csak hogy képbe legyetek...
5 méter magassan van az a szikla..ami ferde is...meg viszafelé kifelé is hajlik..10cm biztos... + a teteje meg 1mmagasan még felfelé megy meredeken...
ugyhogy ..vicces
már annak aki felmegy. .már az aki visszahullik
megkora egy..hazudós vagy.. .
ez akkor mi...ha nem technika... ..akkor ez a teknika
ezt még szali is meg ottó is elforditotta a fejétmikor megcsináltuk.
múhahaha
legközelebb itt kezdjük...aki vissszahullik...marad akocsinál ésfőz nekünk vörösboros pörgöltet szőlőpálinkával http://youtu.be/KegxHCXOads
szegénynek sem múlja ...legalább isamire büszke lenne=0
se jelenje...mert akkor irna róla... a jövőlye meg pláne.. .
nyugi aberált nevű aberrált...bizit lyó arsz vagy...bontós szereti ha nyalol neki... intézd a pálesz...hogy ne bukj le..csak amosóba küld be valakivel...
szikrit..köszi..
zsir..ez az első vidid ami kezdődik is valahol.. van is mint nézni...
plusz dani egész ügyesen csinálja a dobokat...de azért nagybőgőt ne csináljon a kis frííre...
mert igy szép a hangja is..meg gondolom mozgalmasabb is
Na szervusztok! Látom még megy a buli, azért valljuk be ez a vidi . de úgy látom ez a secret fiú is figyelőben van mindig. Mások helyett is válaszól és figyeli a dolgokat rendesen
Amúgy találtam pont a tecsóban hőmérséklet szabályzós forrasztópákát, ha jól emlékszem 100-400 celsius között és kb. 4e pénz volt. Lehet, hogy az se szar!
Bontós! Mielőbbi gyógyulást! Azért még egy kicsit kíméld a kezed, hacsak nem direkt mondták, hogy tornásztas!
Na, beszereztem én is egy gumivágóalkalmatosságot, hogy ne legyen a hátsó gumim olyan extRÉMES...
Megtetszett ez a magasfrekvencián rezgő megoldás, meg hogy többmindenre lehet használni.
Próbálom úgy írni a márkaneveket, hogy értsétek, de ne legyek kicenzúrázva a fórumról...
Szóval a Szali-féle Faintos multimester tényleg biztos a legjobb, de 60e az alapgép, kb. 80e lenne mindenféle kiegészítővel.
Ez nekem túl profi, nem igazán tudnám kihasználni.
Faintosék voltak az elsők állítólag, akik kitalálták ezt a megoldást, de már lejárt a szabadalom...
Így aztán több gyártó is csinál már hasonlót. Van pl. a Makikánál is, de még az is drága, 60e kiegészítőkkel.
A tecsóban kapható a legolcsóbb, 10e alatt, de az noname és kiegészítők se kaphatóak hozzá.
Végülis vettem egy blackanddecknit, 20e volt akciósan és kompatibilis bosch kiegészítőkkel is, meg állítólag egész jófajta. http://www.blackanddecker.hu/p...
Ki is próbáltam, viszi a gumit, mint a vajat... (na jó, az a Faintos )
De úgy biztos viszi, mint a sajtot...
nix hÍzti pisti...
rámész az adatlapra..és van mögöttes tartalom...mint pl nálad is...
ugat6nánk bőszen..de úgy nem is jó.. csak úgy ha szelem fórumozó ként benyögöm a okosat..mert okos vagyok mint az állat....csak sose kellejen bebizonyitani..mert akkor csúnyán lebőgnék..
ez a jó a szelem rálydelekbe..
bontós hol hallottad a zsir kipufilyát. . mert én csak mácsai pált halottam...
múhahaha
5 méter magassan van az a szikla..ami ferde is...meg viszafelé kifelé is hajlik..10cm biztos... + a teteje meg 1mmagasan még felfelé megy meredeken...
ugyhogy ..vicces
már annak aki felmegy. .már az aki visszahullik