseréld ki a gyertyát.

hátha megjavul.

de milyen a megtorpanás? darál vagy mi?
http://www.dirtbikeworld.net/f...

itt még olvasgass...

ilyen hidegben ekkora fuvokaval nem sokallhat szerintem sem.
és a tű felülről 2.sodik állásban volt
N1EG van benne.
Akkor ez a betorpanás kigyorsulás előtt,lehet valami gyújtás hiba lesz,168 as főfúvókával nem hiszem h sokallna
írják a manualok... nem tudom neked milyen van

nézd meg azt is hogy milyen tűd van. N1EF vagy N1EG vagy...?

az sem mindegy, hogy hogyan használod a motort...

sokat mész csikicsukiban, akkor jobb a kisebb fúvóka, mert nem sokal be a motor.
ha sokat nyelezed egyenseben, jobb a nagyobb, mert a kicsinél szegényebb a keverék és beáll, mint jancsiszög...

nekem most N1EG 170/38 van. 10 fok van az is igaz...
basszus az időjárás megvan kavarva rendesen...
Jaxyéknál nemrég még + fokok..most nézem hogy mekkora hóóóó...meg - 22 fok..

ósztria szoléniai dettó....
itt meg jön a tavasz.....

vik meg megy krosszozni.....kiderül hogy oda is jóóó az sx
bakker.. ja ..ezt benézték..rendesen...

de nix hari..mert én vagyok zari

hogy megvettek kilóra..ja...
mint mindenkit.. mert aki dolgozik valahol..azt már meg is veték.. kilóra.. ..az egész családjával együtt...

lyódos ..mesélj mi a szitu?
milen volt a nagy szánkó snÓbord párti?

mondják hogy ott néhol volt baj nem kicsi...mert néhol több hó esett mint öt ..uszkve tiz cent..
kicsit több..úgy két méterrel több
mielőt kitör a 3 ik vh. ez egy másik fercsi ,,,egész ponti márta fercsi mx es. arra gondolt viktorettyú. de jol belenéztétek zsírfecot. ki lehet a zsirosbendő? egy nagy titokjancsik lehet de inkább egy skizo itteni valakinek a kicsodája önmagának.,
Hali avval a korrigáló számmal a standard fúvókákat kell szorozni ha jól tudom,nade honnan tudjam mekkora van standard benne?A manualok amiket leszedtem nem írják....
Szevasztok srácok.köszi
Az a helyzet hogy 168as főfúvóka,40es alapjárati van benn,Nem kicsi az a 168 főfúvóka?Télre?