Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dehogy van baj! Szarok a hangokra.Láttad a sárkányt a konyhában?
Nekem a hangok mondják hogy olvassam a fórumot. Akkor nincs baj, ugyi?
Köszönöm!
Az ára baráti mert csak top end készletben lehet venni ammeg 13-24 ezer forintig tered
Ha már szereztem olcsón bigbore hengert dugóval akkor ezt is olcsón szeretném
Mer ugye nekem zsír nem küld szponygyoriban semmit

De milyen rég volt már ez a szpongyori duma
Úgy hogy ha kész a 300-as ktm sxf 98kg +2kg aksi venti=100 kg
hát jobb lesz mint egy freeride
az árat hüLYén 6ároztam meg..4 rugó..vagy 800 ötcentes..igymár azért lyObban érthető wagyok..
znégy5hat789tíz11
ide leirok egytelefonszámot..titkos..ezértcsak te lát6od...(mert letakartam lát6atlan lepelllel de neked meg hozzáférést engedélyeztem...
ez egy templomos lovaG.....
nulla6-húsz...irod ..
szóval 0hat -20-93466ötvenkilenc
a fasz tudja hogy a vatikán melyik kerületében lakik de azt hiszem a templom utca 14ben...
de majd ő elmondja...
hát agyári hengerfejtömitéstől nem soKKal oltsóbb...de meg van...ha hétfő elfakszolod neki...+leiroda a pontos tűzgyűrű átmérőt.. és vastagságot.. akkor szerdára már a lát6od a postádon
jópárat csinált már.. eddig mind jó lett...kb4000fugó postával együtt..
mondom nem soKkal oltcshÓbb..de megvan gyorsan...és jó is...
ha vékonyitasz pár tizedet nőhet a kompressziód..cse a láncod meg lazább lehet.. ha meg forditva akkor a nyúlótttláncal is eljár6sz még ..évekik... . . . .
ény szerintem emg az van hogy a fórum torz képet ada nagyos sok jó acról..mondom jó arcról..tehá...rólam nem
mert azt látom hogy élőben jó arc itt meg gyökér...aztán élőben is bekapcsolja a fórumot a felyében..és ki engedi a gyökeret.. had nőllyön burjánozzon minden felé...

de pl aki nem forumozik csak olvas minket aztán meg szöwögeti a terweit..azok pl szerintem mind jó arcok
de hiába szövögeti ha nem okosodott semmit...mert innen próbál....a marhálya

tsoki..
thnx...
akkor úgy ahogy beszéltük..halyrá eremzély
Minnyá ki is kapod,ha nem vigyázol!
Kikérem magamnak!

Azt a felest amit neked akartam
Annak aki nem szokott a ktm fórumon titokolvasni :
kéne 250 sxf hengerfej tömítés 280-hoz értitek big bore csak tömítésem nincs
ha valakinek van ne átaljon megszólítani
Télapóra jó lenne
Nagyon igazad van!
Úgy tűnik hétfőn összejön a hajtás:
Vili már nem vállalja be, de Ottó több, mint valószínű eljön, Viktor pedig biztosra mondta. Nekem is jó a hétfő.
ez olyasmi lehet mint amikor nézegeti a paraszt a rosszlányok hun a sok szépséget . kiválaszt egyet kép alapján meg leírás alapján aztán elmegy a tethelyre és valami borzalmas rontás féreg nyitja ki az ajtót ... erre a marha mondja ,hogy kit keres közbe ott áll előtte.
én speciel azt nem értem mi jó abban ,hogy minden fórumon olvasgatok és a leírás alapján elemezgetem magamban az embereket. kialakítok egy képet. aztán véletlen találkozok vele valahol és azt sem tudom ez ki volt.
Szerintem meg meglehet ismerni innen is hogy ki milyen.Én pl viktorról meg bálintról azt képzeltem a fórum alapján hogy hülye,aztán tényleg az! De megemlíthetném még itt csikát,tos50-et,vagy banditx-et,ésatöbbiésatöbbi.... egyik se százas,az hétszencség! Itt egyedül csak én vagyok normális!
Aztán vannak azok,akiket meg se nagyon akar ismerni az ember,mert olyanok itt a fórumon.
szerintem csupán a beírásokból nagyon torz képet fogsz kapni. persze biztos van némi valóságtartalma is ,de inkább kevesebb. lehet élőben még rosszabb a helyzet vagy netán kicsit rózsásabb. olyan is van ,hogy egy embert megismersz egy oldaláról és egy adott helyzetben kijön belőle valami olyasmi ami a te mércéddel elfogadhatatlan és ez megválltoztatja az addig kialakított képet. hosszasan lehetne ezt boncolgatni ,de teljesen felesleges. pl én sem utálom annyira zsrkutyát mint amennyire sokan gondolják. az persze nem biztos ,hogy ez fordítva is igaz.

