Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csani. mentek hétfőn? viktor mintha rebesgette volna. csak mert lehet hazamegyek már vasárnap és akkor becsatlakoznék. persze csak ha lehet. a rom össze van pakolva csak be kell hajítanom az autóba és go.
Csánéró

ez egy spanyol cigány aki elmeséli ö mennyire nem doglozik és mekkora egy király. ott kint ugí mint itt van egy réteg (cigány) de inkább jobb aki zenél és soha nem dologzik na ez a faszi az aki ilyen de arrol hires van neki egy ilyen ultra kocsog visitos röhelye.
ennyi csánéróóóó
És itt elmondom nektek Csani egy igaz uriember ö meg egy pár hever felhivot gratulalni az uj jövevénínek, hosszan pofáztunk jó volt.
Imadlak Csánééróóóóó!
zsír lökjed kiaz. nem lehet név nélkül bujkálni senkinek. én eddig ottóra gyanakodtam de világossá vállt ,hogy ő nem lehet. furcsáltam is volna.
aszem nekem is az a yamaka 450 forditott blokos.
Allitolag olyan kozep pontban van a suly elsoztasa hogy nagyon kedves meni vele. En tervezem veszek eggyet de varok meg vele.

aki ment vele profi aszonta olyan könnyü érzést ádd mint egy 2T de erös mint barom.

egyébbként te jol tudod kiröl van szó csak te összebeszéltél régi barátoddal ezzel az axcioval kapcsolatban s most falazol fiam.
Zsír!
Te érted, miről megy itt a diskurzus?
Nagyon érdekelne az eredeti story. Biztos vmi okosság!
http://youtu.be/JYkCa0lJE8s
lyÓ ez kicsit még..mert ha csak olvassa a fórumot akkormég mindégnem ugrik be ..de nem gáz...
6gyuk...
inkább mesélj megcsinálták mára géped..innyektrort megírták a kipufi csőhöz hogy induljon faxán

láttam álmaim motorját...
csak nem tudom hogy nehogy rémálom lenne belőle mondjuk egy zsirpatak kilyáróban...
golden meg bontós gyorsan le is beszélt róla.. és végül is igazauk volt..ugyhogy igaz hogy kroccpályán szarrá verném magam a sx 525höz képset az úly mocival..de..extremben... próba nélkül..nem merném bevállalni..pedig ez életem kedvenc motorja...
Nem szeretem a tul edzet testeket már nézni sem de ennek a srácnak a videóját minden percét élveztem, egyéb ként nekem is van egy ilyen haverom akinek 1 gramm zsir nincs a böré alatt.
http://youtu.be/RFPsvF3UOdo
figy az aki egy olyan ember aki nem akarja fel venni az 5 centest, sem bekapni a horgot, mert ügye büszke, de van annyira hülye és gyáva hogy mégis felveszi álnéven, gondolj bele ki az aki állandóan az én mociaimat kritizálta irigységből ? s ki az aki nem birta ki be ír a nagy 5centes giga horgomra, nagyon durván beakadt neki, ki az aki gyerekesen irigy és otthon laki anyucinál 30 felett van és olvassa rendületlenül a forumot ?

he he he
az asszony sem jobb
sőt még rosszabb, mindig dugdosni kell előle a zsetont
na bakker...
meg van hogy ki az ..mstmár csak el kel mond..mert nekem halowány lila gőzöm ...wan illetve fingom nix róla hu íz hí
persze nevet ne írj ki csak olyan körülírást..ha már ő tudja a miénket..akkor hanem is mutatkozi bEEE azért hagytudjuk már meg ki...

vagy tisztelt szikrit ríder plíz...hú ár lyú
te is levetted a kis név változtatost, nicns arca kiáljon és megmondja
irigy mi ?

na ÜDv.
30 felett már minden kóros
jaj ez a angol "titokolvasó" nagyon egyértelmű ki is.
a pöcs szóból bukott le meg a nagybetű kis betű használatból, meg persze hogy nagyon bele akadt a "tiszteld másik munkájának eredményét" 5 gigantikus horog centest"
úgy látom itt a bűnös saját maga ítélkezik saját maga felett.
röhejes !
azokat sem értem akik harminc feletti kórral anyucinál laknak - laktak fel kellene már nőni nem ? ... akinek inge vegye magára.
A Kertész Géza öccse
én vagyok az . vagyis na... akinek eladtam a motorom nemtúl régen... na neki adtam egy komplett exc végdobot egy sx végdobot és a motoron is exc végdob volt úgy tudom hogy a srác alkuképes a sok motyóra . megpróbálom visszakeresni az elérhetőségét. szerintem símán meg tudod vele boltolni kispénzért.

a másik ami nem 100 % hogy azokat oda se adtam neki mert apadláson vannak. na akkor én megyek haza hétfőn és megnézem ottvan e. ha ottvannak akkor az exc végdobot valahogy eljutattom. de mondom nem emlékszek hogy neki adtam a több láda kacattal vagy azok fent vannak a padláson. ha nem égetően sürgős akkor várj egy pár napot.

más. ki tudja megmondani hogy lehet kiszerelni az xcw bal oldali gyujtásdekniből a tekercset? és áttenni az önindítómentes normál deknibe.
Sziasztok!
Valakinek esetleg nem hentereg otthon exc 300 végdobja?
azt tudni kell olyanok vagyunk mint egy búvár lap..illetve nem szukubadályv.. hanem bulvár

aki itt besértődik valami az meg is érdemli...
aki meg túl sök öt centes dobál az azért van ..mer kicsit hisztis...kicsit irigy a másikra hogy nincs lelki nyomora.. mert pénz ezen nem segít..azt látjuk is nap mint nap
de nix hizti pisti
béke.
pÍÍsz
motorozás...
motorozás

és...
motorozás
...

az lenne ajó ha mindeni okos volna..nem irogatna ide ..kérdeést sem..mert még magának meg is válaszolná..és akkor ezegy jól futó...2-3 hónap alat egy két oldalon is elférő fórum lenne..de igy meg..szar köcsög itt mindenki..oszt lyaú napot
írjál akkor valami érdekeset ne csak azt hogy előbújtál és most lélekbúvár lettél.
ha nem ismersz akkor miért pont az volt számodra érdekes, hogy én név szerint beneveztem a hecára? bruhahaha
Nem lehet aludni,tanulni kell
. . .