Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hárman, ha nem voltam benne a kettőbe... :-)
ezt neked
Asszem ketten vagytok az egész topicba?
Te csak ne röhögjééé,aki direkt szétbassza a hűtőjét! Elég lett volna ha csak annyit mondasz,nem akarok tovább menni srácok! Nem kellett volna tönkretenni a motort!
Azért vannak ennek a versenynek olyan részei (pl a dinamit) ami szerintem mindenkinek szopás! Nem hinném hogy van olyan ember,aki azt élvezte volna!
Ki az a marha kinek meg mindig gassa van es nem ktm?
Relative fasza hej..nekem ..masnak relativ szopas:)
http://www.youtube.com/watch?a...
Csak halkan mondom,hogy itt szerintem egy ember van aki rendelkezik GASGAS tip. motorkerékpárral!
Én ötliteres kannásat veszek bazzeg! Tudod,én sokat megyek,nem lyukasztom ki 200 méterenként a gumimat,hogy elsunnyogjam a napot!
saját felhasználásra vettem, de úgy tűnik nincs rá szükségem
noooormális vagy? a lidl-ben 380 az étolaj , teljes kiörlésű napraforgo olajbol, némi ásványi beütéssel...
Venni kell egy 525SX-et.Az nem csak relatíve jó!
nem ezért jobb...

azért jobb mert relatíve napi 3-szor Viktor elmondja...
Én a lidli-be veszem,1300-ért.Teljesen jó.Mikor én már leeresztem,az asszony még megsüt benne két vasárnapi ebédet!
relatív jo 4t-t elég nehéz venni... relatív szarat annál könnyebb...

ezt a relatívitást relative mindenre rá lehet fogni...
Na igen,es akkor kezzuk hogy ki mikor csereli az olajat,es milyen hiper fullos szintetikus Napraforgo olajat tesz bele..szoval nehogy ezert jobb a 4 T
én meg tudok venni komplett felső fékmunkahengert karostul mindenestül titta újjat 3500-ért...

de relativ ugyse mondom meg hogy hol,..
És ott a pont
relatív az üveg golyot Jozsef Atti is megkapta , benézte a két sín közti távolságot, aztán jött a valoságot hűen ábrázolo vonat....
sziasztok

Van egy eladó felső fékmunkahenger felújító szettem ec300 hoz ha valakit érdekel.
Na mivan bélák?Megenn reszeljük a fingot?Kell venni egy jó4T-t aztán akkor nincs gond az olaj kutyulással!
ezt a hengernyakat csak polyénbol irtam..
relatív viccesebb vagyok mint a szék karfálya

szerintem ron ezt a relatív -vitás dolgot nem teljesen lyaúl irtad körül...

mert a relativ.. az hogy azonos dolgokat hasonlítunk össze..pl ..távolság két távolság az már lehet relatív.....és annak a nagysága..aztán jön lyaúzsef atti és azt mondja.. távolságot mint üveggolyót megkapod
hát ez hülyeség...
a távolság az relatÍv az az üveggolyó..meg üveggolyó
de pl ha sokat okosat olvasol a gg forumon relativ rövid idő alatt..olyan okos lehetsz ..mint a gágül.. ismertebb nevén..gugli...vagy.. mint..kiszelí tünci endóró világ baj nok
relatív ez meg egy jo nagy hűjeség volt pontos jé-vel...