azt sose felejtsük el ,hogy ez egy szűk érdeklődési körű fórum.....(endúrós) részemről többnyire ez határozza meg valakiről a képet. anyagi helyzet meló,család, ilyesmi nem igazán érdekel . a lényeg. ha pl zsírferivel olyan szituba keverednék motorozás közben... ugyanúgy kötelet dobnék neki mint bálintnak vagy viktornak,ha mondjuk lecsúszik egy szar helyre.... és ez szerintem más fejében is így van. ameddig ez így van kár belemagyarázni mélyebb tartalmú haragot vagy utálatot az írományok alapján.
az 5 centes horgozás sem jelent semmit habár néha kissé eldurvul de a való élet is az.
a tiszteletről is lenne egy sztorim de félő bodrikutyát nem érdekelné és nem érdemes szennyezni vele a fórumot sem. nagy vonalakban a lényege.
bármi megváltozhat egy esemény kapcsán . és ami addig úgy volt az másképp lesz ami addig szent volt az megy a levesbe akit addig tiszteltél megveted , aki addig szeretett gyűlöl, amit elértél elveszett, amid nem volt meglett, minden mozgásban van és pillanatok alatt változhat. néha elég egy mondat vagy el kinem mondott szó is. és átértékelődnek lényeges dolgok. lehetne még hoszasn ecsetelni.

egyébként jó poénak tartanám ,hogy itt páran elmegyünk egy független agyturkászhoz és fejenként alávetnénk magunkat valami komolyabb elemzésnek. kiváncsi lennék igazi szakember mire jutna pár fejjel . és kinek mi állna a lap alján.
hÚ Ár lyÚ
aFFene a qÚrwa eget ..most már lökjed ki az mert szétüt a düHH
ird le a nevét.. vagy hivj fel vagy akár mi...

nem a jamahó de majdnem...lyapó úly rmz 450..de k10es...de rályajöttem az nagyobbb bukó lenne pár év múlva..mit én azt szertném..mert azt nem engedhetem meg sajna...a másik..meg azért irom le hátha elviszitek és akkor nem fály rá a szÍwem...2012 500 xc-w 1.3 ért..
a rmz is ennyi...
az úly de már igy is 4 éves...
meg ahoz az enyémet egy 5ös alatt nem is ad6om el.. nem is akarnál...
két tank ...exc 8as ..és sx 6,5ös...két szoplylerozás...narancs és fekete...tuning vizpumpa...termosztát ventillátor...
na ha ez elmenne ökilóba..és az valamelyik megvan..akkor lesz úly gépem..ha nix..akkor nem ..de amúgy annyira nem mozgat hogy hirdetgessem...
rmz nagyon szimpi bár az nagyobb bukó..de dobozban van és úly...
az lenne az első vade uly gépem...
az xc-w vsizont meg úgy ahogy van mér tudnám használni románba is...
emezt mega pályán tudnám nagyon..ugyhogy ...sok az esélyes..dee egyenlőr itt a kedbvenc SzuperXörny525..hatsebességgel és mocsok megbiz6óságggal...
ugyhogy dont vörri..ály em heppi
ezek a dolgok lyöwőre meg fognak változni...
150milliárdért lesz minden faluba egy stadion...
igaz a gyereknek nem lesz stopnis cipő mez gatya meg sportszár..mert a szülöknek nem fua rá,
Pici érték
Gyerekek! Ne keressétek másban a "titkosolvasót" nem ismerek senkit személyesen, és ti sem engem! Bocsánatot kérek ismét tőletek hogy ha valakit megbántottam azzal hogy beírtam, nem szokásom, csak figyelem már régóta az eseményeket az összes fórum oldalon,(ezért is ez a nevem) és csak néha írok be. Itt a fórumon 30-ból 10 ember ismeri max. egymást, a többi ember csak az írásokból rakja össze a képet ki milyen is lehet! Én ugyan ezt tettem, és csak a komentekböl következtetek ki milyen ember! így tisztább képet kapok arról ki milyen személyiségű,mert nincs meg hozzá a vizuális kép, esetleg néha a videókból kiderül,ki kicsoda! Csak azért írtam be hogy ne marjátok egymást, mert azzal teljesen más képet alkotsz magadról másoknak mint amilyen valójában vagy! OK?