Hali Csani!
2 éve csináltunk ilyet magunknak elég hozzá 1 jó pálka és a végére hegesztettük fel a kést kafi csak el kell találni a hőfokot meg a penge vastagságot amúgy kafi de a miénk ha így rányomjuk ívben akkor elsüti az élet is ezért mondom hogy el kell találni a hőfokot meg rá ég a pengére a gumi és 5-6 bütyi után tisztítani kell hogy szépen vágjon ,amúgy 10-perc 1gumi
Ha megtalálom valahol valakinél
akkor lefotózom
Bálint!
Nem cseréltünk motort Goldennel!
Még a Husabergemet cseréltem erre a 300 EXC-re, hogy ne maradjon ki az életemből a 2T!
Déván is ezzel mentem, csak egyelőre még jobban boldogulok a 4T-vel.
De nagyon élvezem a 2T-t is, megvan a varázsa, meg mióta ezzel próbálkozom, jobban megy a 4T is!
néztem én is..mínusz.kettő nappal
hát ott máraz északa szarráfagyott talaj.. nem olvad fel egy percre sem..
csani..szögest felrakjuk és csavarunk egy ónélküli lefagyott menetet kint
meglátod kafi lesz..a zaránd erre a legalkalmasabb.. csak talaj semmi szikla. ..
jajam az orosz tánc az ütös! az amikor legugolva ki kel rugdosni előre é közben karba tet kézl vagy . nem tudom a nevét. egyszer egy haverom esküvőjén kicit hamar kezdünk el ini és cunyán elrajtoltunk a többi vendéghez képest. még avacsoránál csak a csirkefjekel báboztunk ujakra huzgálva öket amiket ahuslevesből szedtünk ki. de aztán idő előtt elkezdtük járni ezt az orosz táncot. és kirugtuk valami öreg fasz lábát aki segre esett tánc közbe. utána nem i mlékszek semir csak arra hogy már a két haverommal egy diszkoba vagyunk mert az esküvőről elzavartak. pedig mi tök jól éreztük magunkat.
közbe olvasom h bordányban nagy évzáró motorozás lesz? haver nyaggat hogy menjünk...megy a picsa 260km-t egy krossz enduro pályáért,pláne nem a hétvégére ígért -2fokban
20.30kor..kikapcsoltam
majd holnap..ha feljött a nap vagy inkább hamarabb..-5.30kor már szól6ol
sazli és mindenki..nyugodjon meg..sajna én nem az vagyok aki kszétdicséri agépejket..de örülök ha örültök.. de ha elmesélitek milyne kafi..hogy megy alul felül középen..meg milyen nyomatékos..én meghalgatom.. és örülök is az örömötöknek...
de tényleg az esiksz az a legjobb
és tudm hogycsak a visszautasitástól félsz.. meg attól hogy utána
hidd el.. köztünk az a különbsáég..azért ajlágatod..hogy hajjad hogy jól döntöttél..megerősitéárt akarsz ..én meg nem
de ne aggódj nem csak te..
de nix hari..mert én vagyok a kedves zari
én biztos vagyok a dolgomba..ettől mocskabb motoral ..mint az enyém ...már nem endúrózik senki ...de én meg ezzel mutatom az utat..
de ha a barátaimnak az kell hogy megerősitsem a döntésükben .és attól boldogabbak lesznek ha én megyek a gépükkel.. akkkor feláldozom magam..a hogy feri is mondta..terhes megtartani a barátokat..de én mindent megteszek a boldogságotokért .
végre tudok egyezni veled gondolatban uram.
igen jók votlak ezek az idők.
volt iylen nemzetközi verseny is ott volt minden orosz, ukrán, lenygel a kedvencek, igazi ribik voltak, a latin puncik nem.
Még Israeli táncot is tanultam és tudtam ami semiylen ilyen langyos himbi limbi.
Orosz tancot is tanultunk, meg ukránt, de a kedvencem maradt a magyar tánc és punci. a legjobb.
én meg akartam kérdezni hányat sikerült felhúzni . jók az ilyen ifjúkori szakkörök meg táncklubok. igazábol arról szólnak hogy dugjunk meg minél több klubtársat meg osztálytársat, táncospárt. arról nem is beszélve amikor elmennek idegenbe fellépni ,ahol sok másik hasonló csoport is van meg még némi alkohol is.
ÉL-etem..hivj..
dokinál voltunk...
nem hívlak vissza ..minek.. a múltkor is akartál valamit visszahivtalak..azt mondtad majd később visszahivsz...
eletelt egy hónap és megint hivtál..csak eszedbe kjutott?
örülök neki ..ha fontos akkor hivj..ögéjn. ..
2 éve csináltunk ilyet magunknak elég hozzá 1 jó pálka és a végére hegesztettük fel a kést kafi csak el kell találni a hőfokot meg a penge vastagságot amúgy kafi de a miénk ha így rányomjuk ívben akkor elsüti az élet is ezért mondom hogy el kell találni a hőfokot meg rá ég a pengére a gumi és 5-6 bütyi után tisztítani kell hogy szépen vágjon ,amúgy 10-perc 1gumi
Ha megtalálom valahol valakinél
akkor lefotózom