Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és az egyik kedvenc Jozsef Atti idézetem amit Viktornak oly sokszor kéne mondogatni...

"- Nem találok szavakat magamra."

jo reggelt..

kis reggeli gondolatként poénkodunk itt Jozsef Attila öngyilkosságán, de attol még az egyik legnagyobb magyar költönk volt...

mellesleg sokan állitják nem is lett öngyilkos, átbujt a lezárt sorompo alatt , és egy ott várakozo tehervonat kocsijai között bujt át mikor az elindult, és fejbe vágta az ütköző...
igaz hogy élete végén már rendesen skizofrén volt, kezelték elmegyogyintézetben sokat, mondjuk az élete nagyon hányatott volt csapkodta a sors gyerek korátol folyamatosan...

reggeli műveltségi perceinket olvastátok...
Micsoda művelt motorossal van dolgunk
Aztán tudod-e mi volt J Atti utolsó kívánsága?
Azt is írtam, hogy tötymörögve elolajosodik a kétté mert nem köpi ki, stb stb, csak más szavakkal, de ez annyira egyértelmű mint ahogy lapos a föld. Ha ott van használva ezért kell vékonyra keverni, mert nagy része megáll benne.

A rezót viszont legalul megfúrni nagyon relatív, főleg ha még nem döntöttük el, hogy lefelé megyünk vagy felfelé... (ráadásul a nem gyárilag tervezett lukon elmegy a nyomás egy része, szóval facca)
Viszont ha függőlegesen mész felfelé akkor a gyári luka is pont legalul lesz, és nem kell fúrkálni, szóval ha valami relatív, akkor ez az

A hideg - meleg rezó is alap tétel, ha bandázsolod akkor pár százzal többet forog. Mondjuk ez a közvetlen külső vizes lehűtés még szerintem senkinek nem jutott eszébe, de elvileg így meg kevesebbet kell forognia...
Az NSR500-kipuba részterhelésnél vizet fecsiztek a hatás kedvéért
vik basszus.....
nyócas vonat....meg adi lédálya...
extrém enduroban..
majdnem igy volt a történet...
Megkaptad az ajándékot?
nem szép ám a másikon ne-vetni...
konkrétan kinyírtad az endúró énlyét pedig hogy szerette...
de a győri omlós kekszbe beletört a gaz.. tehát nem is olyan omlóF az a keksz ..hanem inkább csak valami fogkitörös csokis kex
Tudom,mondta a jozsó,hogy hazafelé egész úton gyártottad a kifogásokat,aztán mire haza értetek,arra jutottál hogy inkább eladod!
fidgyu..
kérdeztem valamit..de lehet hogy elsiklóttál felette ..relativ..leszartad
entéhá 100nyolcakor mibe indult és let első..leippcsében

köszönöm ralativ válaszod..
kedves
azért adtam el mert féltem hogy többet kell majd veletek menni...

aztán fojton kereshetném a kifogásokat...
bakker..sétafikált itt a ház előtt egy srác.. mondja hogy ö jani..és látom é hogy ő milyne lyani..
én meg azt hittem dzsoni..jani..vagy gjon jani.. nem pedig a sétáló jani...

hát relativ mért nem volt rályamenősebb...
pedig megmutatam volna neki a relativ-vita mentessen is a legjobb motort in de vörd..
Szívesen lennék ilyen lelkes amatőr
plussz loki is..4

kérlek..ne irjon be azz összes gas gaszos titokolvasó..mert akkor a topik 210ezre hozászólásból ..egy északa alatt lesz..220ezer

amúgy nem minden relativ.. például mi ez ..alu kézvédő...
ez egy relativ alu kézvédő..nem bazdmeg ..ez egy alu kézvédő

de például..relativ lehet az elmélet meg a távolság.. és att iszámára szürreális lehetett a relatív egyre közelebbi vonat.. azt gondol6ta...
ó a nyolcas vonat ..hogy ideérjen ..van még egyóra egy percem...ahoz még relativ sokat kell még várni..
de azt elfelejtette hogy vasárnap nix nyócas volnat csak hetes.. és az meg ..jött is pontossan ..és egy perc kevés volt ahhoz hogy adi lédályához irjon egy ódát..pedig rajta volt... aztán meg a vonat volt rajta.. relativ...
eléksett az utolsó üzenettel...
Na jóvan,de ő csak egy ratyi rambó túra endurós.Semmi köze a versenyzéshez.Lelkes amatőr!
Ronis már csak ex.Eladta,hogy ne kelljen motorozni!
Jaxy, Ronis, Én.
Na ez az elő a sötétből Gazosok
derbi senda 50, az idén azzal gyalázok mindenkit.. kapjátok beee....

jahh rozsaszínűűűűűűűűűűűű....
most láttam sétálo Jonny lapján hogy ilyen motorral megy az idén....hát nem olvas ez gas forumon viktort?

mindjárt megirom neki hogy kapjon már a fejéhez ezzel a szarral akarja égetni magát? kérjen motorvásárlási tanakszot viktortol...
Jelentem akadnak
Akkor úgy mondom,az irkálók közül. Szerintem a titokolvasók közül se soknak van!
De benne voltál! Ki a harmadik?
szerintem van itt több is, csak titok olvasók, mint én is