Hétvégén teljesítettem életem első megmérettetését, egy 2 napos Trophy-t.
Első nap sötétben mentünk 30km-t itinerrel, 6 kontrollponttal és 2 speciállal. Másnap csak 4 speciálunk volt, de vicces volt mert reggelre minden lefagyott meg deres volt. Aztán felolvadt a dér és szalonnás lett az egész... Szerencsénkre a legnehezebb 4. spec-re már száradt sokat.
A lényeg, hogy egyetlen motorosként teljesítettem, és ami még fontosabb, hogy rengeteget tanultam :)
figyu..ottó...
jobb is hogy itthon maradsz ..mert csanád ma tényleg kinyirt volna..mondta hogy feni rád a fogát...de igy megmenektültél
csak tegnap nem akartalak terhelni ezzel mikor a motorodat is szereltük...már mikor egy 20ast adtál a motorszerelés után tudam hogy reggelre beellik az a macskusz...
de nix hiba...
majd májusba.. a dévai racétokig... azért addig csak hajtunk 1..esetleg kettőt
azért csani meg gabesz sajnálja hogy nem jössze...(csani mondom miért )
én a semlegesség vagyok.. ha nem jön össze hát nem jön össze...
egy a fontos...
az a lukat amin folyik a viz...azt be ne ragaszd..mert akkor irtad alá a motor halálos itéletét....mert a visszivattyúd szimeringeje ..kuka.. 1 perc alat 2 tenyérniy tocsa folyik alá...az nem vicc...
ha beragasztanád..csak prba idejre is.. konkrétan a za viz bele folyik majd az olajaba...!
mondom ..még véletlen sem
ez van.
ha usabol hozodd tudok embert de ö is ratesz 20%.
ha kell adok számot. van emberem aki rendszeresen hozz onnan cuccot.
de ha gari hisztid van szopsz.
szerintem ahhoz kepest mennyi a cucc nem sok a felár.
core exp és exp nincs hozzá.
a exp egy uj technika amit csak uj motorokhoz addnak, illetve a regi ktm kosarakhoz is kapható. Japánokhoz is.
A Z-start a régi technologia tartossab.
kis tanulás jarvis technika - slow mo
figyeljetek a mozgás lépéseit, a lényeg a kormányt meg pöcsöli, utána engedi elöre a gépet, és ö megy után testböl http://youtu.be/EoAg1RybcxQ
jogos a felvetés,de szebben mutatna gyárias kinézettel...bumszli ott az a csővecske ahova a motor illeszkedik...láttam már a te megoldásodat,nekem nem tetszik...és nem a súly miatt venném le...csak úgy
Hétvégén teljesítettem életem első megmérettetését, egy 2 napos Trophy-t.
Első nap sötétben mentünk 30km-t itinerrel, 6 kontrollponttal és 2 speciállal. Másnap csak 4 speciálunk volt, de vicces volt mert reggelre minden lefagyott meg deres volt. Aztán felolvadt a dér és szalonnás lett az egész... Szerencsénkre a legnehezebb 4. spec-re már száradt sokat.
A lényeg, hogy egyetlen motorosként teljesítettem, és ami még fontosabb, hogy rengeteget tanultam :)