Te csak ne röhögjééé,aki direkt szétbassza a hűtőjét! Elég lett volna ha csak annyit mondasz,nem akarok tovább menni srácok! Nem kellett volna tönkretenni a motort!
ezt a hengernyakat csak polyénbol irtam..
relatív viccesebb vagyok mint a szék karfálya
szerintem ron ezt a relatív -vitás dolgot nem teljesen lyaúl irtad körül...
mert a relativ.. az hogy azonos dolgokat hasonlítunk össze..pl ..távolság két távolság az már lehet relatív.....és annak a nagysága..aztán jön lyaúzsef atti és azt mondja.. távolságot mint üveggolyót megkapod
hát ez hülyeség...
a távolság az relatÍv az az üveggolyó..meg üveggolyó
de pl ha sokat okosat olvasol a gg forumon relativ rövid idő alatt..olyan okos lehetsz ..mint a gágül.. ismertebb nevén..gugli...vagy.. mint..kiszelí tünci endóró világ baj nok
http://www.youtube.com/watch?a...
azért jobb mert relatíve napi 3-szor Viktor elmondja...
ezt a relatívitást relative mindenre rá lehet fogni...
de relativ ugyse mondom meg hogy hol,..
Van egy eladó felső fékmunkahenger felújító szettem ec300 hoz ha valakit érdekel.
relatív viccesebb vagyok mint a szék karfálya
szerintem ron ezt a relatív -vitás dolgot nem teljesen lyaúl irtad körül...
mert a relativ.. az hogy azonos dolgokat hasonlítunk össze..pl ..távolság két távolság az már lehet relatív.....és annak a nagysága..aztán jön lyaúzsef atti és azt mondja.. távolságot mint üveggolyót megkapod
hát ez hülyeség...
a távolság az relatÍv az az üveggolyó..meg üveggolyó
de pl ha sokat okosat olvasol a gg forumon relativ rövid idő alatt..olyan okos lehetsz ..mint a gágül.. ismertebb nevén..gugli...vagy.. mint..kiszelí tünci endóró világ baj nok