Szasztok! Már régen volt időm rátok, de most ismét van 1 kis időm! csatoltam 1-2 képet, ha valakinek éjszaka zsibbadna a keze akkor az tipikus endurós szindróma, vagyis "Carpalis alagút szindróma" amit csak véglegesen műtéttel, vagy motoreladással lehet korrigálni! Én és "Hosi" barátunk is, a műtét mellett döntött A csuklónál lévő keresztirányú szalagot átvágják, (2-ik kép) hogy elférjenek az alatta lévő idegek és szalagok, mert most kevés a hely nekik, és nyomja valami az idegpályát azon a szűk helyen.
ezek a barkácsgépek..még a lidlis is! az ugyan azt tudja..még van hogy élettartamban is egéz jók.. csak az hogy 80ért vesze elygilyet.. oszt néha használod gumivágásra.. meg egy két dologra.. na ara ez pont ölég lesz..10 évig is..
ütvefúrókalapácsot vettem akcilyósan..vagy 8990fr ért a teszkóban!...8 évet birt...ház felépült vele. meg bontottma maszekba nem is keveset...
na az kiszolgálta a 9ezret.., de pl az 50 azt sokaltam volna egy profi gépért...
jaja z ne a fogazottal vágd! a sima élessel. ráadásul fend meg kövön mocskosul fogja vinni. lehet jó az olcsóbb gép is barkács használatra felesleges feint venni. csani ha kell hozok neked osztrákban 250 euro az alapgép kofferban és veszek hozzá pár darab fejet. tudod használni eszméletlen sok helyre ha szoktál mókolni odahaza. itthon 100 ezer körül van szerszámboltokban. amúgy 6 év garancia van rájuk. a fein csucs minőség nem szarral gurigáznak.
na hasonló csak ez kicsit keservesnek látszik. nem mondom ,hogy nem jó de pont az a százezer a különbség közte., a feint odaérinted és nem fogja eltolni vagy arrébb rezgetni pont ott fog vágni ahol szeretnéd. még ahangja is más. a kések hozzá ultra profi anyagbol vannak van hozzá millio egy fajta fej. lehet bálint te az alapcsomagot nézted de mondom van hozzá vágófej. nagyon sokáig birja! hozzáteszem én nem emiatt vettem ezt a gépet ahoz tul drága mulatság. később fedeztem fel ,hogy erre is jó. a neve is mutatja. multimsater.
szerintem nem lenne halva született dolog.. valami vékony acél lapot kéne melegen meghajtani U-alakban kiélezni ,és befogot csinálni a gépre...
mikor oldalrol vágom a gumit a pengés cuccal akkor is csak elöre kell tolni, ez viszont ugy vinné mint kés a vajat..
Kipróbáltam a sima pengével és avval sokkal gyorsabb és szebb a vágási felület a videón a ricnis penge volt fent
A halított pengét nem tudom hogy jó lenne e mert ugye a rezgést egy irányba adja ez a gép és 90foknál az egyik él ez fel le rezegne és nem vágna szerintem
zéé4567 csinálhatnál hozzá olyan ives hajlitott kiélezett pengét, és azt felfogatni a fejre.. akkor lehetne egy mozdulatal nyomni oldalrol....
sőt akár auto-kisteherauto gumit is utána lehetne vágni.. na arrol megnéznék egy videot
jajj értem már szoval a sima pengével vágod be felülröl...
azt hittem van hozzá olyan ives gumi profil vágo mint amilyen a gumisoknak van.... mondjuk lehetne csinálni hozzá, nem nagy ügy..
amugy ezzel nekem igy első ránéézésre az sántit mikor bevágod alul, és még nem esik le mert valamelyik sarka még fogja, na olyankor simán bele tudsz vágni a bűtyökbe ami aztán annál fogva elég hamar lereped egyben...
lehet maradok a sima mezei jol bevált hajlitott zsilett pengénél, egyszerü, gyors az sem fűstöl még csak nem is visit, és legalább alul ives lesz a vágás, nem tud tovább repedni...
tényleg..
mi van a prodzsektel...
hogy melyikel...hááát:
a máfél méteres kÍnalyi hosszabbitóm..ami áramot termel..a semmiből
ami egy pöccintett öngyujtó indításától is könnyedén 2kiló.vattot..azaz 2kW -ot termel...erölködés nélkül...
vagy szuirferi azért tűnt el..mert az energia hivatala ráküldte a maffilyát...mert keresztbe tesz a nagy múltinacionális elektromos erőműveknek
csani. keress rá neten. fein multimaster kisgép. van hozzá gumivágó él is. iszonyat faszán viszi a gumit és nem füstöl nem kel hozzá hő. magas frekvencián rezeg és ugy vág. azonkivül még nagyon sok területen használható szuperjó kis eszköz.
a 7végére kutya hideget mutat... siriába nappalra is mínusz...
