Nem tudom ki vagy,de jól látod A kussolás ,az csak Vicc Nem vagyok én Vicc Elek,de jó ha veled viccelek
Osztrákban egyszer Vic-nél majdnem volt egy viccünk az asszonnyal,mikor az autót húzta a felfelében lefelé a futó,és a ház falánál tudtam megtartani,miközben kipréselte belőlem majdnem az utolsó szuszt is Na,az nem volt Vicc-es pedig Vic-ben volt
IGAZA VAN! . . Olvasgatok ida-oda, de a ti "egymás basztatása" című fejezet visz mindent. Pl.ezek az 5 centesek mire jók? Az élmény ha valakit szívathatsz? Beteg! Tudom-tudom, (a válasz (ez csak vicc) de ha vicc akkor röhögsz rajta, itt meg nem röhögés van. Az csak álca! Nem ismerlek benneteket, nem is szeretnék senkit megbántani, ITT azokra gondolok akiknek jól esik ha a másikat megalázzák MI JÓ ABBAN? Ha szálka van valakinek a másikkal szemben, 1-szer elmondod neki és kész! Ha értelmes felnőtt ember tudomásul veszi a véleményed (még ha nem is ért vele egyet) és ennyi! Aki ezután is tovább basztatja a másikat, az 1 velejében romlott,gonosz,szánalmas kis pöcs, és mindenki látja hogy milyen ovis,dedós,gyerekes mert azok csinálnak így! JÓL LÁTOM, VAGY NEM JÓL LÁTOM? Ezt csak azért írtam ide mert ha valaki vagy valakik úgy érzik hogy ők lehet hogy ilyenek, gondoljanak arra hogy a többiek ezt gondolják róluk, csak nem mondják! És még egyszer bocsi az őszinteségemért
más. állítólag a hecán külön pályát jelölnek ki az egyik tavalyi szereplőnek, aki egy kék 12 es 300 husabergel ment és a verseny után nagyon sokat szitkozódott és rágalmazott.
ahol egy delegáció fogja fogadni. azt hallottam nagyon extreme lesz!tán valahogy meg akarják puhítani a szívét ne maradjon benne ennyi bosszúság.
mondjuk néha olyan érzésem támad ,hogy ittvan valami hatalmas nagy próféta és hinti az igét. közbe meg, ha látnám bent lenne valami lepukkant kocsmában és épp olcsó savanyú bort vedel a két szem kötelező ekijére .... és eközben gyártja ezeket a kurvanagy elméleteket.
En orvendek ha valakinek jol megy,menyen valakinek jol is mert itt szar,es nem sok nagy kilatas,de ha a szomszed uj autot vesz orvendek neki,ha teheti eljen jobban,en parszt nem vagyok kepes tobb penzt keresni,mert....anyit dolgozok,hogy nincs idom penzt keresni.. vagyis keresni keresek,csak nem kapok
..
sajnos nekem is hasonló a tapasztalatom,az emberek tőbbsége irigy a másik ember sikereire,de ő is tehetne valamit a saját boldogulására,de nem tesz mert az irigység lefoglalja minden idejét!
és erre mondhatod, hogy tipikus magyar.
persze vannak kivételek.
olyanok is, mint amit leírtál, hogy csinálja a magáét és vagy leszarja a másét vagy tud neki örülni... de semmi képp nem irigyli tőle.
Osztrákban egyszer Vic-nél majdnem volt egy viccünk az asszonnyal,mikor az autót húzta a felfelében lefelé a futó,és a ház falánál tudtam megtartani,miközben kipréselte belőlem majdnem az utolsó szuszt is Na,az nem volt Vicc-es pedig Vic-ben volt
ahol egy delegáció fogja fogadni. azt hallottam nagyon extreme lesz!tán valahogy meg akarják puhítani a szívét ne maradjon benne ennyi bosszúság.
Karácsonyi aji mi
én meg arra ugrok amit én gyártottam és neki adtam el. bruhahah
viktor mondjuk te is felkaptál már párat ebből a szórásból csak most kicsit óvatosabb lettél meg kezesebb.
Indultatok valami mezei ganajtúró, told a szekeret versenyen?
Megy már a kaparás kerék nélkül?
az a baj ezzekkel az 5 centes dobálókkal..hogy a legnagyobbat ők ugranak a másikéra
pont egyformán nagyon nagyot harap a két jó barát az itt lehulló öt cenetesekre..amikből a gyártást ök szabadalmaztatták
azt szeretem ebbe a fórumba hogy van hogy csak úgy jönnek a filozófiai és pszihológiai gondolatok...
lyó
néha van szerelés is meg motoros történt is
..
és erre mondhatod, hogy tipikus magyar.
persze vannak kivételek.
olyanok is, mint amit leírtál, hogy csinálja a magáét és vagy leszarja a másét vagy tud neki örülni... de semmi képp nem irigyli tőle.
de hát lehet ez máshol is így van
hozzál kenyeret mert elfogyott az enni...
küldhetnél pár morzsát)))