Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos szeretíííí
Faszom se tudja de mint a dixnyo fürdik, nem tudja hogy a motorral motorzni szoktak
Na ez meg ki a fax Dévide khing vagy dzsárvisz
Csinálj egy képet a dugó hátoldaláról, ha ott is rá van égve az olaj akkor egyértelműen melege van. A hengerednek semmi baja.
Ha dobsz fel róla képet megmondjuk hogy ismerős-e a motor! és hogy mennyire jártál jó vele! Ha egy motorról beszélünk akkor jó vétel volt!
Örvendek, hogy tetszik
Igen, nyomatékosabb jóval, eleve 300ccm a 250 helyett, de amúgy is erősebb, sőt a 2006 os GG még nagy lendkerék súlyos, az újabb GGtől is nagyobb a forgó tömege
Kevésbé hatékony fékek az RMX-en szerintem az elöregedett műanyag fékcsöveknek köszönhetőek, majd megmondom, ha cseréltem fém fékcsőre, hogy javult-e a helyzet.

Jó motorozást hozzá!
Ja és örülök mint majom a farkának
Hát kb 20 percet mentem vele mielőtt kiesett ez a szar!
De ég és föld a kettő.A fékei kibaszott jók szerintem,teljesítménybe is magasan veri,az rmx is már jó nyomatékos volt amikor benne volt a power,de ennek kurva nagy nyomatéka van..
Zajlik az ismerkedés
gasgas.de
gasgas.com mindenhonnan letöltheted
atom hajtásu...
RMXhez képest tapasztalatok?
Bár egyik 2006 a másik meg 93, de még is mit tapasztalsz?

Ha minden igaz azt a GG-t vetted meg amivel mentem én is annó, amit innen vittek el havertól.
köszönöm mindenki segítségét
sziasztok
haverom most hívott,ott lakik közel hozzájuk,lement és kapott ingyen ilyen pöcköt,rugót ,meg porvédőt
értem,köszönöm.
Szerelési könyvet tudtok pdf. be?
Na fasza...nem elég, hogy robogó, még elektromos is.
Hova lehet még fokozni ? :)
ha már Ktm forum lettünk... itt van nektek a new robogo... elektronyos ...
de. az eleje beleül a kuplung munkahenger pückébe, a hátuljába meg belemegy az állító csavarod.

ez elég neki.
ha rendesen be van állitva sosem tud kiesni... mindkét vége gömbölyű kupos... hogy esne ki?
amúgy ezt a pöcköt amit elhagytam jóformán semmi nem tartja a helyén?
ez egy mindenes forum...

amugymeg itt a favorit derbi senda 50... a mindent gyalázo durva joszág...
én szeretem! sokkal többet tud mint én :)

ha valaha is lecserélem ilyenre fogom, csak fiatalabbra...

mondjuk én 2T mániás vagyok

ott meg enduroban vagy ez, vagy ktm

de igazából ez itt egy ktm fórum. csak a neve gasgas
köszi!
egy esztergályos 8-as imbusz csavarbol megcsinálja kb 5 perc alatt... félkézzel,
Köszönöm szépen,remélem lesz alkalmam viszonozni!
Tudom zsibbasztó kérdés,de mióta használod a vasat,mi a véleményed róla?