ezek a mostaniak ..olyan kafik voltak..ez a lyÓ pár hajtás...hogy lehet a 7végét nem eröltetném..de azért ha akartok menni szóljatok..akkor én sem szeretnék a kandalló előtt ülni és nézni ahogy a tűz lobog...
csani...
eská..azaz krisztián csinált ilyet...
ami működött is.. de az atlán hogy nem valami hiperszuper márkályűú kell.. mert azok túl erősek..hanem valami sima egyszerű..azok nem melegszenek fel annyira..és neki nem ég el sam a penge..sem a gumi éle sem semmi...
akár 2-3 gumit is megcsinált vele 1huzamba.. kb úgy ahogy zÉ is írta..egy gumi 10 perc...
de azérrt ha valami anyagába szar.. azon ez sem segit... tudod..eksztrőm...
azon csak a lmellázás segit...10mm mélyen 3mm korongal.. az segit...akkor a gumi...95% lesz...amivel azért mindenhol elboldogul a paraszt főleg ha nagy..
mármint nagy a gáz amit húz a motorlyának
és azóta nem is úgy szakadozik ki ahogy előtte.. plussz látod a patakosban is szépen dolgozik...
az az 5 hely ahol meg nem úgy fog..a százból..ott meg kompenzálni kell..de simán lehet
ütvefúrókalapácsot vettem akcilyósan..vagy 8990fr ért a teszkóban!...8 évet birt...ház felépült vele. meg bontottma maszekba nem is keveset...
na az kiszolgálta a 9ezret.., de pl az 50 azt sokaltam volna egy profi gépért...
mikor oldalrol vágom a gumit a pengés cuccal akkor is csak elöre kell tolni, ez viszont ugy vinné mint kés a vajat..
A halított pengét nem tudom hogy jó lenne e mert ugye a rezgést egy irányba adja ez a gép és 90foknál az egyik él ez fel le rezegne és nem vágna szerintem
http://youtu.be/f8uWoT5XJdw
sőt akár auto-kisteherauto gumit is utána lehetne vágni.. na arrol megnéznék egy videot
aztán nem értenék az orvosi műszer boltba hogy mi a pélo lett mindenki koponyát vagdos?
azt hittem van hozzá olyan ives gumi profil vágo mint amilyen a gumisoknak van.... mondjuk lehetne csinálni hozzá, nem nagy ügy..
amugy ezzel nekem igy első ránéézésre az sántit mikor bevágod alul, és még nem esik le mert valamelyik sarka még fogja, na olyankor simán bele tudsz vágni a bűtyökbe ami aztán annál fogva elég hamar lereped egyben...
lehet maradok a sima mezei jol bevált hajlitott zsilett pengénél, egyszerü, gyors az sem fűstöl még csak nem is visit, és legalább alul ives lesz a vágás, nem tud tovább repedni...
attol méág lehet hogy van benne... nem tom.
http://youtu.be/fgjT3RpQ0aI
Lehel kipróbálom a gumivágást vele
Bocs, ha morbid voltam.
ne vakerálj.. ugy ahogy feri is szokta... belkikklei ide nekünk az ingyé áram a semmiből....és már meg is tudjuk látni
mi van a prodzsektel...
hogy melyikel...hááát:
a máfél méteres kÍnalyi hosszabbitóm..ami áramot termel..a semmiből
ami egy pöccintett öngyujtó indításától is könnyedén 2kiló.vattot..azaz 2kW -ot termel...erölködés nélkül...
vagy szuirferi azért tűnt el..mert az energia hivatala ráküldte a maffilyát...mert keresztbe tesz a nagy múltinacionális elektromos erőműveknek
ezek a mostaniak ..olyan kafik voltak..ez a lyÓ pár hajtás...hogy lehet a 7végét nem eröltetném..de azért ha akartok menni szóljatok..akkor én sem szeretnék a kandalló előtt ülni és nézni ahogy a tűz lobog...
eská..azaz krisztián csinált ilyet...
ami működött is.. de az atlán hogy nem valami hiperszuper márkályűú kell.. mert azok túl erősek..hanem valami sima egyszerű..azok nem melegszenek fel annyira..és neki nem ég el sam a penge..sem a gumi éle sem semmi...
akár 2-3 gumit is megcsinált vele 1huzamba.. kb úgy ahogy zÉ is írta..egy gumi 10 perc...
de azérrt ha valami anyagába szar.. azon ez sem segit... tudod..eksztrőm...
azon csak a lmellázás segit...10mm mélyen 3mm korongal.. az segit...akkor a gumi...95% lesz...amivel azért mindenhol elboldogul a paraszt főleg ha nagy..
mármint nagy a gáz amit húz a motorlyának
és azóta nem is úgy szakadozik ki ahogy előtte.. plussz látod a patakosban is szépen dolgozik...
az az 5 hely ahol meg nem úgy fog..a százból..ott meg kompenzálni kell..de simán lehet