ezek szerint..nem tetted megamit kértem..éselolvastad..a qÚrwa életbe .
deazért kipróbáltam...nEEm..akkor azért csak baráti vagyok..nEEm
nem szeRETEK máséval izélni...nem az én stilusom...persze ottó úly 4t sx 450-fje az azért csak egy sx-eff 4ötven ...
meg amit kipróbáltamvolan...az a xc-w öccá...de amúyg mikor mór úr mondta hogypraÚbáljam ki a gépét..meg robúr istuklálta hogy praúbáljam már ki..azért megteszem nektek..csak a barátaim vagytok...
de azért..mondom az esiksz 5huszon ötcsivel nem szeretném hogymennyetek..nem akarom megpecsételni a sorsát a motorotoknak....ésmindég mikor megálnánk kajcsizni ..meg a kocsinál állandóan azt látnám hogy a kis 525re csorog a nyáltatok. .na neeEE
bálint vasárnap mennénk a megbeszélt helyre nem tudom neked jóe? kb 1- 2 körül érnénk be a városba. ha nem érsz rá üzenj mert akkor nem arrafelé megyünk.
én is mondhatom a "te fax" humor lenne, és nem komolyan mondom rád. s utána mondanám áh nincs humorod.
ennyi honnan nézed.
de komolyra forditva, ujra: igyekszem nem komolyan venni téged s igyekszem nem "le faxolni" téged mert ügy az nem humor.
kipróbál6tam..szali gépét.. a szuperhiper ikszcéj-vé-lyét
szinte úgyakartam kitépni a kezéből..egyfeszt..
szali..lyólmondom .
Szali..ezt ne olvass..lyÓÓ
lyó-jó csak vicceltem..mert kicsit erőszakossan toltarám..már a nap közepétől...mert boldog hogy megvette..és nagyon bejött az egész gép..nagyon nyomatékos alul is...(ezeket mind mondta és én figyelmesssen meg jegyeztem. ..mert az ember figyljen a barátaira )
úgyhogy a sokadik tukmálásra...na mondom..úgy is van idő...csani is motorozik..bónuszköröket róllya felfelé...mondom akkor add ide ha már ennyire akarok vele menni
mert láttam hogy örül neki..és a barátom is és azt akarja hogy én IS ezt mondjam hogy millen kafi...hát haez kell hát nekem ez nem probléma
mentem vel 2-3 métert..és mutattam a arszomon hogy HÚ tényleg..de kafi ..mert mondom az ember a barátlya lelkét ápolgassa már ...
aztán láttam az arszán hogy átlát a szitámon..(azon a szita agyamon )na odahúztam neki...kicsitjobbkanyar bal kanyar..nem vittem túlzásba..mert csak barátok vagyunk és nem rokonok ..de azért megpörgettem...tettem oda a tüzet ahogy kell
visszaértem..és ez a mAArha azt várta hogy majd tetszik..
mondom figyu..kafi..még kettőben is jött kerékre...tényleg tök erős...mondom. .
az esikszemmel azért inkább ne mennyél..mert az még 5dikben jön kerékre..
komolyra forditva a szót és nem zarisra..
jó a gép meg tényleg nyomatékos is ..meg erős is...meg szép is....és csani is mondta hogy az övétől sokkla nyomatékosabb alul is..ezt kölcsönös cserélés után állapitották meg
de...
110kilós nagy margána...az tetszik hogy mikor az öt nyuszi 5csi...2-3-4ben van és akarom hogy na most emeld fel az elejét..akár alapjáratról..hát az megteszi...egyből...nem kell unszolni könyörögni..ja meg várni sem az jön egyből...
nekem ez tetszik...
sajna..2t 300 nem...
volt nekem 360..380..azok már úgy ahogy...de ne haragudjatok meg ha nem leszek 2t fán-k....
lyÓÓ
sőt ..inkább azt mondom..le a kalappal hogy ilyen gépekkel istudtok kafi menni
csani
kafi hogy tetszett..és kafi hogy kitartó és erőszakos vagy mint az izzadtságom szaga a bukósisakomba
atis
a vidi látszik ..hogy azért ebben a bandában is van segitség..lyódos nem egy nagy segitőkészség bajnoka..de ha valaki kirdemli..annka segit szives örömest...én meg mint operett-őr..rögzitem az illlen meg6ó képeket..
csani előttel a kalappal...még1szer hogyí velünk..a két tolbival kijött ..és ilyne talajon isodatette magát..remélem sikerült tanulni valamit...mert volt oktatás...
mondtam neki...
