Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Küldjek csavart hozzá? Vettem múltkor pluszba párat,mert már az enyémekről lekopott a menet,annyit tekergettem!

Amúgy ma nálunk is iszonyatos gázvisszalengés van,mert jókai bableves volt az ebéd!
azért írd fel a számom!
ha végleg nem megy, akkor hozd el, megpróbáljuk eladni!

üdv Kortisz papa
Makulátlan! 17-es kerekek.
Első: 3.50
Hátsó: 4.25
74990ft
20 376 46 36
tudom nem motoros téma DE !

de sok ember önző irigy és a helyet saját magát vizsgálgatná mit és mennyit csinál és hogyan (mennyit is dolgozik egy nap), azt kellene néznie inkább amit ö csinál az mennyi hasznot tud hozni magának, e helyet mást vizsgál, baxtat, kérdőjelezz meg "neki miért is van ez meg az meg amaz honnan is".
hát a válasz heti 7 napot dolgozik 12-14 órában, szellemi vagy ép inteligensen fizikai munkát végez, ami meghozza eredményét.
Meg kell tanulni élvezni másik sikereit, tisztelni más ember munkájának eredményét sikereit, legyen az egy motor, egy autó vagy bármilyen dolog ami a munkájának eredménye.

záróul tanuljuk meg mások sikereit élvezni és tisztelni. !
"Az én elvem az mindenki annyit keres termel amennyi a tehetsége az élethez."

ZsirFeri 2013 vége.
ja akkor bocsi nem tudtam nem szóltam...
mitas megvette a trelleborg licenszt.
atán lehet már egy gyár rég csak én maradtam le ...
ja és még észrevételként csak eszembe jutott (lehet igazam sincs)...(árultunk trelleborgot) ...és onnan a meglátásom ..sejtésem...mintha a mitas szopná a trelleborgot mert több hasonlóságot véltem felfedezni ..lehet spanoltak ....bár lophatnak is
direkt ütötted 752 re a címét hogy ne találják meg a csodagumit az iparikémek ?

amúgy van ebből az extrém csodából kéccázas sorozattól kilencszázasig ....nem tudom láttátok próbáltátok...én a bótba láttam a 9akárhányasat azt elképzelni nemtudom hova jó de olyan kemény mint a bakelit ....

olyanokat tesztelt esetleg valaki ?
Mitas
lyÓnapot.

lyódos...
elméletileg minden nap mehetünk..
mesélj az úly húgyqwarnáról...
mesélj...
blokkja ktm..vagy
egyből veszel rálya aprókavitsot...oszt majd jól. .izé
és akkor már csak frennel jártok motorozni..mert akinek nem 14es a gépe az már ..nem elég...sznobi
már kiesik magától haloka
hééjj. mentek ki most hétvégén? hétfőn tok hazamenni egy hétre. le kell dolgoznom a kötelező orát.de aztán hétköznap is jo lehet. itt tetves nagy hó van de most épp elállt. ki se látszott az auto reggel. csak egy nagy fehér kupac volt.
az enyémen van a kormányon két gomb is..de hiába nyomom..akár melyiket nekem nem indul ...
te..
figyu mán..neked milyen motorod van. .ktm 525
akkor ezen nem értem...mért kéne csodálkozni
Akkor az enyém hibátlan,mert egy gombnyomásra indul!
látod látod. vettél egy újnak kiáltott lelakott retket... pedig volt pénzed null km-es re is mégis cigány voltál saját magadhoz és vettél egy év vesztes tesztmotort vagy valami versenyző álltal lerúgott lomot most meg csodálkozol hogy nem indul jól. ejje te balga megint elvakított 3 forint spórolás ... pedig ott volt a pénz az újra .. vagy mégsem...
szarul, újban, csak egy széthajtott szar nem indul egyből
kivetted már a telód? Nem? Na akkor mennyé ki hama aztán álljál neki de igengyorsan!
ennyi
Cimboránk is rakott fel egy higashi rendszert,aztán csodálkozott hogy állandóan beböffen neki.Az utolsó túrán már az elsőkerekénél fogva dobálta lefelé a motort!
Feri! Egyben szeretném így a legkedvezőbb is!PÁRBAN 29-ért adom még anyámnak is... külön-külön első akkor 15,hátsó 17
Olvasd el mégegyszer,mert 19es a hátsó!