esetleg nem tudsz valami havertól szerezni gyújtás deknit,én is leszerelném az önindítót... használt érdekelne elsősorban ,de tudom az új sem drága,de mégis az olcsóbb verziót preferálom...
jó hajtást holnapra!
viktor ma szereltem a lomot. betettem egy 38 as alapjáratit. iszonyat durván jólett vele! plusz rajta az új váltókar és a normál gyujtásdekni. össze vagyok pakolva várom a holnapi menetelt!
Tegnapi Menet
hát baz a a gép a RunBerg csoda egy vas minden nap jobban érzem, akrát nem vetem le mert átprogramozta magát a computer és már faszán indul a gép. Probáltam ki haver 13 Sixdays 350sét cseréltünk, ami érdekes az enyém 14 350 berg sokka erösebb, nem böffen le és toll. Én egész nap 2-3-4 ben megyek. 13-52 átétellel.
Haver mikor vissza adta a gépem a csere motorozásból azt mondta HUH baz ez nem böffen le és hogy tól.
Bontos,
tegnap megjártuk megint de sárban a Szgedi feljárot a Pillerben, baz a MItas extrém volt fent azzal meg ott nem mentem soha, hát baz tudod milyen ott a talaj ha nem friss nyomon mész hanem lejárt hisztin akkor kapsz egy lapos követ és véged, na igyis volt baz másodiknak indultam és belementem egy lejár nyomba mindját az elején és 7 emberből utolsó lettem a mitással a leg elején, huh már gondoltam is vissza fordulok de mondom kimegyek fris nyomra, és megindult a gép és nem telt el 3 perc és második lettem, lényeg a léyneg ki lett probélva a 350 RunBerg és 7 emberböl kb 20 perc alatt második lettem de úgy mint ahogy irtam majd feladtam. A tapasztalat ha nincs belamelázva a gumi rendesen kövön nem fog és ez nem votl be lammelázva rendesen.
Első lett Brátó egykerék feri 350 13 sixdays el és Pirelli scorpional, a kedvenc gumimmal, második a xt754, harmadik a pirelli FIM GG Áki. Utána jött Ballun Geri a Michelin MS3 al, ami szerintem a legjobb kövön. Azt is elmondom 3szor elestem a nagy crox vazas gépemmel, nem jó ez a nagyvas az ilyen extrémben, a kis Freevel első lettem volna de ez van.
Azt votlak utána meg előtte is fasza tempos részek, GG vezetett az 525 el és oylan tempot megy mindig huh nagyon élveztük.
na ennyi volt szép votl a tegnapi menet. Sikerült a 350 lecsavarni féll gazra de oylan 110 mentünk szánton nem volt egyszerü... de sima ugy ezzel a motorral.
nekem tetszett én átéltem
engem az asszony fel szokot képelni ha sokat babrálom.
az én csajom kemény akkora a keze mint az enyém és nagyott tud ütni.
én soha nem vertem még meg nöt de imádom ha csajom dühös utána oriásit szoktunk dörzsölödni.
még mielőtt tévedésbe esnétek.. a hengerfej hőfoka után kell a hűtőt ventit kapcsolni..és nem a visszatérő ági hőfokra...
lehet visszasztéő ágiba is tenni..csak oda kissebb hőfokú gomba dukál
lya..haver úly gépét belinkelem már...ezzel fog eksztrém end gyútózni..
tudom bálint tudom..
de mi nem esünk abba a hibába amibe afen haverod http://youtu.be/UT0ZKQo9chc
hÚ na mondom mekkora kúráslessz ezzel aribancal..imádom ezt a kinézetű csajokat..
az első pofon után..ha be is nyeletem volna amit kétlek...az látszódott volna hogy az ari kis zari létem....a visszabillentő taslátnem is tudta volna veni a kamera...hacsak nem valami szupersport kamera.. szóval a visszabillentő..helyreáltiotm a világ rendlyét a fejéban...tasli után párperc múlva már fel si tudott volna állni..
mert azaz igazság...
én nőket soha nem ütök meg...(de a teljes igazság az ha befejezem a mondatot..)mielőtt ő meg nem ütne!
de mihez nincs ? aszem 690 KTMhez nincs.