figyu .ha érzed hogy olyan talajra érsz ..ahol nem fog a kerék...azonnal padlózd le...ha oldalra nem törki..(és ilyenkor nem szokott..legalábbis ott ahol ezt tanaxoltam )átpörgetedmaga rajta..majd ahol fog kicsit elengeded a gázt illetve qÚplungal elcsiped hogy ne áljon kerékre...és már megentrepitfelfelé.....
ez a hosszabb verzió..
csani ebből csak annyit hal6ott..(mert átütő erejű ..ékessen csilingelő hangom még 15kmre lévő gyoroki panzióban is tisztán hallatszód6ot )
jobban húzd a gáz bazzeg
ugrás után azonnal húzd a gázt bazzeg
ha kikapar egyből húzd a gázt...bazzeg
ha épp nem akarsz gázt húzni. .akkor is húzd a gázt bazzeg
ha valakinek nem jött át...akkor ezek a szavak után..kis gázzal ovatossan tolatva kell operálni a motorral . . mÚhahaha
de csani megfogadta hogy legközelebb csak is a nagy és nehéz 4tvel jön...és vesz valami gumit is...már ha lesz kitől
mert most sokszor volt az ..hogy hallottam a 4t vel onnan még felveszi a fordulatot és feltolatjamagaát.. a rüszü 2t igy meg jól kiszopatta a szályát
de ez van..az ember mindég utólag okos..hiába mondom előre hogy 4t vel gyere...meg kopott eksztrőm mitászzal ami még múzos is
de csani ki akarta próbálni...hát meg volt
de ..még is is közel 50km beleszaladt az első kerékbe..csaninak a hátsóba 100km is
de mondom..le a kalappal...
remélem szombaton megint jót dumcsizunk a kocsiban oda felé (ami virág nyelven szólva ...remélem szombaton hajts )
zsir...
az egyik egy megszólitás a másik polyén...
amúgy ..én nem ismertek fel
de azért remélem nix hari mert én vagyok zari .
de ha szemeb jössz velem az útcán..a kocsiban ülve...azért még úgy is kiszúrlak geccc
hát igen az biztos hogy a halál át írja az ember naptárát.......
ezek a spontán búcsúztatok olyan váratlanok..
de tény és való hogy legnagyobb és legelismertebb TŰZOLTÓ-k egyike volt
nyugodjék békében
ettől mint búcsúztató felvétel.. ha a sportmotorra jöttek volna kicsi szétnéztek volna...hogy hogy néz ki egy olyan emlékezős videó..hát 100szor jobbat is csinál6ttak volna...
mert pl azoktól még kő szivem is bekönnyezik..pedig nem ismertem egyiket sem
akkor jó
a honda lábakról úgy is lecsúsztál, majd lesz ez, amilyen szerencsém van úgy is elkezd folyni az első rendesebb bevetésen
most már legalább nyugodtan alszom hogy mindent lehet
s még te beszélsz tiszteletről, kibuksz egy "te fasz" megszólításon ?
s a lent írták azért ennél a te felfogásodban lehetne durvább is nem ?
kicsit azt gondolom menopauzás vagy Ron úr !
tudod szeretlek, s mindenki aki nem az nem ember bazz.
ami nekem tetszi kaz hogy felszivtad magad, kezdesz magadban hinni és persze az igyekvés ez a alapja mindennek az életben, a hit magadban.
Ami a videot jeletni, az nagyon tud a Watts, durva a grinding , amikro elsö kerék a mely nyomn kivül sárban, hátso a nyomban és tolja a gázt, a gyökeres, meg minden, aki igy tud az mindent tud.
Bolond a srác, durva is amikro lefele neki megy a fának...
örvendek Csánéró, neked, tud meg neked a 4T való, igaz a 2T ha forsziroznád utána a 4T ászlennél. idő hit és kitartás kérdése.
deazért kipróbáltam...nEEm..akkor azért csak baráti vagyok..nEEm
nem szeRETEK máséval izélni...nem az én stilusom...persze ottó úly 4t sx 450-fje az azért csak egy sx-eff 4ötven ...
meg amit kipróbáltamvolan...az a xc-w öccá...de amúyg mikor mór úr mondta hogypraÚbáljam ki a gépét..meg robúr istuklálta hogy praúbáljam már ki..azért megteszem nektek..csak a barátaim vagytok...
de azért..mondom az esiksz 5huszon ötcsivel nem szeretném hogymennyetek..nem akarom megpecsételni a sorsát a motorotoknak....ésmindég mikor megálnánk kajcsizni ..meg a kocsinál állandóan azt látnám hogy a kis 525re csorog a nyáltatok. .na neeEE
roburmotor praÚba:
http://youtu.be/M6MHX1beBsk