Zsír! Te vagy az ott a bal szélen?
Alig lehet rád ismerni! Akkor még milyen filigrán legény voltál!
Azóta meg a sok Kettlebell-től már tiszta izompacsirta lettél!
Amúgy nagyon köszi az egyórás endúrós vidit, hogy betetted. Ilyenért pénzt szoktak kérni... Nagyon önzetlen tőled, látszik jószándékú ember vagy, ez nem jellemző a croccosokra, tisztelet a kivételnek!
Zari! Nagyon kafi lett a vidi!
Örülök, hogy még azért decemberben is ilyen jót tudtunk hajtani...
Köszönöm, hogy ilyen türelmesek voltatok velem!
A tegnapi nap, kicsit kemény, megvágatlan, de kopottas bütykű mitas ekström gumival én voltam az igazi csendes ÖNgyilkos...
Megvalósítottam a motoros öttusát:
Először motoron kis gáz, nagy gáz, ÜGYESKEDÉS, aztán motormellett TOLÁS, rendszerint hátsókerék HÚZÁS-VONÁS, kisvártatva motor EMELÉS-KINYOMÁS, majd motor BERÚGÁS és újrakezdés...
Majdnem úgy csináltam végig a napot, mint Mcfly annak idején a róla elnevezett Mcfly feljárót...
Fantasztikus volt látni, hogy ti ilyen körülmények között is megcsináljátok a nehéz helyeket! Ide azért nagyon letisztult technika kell, mondhatni hókristálytiszta...
Golden tényleg hiányzott... Egy oházi srác mondta, szinte mindegy miről beszél, ő könnyesre röhögi magát rajta. Egyszer amikor hosszabb értekezést tartott a teniszlabdás gumimegoldásról, szabályszerűen kifáradtak a mimikai izmaink, annyit vigyorogtunk.
Kíváncsian várom, hogy tetszik majd neki a 4T!
hááát igen a tempó...na az tényleg nem volt, de nem nagyon zavart, mert kurva sötét volt és örültünk hogy látunk
Nappal meg a túra rész kimaradt, ahol lehetett volna neki húzni...
Meg volt minden engedély, csak ugye még mindig MO-on vagyunk... és jött a rend őre, meg az erdész, meg a vadász meg a babámfasza...
Imi , réges régen egy távoli galaxisban voltam én is ilyen trofin, csak nekem egy kicsit lassu volt a dolog, meg uncsi, viszont a társaság tényleg jo volt, és mint buli hibátlan...
ott is volt pörkölt evés meg volt sok csaj ilyesmi, mondjuk abban az időben rengetegen nyomták itt a környéken a terepjározást, mostanra meg senki...
max a vadászok, azokat meg kerüljük, mert ugye nem fizettünk kukorica pénzt...
Az a trofi lényege, hogy vannak speciálok, ami ki van szalagozva és időre kell rajta menni, ott vannak a hisztik, lehet gyűjteni hibapontokat is.
Egyik speciáltól a másikig, pedig lábon kell eljutnod itiner szerint.
Azért itt is van patakátkelés, feljárók, rönkös hidak, ilyesmi.
És miközben mész egyik speciálról a másikra, figyelned kell az út szélét, mert vannak kontrollpontok, amik számát be kell írnod a menetleveledre.
Igazából ilyen klasszikus autós off-road sztori, de lehet indulni quaddal és motorral is.
a tegnapi vidit kifejezetten goldennek csináltuk.mert sokszor eszünkbe jutott...
azért kicsit nem olyan volt mint azt az első vidin előadtuk
az a sáros havas deemégis zarándi takony.. megint bizonyitotta.. mindent ugyan úgymeg lehet csinálni felfelé...csak lefelé kell naggyon, de NAGYON viG(y)ázni
de a map közepézőlmár negyon hülye helyeken is fogott...ugyhogy igazi fehérsáros nagyon kafi menet volt
csanád volt a nap hőse.. bevállalós..és nagyon kitartó...
majd még irok..mert volt aksilyó nem is kevés...
de itt a valódi vidi....talán kicsitmás lesz ment az első nem tudom mindenki döntse el saját szálya íze szerint http://youtu.be/DsLlQGRpsrk
eladó ujszerű nem használt ktm önindító. deknivel műanyag borítással kompletten. 0036305217211.
gecsa. 17 ezer a normál dekni. nem nagy cucc átszerelni plusz kell a tömítés. én is leszereltem nem kell az rá míg van lábam. ha van kedvezményed valami ktm esnél lehet olcsóbna megúszod. xc hez valót kérj. ha kell cikszám tudok holnap küldeni. de nem nagy ügy kikeresni.
énvagyokaznak is felmegyek a padlásra holnap megnézem a tompítót megvan e még.
imi ..gartulas..
de mesélhetnél mi az a trofi..mert halovány lila gőzöm. .van
amúgy meg az egy dolog hogy meredek..de azt nem tudom észre vettétek a ..sár miatt csúszott meg..csak nem vette észre a full porzó talaj alatt
ottÓ
gondoltunk rád...mit csinál 6ol...mert hogy 19.00 óráig nem tudtad hogy szar idő lesz ma.. aztán meg vala felhomályosított 19.58kor hogy..szar...mert gondolom ahogy felhoályositot egyből küldted is az esemest
a nap 1etelen viddilye:
for lyÚ http://youtu.be/6QGPGRlp1io
amugy meg mindig igy szép a győzelem ha egyedül indulsz...
nehogy felvedd csak vicc .. én is nyertem már igy triál versenyt hogy a hobby kategoriába csak hárman indultunk, ráadásul az egyik egy osztrák csaj volt.. szoval mind a dobogon álltunk..
Alig lehet rád ismerni! Akkor még milyen filigrán legény voltál!
Azóta meg a sok Kettlebell-től már tiszta izompacsirta lettél!
Amúgy nagyon köszi az egyórás endúrós vidit, hogy betetted. Ilyenért pénzt szoktak kérni... Nagyon önzetlen tőled, látszik jószándékú ember vagy, ez nem jellemző a croccosokra, tisztelet a kivételnek!