Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de nagy hülye vagy te......
Nem hát! Hogy vinné má el a cica? Mit kezdene vele? Belerakná az alomba?
na akkor megvan hogy mégse a cica vitte el..
+50 fokban gyalogolni napi 30 kilométert magad után huzva egy kordét... pátyi bátyám neked elmentek otthonrol...
Mert azok hülyék,mind!
Nekem nincs semmi hő a motoromba! Egyszer az összeset elajándékoztam egy lovardába! Azt mondták kellene nekik,hogy megtudják állítani a lovakat! Jött ide utána egy lovaskocsis ember is hogy adjak neki,mert nem tudja a lova mit kell csinálni,mikor mondja neki hogy ÁJJJÁÁÁ MEG BIMBÓÓÓÓ! Csak abból ért,ha azt mondja neki HŐŐŐŐŐ!
még pár év azt ilyen lesz a tv... sőt egy idő után bepucsit a csaj és simán meg tudod dugni...
én inkább sivatagban....mint a hidegben....kurvára fázos vagyok.

hogyha van vizem persze.....
jó reggelt !

basszus en birom ezt a janekot...tök jó volt olvasni mikor Bálinttal eszmét cseréltek a nácizmusrol....vh-ról...
látni hogy vágja a szerelést is...képben van mindenben.

csak ez az endurós hozzaszólás volt fura.....
hogy mi abban a jó ha felmécc egy hegyre ahonnan le is kell jönni...

ez nekem is fura !
mi a faxnak megy fel vki a himalájára ?
minek megy el az északi-déli sarkra ?
miért megy végig a dakaron ?
tiszta szenvedés mind...

lehet hogy élvezik ?

és miért olyan kicsi kosárlabdában a kosár ?
és miért van olyan magasan a röplabdában a háló ?
és miért futnak maratont ?
no és azok a hülye triálosok.....azt meg végképp nem értem...

szóval vannak érdések...
ilyen a szerelem..
van mikor -50 fokban gyalogol napi 25-30 kilcsit...14 orán keresztül..
te Zari! te erre az utánfutóra hogy tettél szert?

iszonyat szerelmes beléd... csak veled van elfoglalva

ismered is személyesen? vagy titkos jancsi?

lehet eccer jól leszopattad a zarándiban és sosem fogja kiheverni?
elnevezte a szánkoját malacnak, és beszélget vele, reggelente megkérdezi tőle fogytál-e malackám...
az biztos hogy egy teljesitmény a fizikain kívül, mentális sokkal jobban leamortizálja az embert, már aki egyáltalán kibirná ezt...
más.. nézem a Natgeon a palit aki átgyalogolta tök egyedűl maga után huzva egy oriási szánkot, az Antarktiszt ,
1100 km-er egyedül -30-45 fokban hoviharban... nagyon kemény...
jaxy természetesen nem minden hőt a dugattyu kap, a hengerfej legalább annyit, vagy még többet, persze hogyha rossz a hengerfej akor melegszik a technika...

az alap téma az volt mi viszi el a hőt a dugattyurol? a kiscica ?
na mi a pálya gyürük ura....

részemröl jano -nak kell igazat adnom ,a dugattyurol elvezetett hő témában, főleg igy felfrissitve utána olvasva elfeledett tanulmányaimat,

mindegy Viktor ülj le hozd ki az ellenőrződet behuzunk egy nagy 1-est
100 % igazad van...a 2 T nel a hengerfej az ami a honek a legnagyobb reszet elviszi...Mar volt pelda ra...rosz hengerfej...fozte alapon a vizet,jo hengerfejjel soha ilyen...
nameg a hosszú élettertam !
TE már KOSFEJ lassan FELÜLÍROD még az EGYETEM EGYETEMJÉT is...mert NEHOGY már valaki neked megmondjon valamit is...mert TE vagy az oKOS...senki MÁS...

