Örvendek, hogy tetszik
Igen, nyomatékosabb jóval, eleve 300ccm a 250 helyett, de amúgy is erősebb, sőt a 2006 os GG még nagy lendkerék súlyos, az újabb GGtől is nagyobb a forgó tömege
Kevésbé hatékony fékek az RMX-en szerintem az elöregedett műanyag fékcsöveknek köszönhetőek, majd megmondom, ha cseréltem fém fékcsőre, hogy javult-e a helyzet.
Hát kb 20 percet mentem vele mielőtt kiesett ez a szar!
De ég és föld a kettő.A fékei kibaszott jók szerintem,teljesítménybe is magasan veri,az rmx is már jó nyomatékos volt amikor benne volt a power,de ennek kurva nagy nyomatéka van..
Zajlik az ismerkedés
Igen, nyomatékosabb jóval, eleve 300ccm a 250 helyett, de amúgy is erősebb, sőt a 2006 os GG még nagy lendkerék súlyos, az újabb GGtől is nagyobb a forgó tömege
Kevésbé hatékony fékek az RMX-en szerintem az elöregedett műanyag fékcsöveknek köszönhetőek, majd megmondom, ha cseréltem fém fékcsőre, hogy javult-e a helyzet.
Jó motorozást hozzá!
De ég és föld a kettő.A fékei kibaszott jók szerintem,teljesítménybe is magasan veri,az rmx is már jó nyomatékos volt amikor benne volt a power,de ennek kurva nagy nyomatéka van..
Zajlik az ismerkedés
gasgas.com mindenhonnan letöltheted
Bár egyik 2006 a másik meg 93, de még is mit tapasztalsz?
Ha minden igaz azt a GG-t vetted meg amivel mentem én is annó, amit innen vittek el havertól.
sziasztok
Szerelési könyvet tudtok pdf. be?
Hova lehet még fokozni ? :)
ez elég neki.
amugymeg itt a favorit derbi senda 50... a mindent gyalázo durva joszág...
ha valaha is lecserélem ilyenre fogom, csak fiatalabbra...
mondjuk én 2T mániás vagyok
ott meg enduroban vagy ez, vagy ktm
de igazából ez itt egy ktm fórum. csak a neve gasgas
Tudom zsibbasztó kérdés,de mióta használod a vasat,mi a véleményed róla?