ne viccelj jaxy hogy tudna már egy hoszán ekkorát gyorsulni, még a forma1 auto is "csak" 4 másodperc alatt megy 200-al, pedig ott van tapadás minden higtech ürtechnika... ahoz képest a hoszán tömény vas...
persze kurvára megy de a jo székely pálinka megloditotta sebesség és idő érzékedet...ami végül is nem baj...
ugy látom te erősen elfogult vagy a témában , egyáltalán tudod mit jelent a szó Nemzeti szocializmus?
ritka elmebaj egy dolog, a maga fasiszta, árja, élettér elméleteivel,az egyszemélyi fűhrer vezetőjével, ahol baloldali jelszavakat skandálnak, és közben szélsőséges jobboldali dolgokat csinálnak..
Én sosem tudom hol vagyunk! Vannak helyek ahol legalább 50-szer voltam,aztán mégse találnék oda. De az endurós sosem téved el,csak olyan helyre megy ahol még addig nem járt!
A titokolvasó kolléga is mesélte hogy a főnökének is ilyen van.Rotax blokk,1000ccm 2T. Az mondjuk asszem quad,csak tud rá tenni gumiláncot.Az se lehet rossz móka!
Ónos esős,korcsolyázós,seggen csúszós,tarkón pörgős,halántékon szögdelős jó reggelt! Mindenki seggen csúszva meg négykézláb közlekedik az utcákon.Nekem is 20 perc volt mire kikapartam kocsit a jég alól.
Ez a gyorsulas nem nagy...ha belegondolsz,hogy 160 cm fekszik a hotalp....es 1000-es 2 T motor.. ....az asszonyt elvittem ott korbe a nyomokon.....mikor viszaertunk es az utolso szakaszon meghuztam....hat az isten tudja de csogazon mentunk vagy 4 masodpercet,tovabb nem volt gatyam huzni a levert uton....kerdem a muttert na milyen volt...5 percig nem volt maganal,meg se szolalt,azt mondta ugy erezte felszalunk.....oaaaa de annak a motornak az ereje es a hangja....OOOOAaaaa
persze kurvára megy de a jo székely pálinka megloditotta sebesség és idő érzékedet...ami végül is nem baj...