És mikor nem te LINKELSZ be vagy írsz valami tényleg HEJJTÁLLÓ dolgot akkor valóban kicsinyes(inkább szánalmas )arcoskodásba mécc ÁT...

A kilencvenes ÉVEK porhuszárjairól is PÁR szó:

A mai napig megvan SOK akkori KROSSZ és ENDURÓ versenyről FELVÉTELEM...de biztos VELEM van a baj hogy csak ÉN látom rosszul hogy KIBASZOTTUL jól mentek...HIHETETLENÜL jól...főleg az AKKORI teknikákkal,és nem bukdácsoltak TÖBBET mint a MOSTANIAK,és érdekes MÓDON RÖHÖGŐ közönséget SE LÁTTAM..csak ELISMERŐ pillantásokat...de szerinted csak BUKDÁCSOLTAK...a TÖBBIEK meg röhögtek...

Szóval te csak SZERETNÉL úgy menni(na ezen kéne TÉNYLEG RÖHÖGNI )...mint akkor...AZOK...és most csak KÍNODBAN röhögsz... aztán meg BUKDÁCSOLSZ a hegyódalban...és KIKIÁLTOD(kimekeged) magad WÖRRLDCSEMMPIJONNAK...

Na EZ a neveccséges...meg a VIDEJJÓID...
Ez az egyik olyan téma amint teljesen felesleges itt vitázni, mert ha még netán a dugót illetően 100%-osan képbe is lenne valaki, a többi 100 paraméterrel kapcsolatban ami még erősen befolyásolja a problémázott tulajdonságokat, majdnem teljes a homály. Ezt mondom hobbi "tuningosként", mert a kevéske tudásommal látom, hogy sok dologról fogalma sincs a topik nagy részének.
Csika tett utalást olyan dolgokra amiből lehet következtetni, hogy többet tud mint amennyit leír... Rajmundot is ismerem és tudom, hogy érti a dolgát, viszont akikkel eddig itt vitáztam azok láthatóan csak próbálkoznak a dolgokkal. Nem sértésnek szánom, de ezt másképp nem lehet leírni.
Tudnék még írni/mutatni rengeteg érdekes infót, de mivel mindig kicsinyes arcoskodásba fullad a legtöbb műszaki téma, ezért meg sem próbálom.
Na jóccakát mindenkinek
Ne erőlködj már annyit, csak magadat forgatod be.
Ezt ha jól rémlik akkor a BME tanszékről loptam neked (ha valamivel nem értesz egyet akkor beíratkozhatsz ) :
A súly csökkentése miatt csökken a dugó mérete.

Porban az igazság a könyv címe.

A súrlódás csökkentése miatt használnak vékonyabb gyűrűt.

A fizika csapásiránya nem változott.

Szerintem. Persze, lehet én látom rosszul.
lya..
most akkor azért nem érintkezik anniyra a dugó palástja ..és azért csökkentik a paláéstot hogy kevesebb legyen a felfekvő felület..ez a kettő mintha ütné egymást..nem?

a könyvekről annyit...
a 9es években volt egyx alap offróad mű..azt hiszem az a cime hogy a por huszárok...
na ha ma úgy akarnál pályán menni..nem hogy kiröhögnének.. de össze is törnéd magad ha tempót akarnál menni..

a gyűrű tényleg kiba nagy hőt vezet el.. de az elsődleges feladata a tömités.. és azért próbálják minél vékonyabbra minél keskenyebbre hogy azt a felületet csökkentsék ahol nix tökéletes kenés.... de van nagy hő...
mert ha olyan jó lenne az a felület.. odabasznának 2..3..4mm ert is..de nem jó...
azt akarják hogy a dugó hőlyét ne a gyűrű vigye át..mert az is viszi..de a nagyrészét nem az...
fürészeljük szét ezt a finGót rendessen..a qÚrwa annyát
A forma 1-eseknek sem szóltak, hogy fontos a nagy palást.