Ez nem igy van.
Én beszéltem Jarvis-al meg JonnyW -vel, Jarvis pl sherco 4T-rol jott el a Husaberg-hez 2T-re, vagyis ö donthett és döntött.
Jonny most a 4T próbálgatta a Superneduron, de mondta a Romaniacsan is kipróbálja. szoval köthetni próbálhatják de nem ez élvonalt mert meglépnek, a második versenyzöket lehet, pl. a spanyol Alfredo Gomezt akit pl. 250 2T köteleznek menni vele is beszéltem. panaszkodott is a kis 250-re hátrány neki. Kisebb is a gázsija.
Ott van pl. Knight a kis 300i Shercoval megy 4T -vel.
ami a moci indulását érinti a buzi akra csinálja, tul nyitott, vissza is kerül a gyari csö akkor szépen fog indulni. Csak próbának raktam fel.
S elmondom ugyan ez a hiszti egy karbisnál ha nincs leszükitve a csö vége akkor nehezen indul a gép mert nicns visszatöltés a kipudról a szivó részre.
kezdjuk a lényeggel nem mindegy mit hasonlitasz össze mivel
én mondok olyan 4T gépet ami olyan mint egy 2T.
amit most kitapasztaltam de régbben is tudtam az hogy a a 4T a free-t kivéve mint or nehezek, ezért nehéz velük extrémkedni, de pont ezért könyen ott marad az aleje mindig, könnyü velük gyorsan menni az eleje a többlett teher miatt ott marad. A másik sárban és omlos talajban jobb a 4T kalapács szerű hatása a hátsó kerékre (hajtása) a 2T elkapar kiforog a power szelep miatt. Persze technikával ez megoldható.
Az üzemanyag fogyasztásról nem beszélek de most az a tapasztalatom az injektoros gépem fele anyit eszik mint egy 2T mig mások elmennek 9-10 literrel (2T) én 4 literrel.
Ami nem utolsó hogy a összes profi menő kezd áttérni 4T-re JonnyW, Jarvis is probálgatja, Blazzusiak, ügye Knight mindig az volt, persze ÉN ( ) és nem csoda miért az uj 4T inkektoros oylan mint egy 2T csak a 4T összes jó tulajdonsággal, az örnehézség előny a tempoban a plusz 13 kilo pedig hátrány az igaz.
Kis freere- készül a tunning kipuf 32mm kiömlöröl meglesz a 40mm leömlő ami gyári a nagy 350-sen. lesz tüzz több.
Na bazzeg,ezt nem.Beszélnem kellett volna velük,hátha átvállaltak volna valamennyit abból az összegből,amivel én támogattam a rendőrséget bírság címén.
Nem csak az asszonyok,az emberek se! Nekem is volt ilyen,igaz kocsival.Azt hitte az öreg,ha bicajjal van,akkor ő mehet akárhol,és erősebb mint a kocsi.Tévedett!
igazándiból nem tudom mire gondoltam, lehet előtte sok volt az erdőzés
amúgy a szimónál az elsőfék nulla a hátsó félegy szóval tök mindegy mit csináltam volna, azon a 3 méteren belül semmikép nem állt volna meg
az is azért volt..mert 4 tén a relyakcilyó idő IS..sokal szarabb.
meg ugy általában a négy téken szarabb az idő..
négy té..fujlyjlyjlyjly
szikretríder...
akkor ami gumiat bevitt nekem jodlisten...azok a nagyon kafi gumi mert közel száz 100alékossak
akkor azok a te gépdre mennek fŐŐl
olyan irigy vagyok
nekem pl azok a gumik tisztán száz%kossak..mert 100% hogy ...kuka
reflexből húz egy teligázt
szimóval nyáron tépek a melóba a fénysebesség elenyésző százalékával aztán kikerekezik elém egy öregasszony
de olyan 3-4 méterre voltam tőle
húztam ám a fullgázt hogy emelje az első kereket de rájöttem hogy ez most nem fogja
na akkor kapott el valami remegésféle, de szerencsére valahogy elugrott előlem a mami
http://youtu.be/VzRRedN8C7U
de
a 2t meg sem közelíti
Én beszéltem Jarvis-al meg JonnyW -vel, Jarvis pl sherco 4T-rol jott el a Husaberg-hez 2T-re, vagyis ö donthett és döntött.
Jonny most a 4T próbálgatta a Superneduron, de mondta a Romaniacsan is kipróbálja. szoval köthetni próbálhatják de nem ez élvonalt mert meglépnek, a második versenyzöket lehet, pl. a spanyol Alfredo Gomezt akit pl. 250 2T köteleznek menni vele is beszéltem. panaszkodott is a kis 250-re hátrány neki. Kisebb is a gázsija.
Ott van pl. Knight a kis 300i Shercoval megy 4T -vel.
ami a moci indulását érinti a buzi akra csinálja, tul nyitott, vissza is kerül a gyari csö akkor szépen fog indulni. Csak próbának raktam fel.
S elmondom ugyan ez a hiszti egy karbisnál ha nincs leszükitve a csö vége akkor nehezen indul a gép mert nicns visszatöltés a kipudról a szivó részre.
azzal megy amit adnak neki, és amihez a szerződése köti... elvégre ebböl él
ha holnap a koreai kymco fizeti meg rendesen akkor azzal fog versenyezni...szoval marhára nem mérvado...
bocs de ezt muszály volt lecsapni...
2 T jobb de miben kérdem én ?
kezdjuk a lényeggel nem mindegy mit hasonlitasz össze mivel
én mondok olyan 4T gépet ami olyan mint egy 2T.
amit most kitapasztaltam de régbben is tudtam az hogy a a 4T a free-t kivéve mint or nehezek, ezért nehéz velük extrémkedni, de pont ezért könyen ott marad az aleje mindig, könnyü velük gyorsan menni az eleje a többlett teher miatt ott marad. A másik sárban és omlos talajban jobb a 4T kalapács szerű hatása a hátsó kerékre (hajtása) a 2T elkapar kiforog a power szelep miatt. Persze technikával ez megoldható.
Az üzemanyag fogyasztásról nem beszélek de most az a tapasztalatom az injektoros gépem fele anyit eszik mint egy 2T mig mások elmennek 9-10 literrel (2T) én 4 literrel.
Ami nem utolsó hogy a összes profi menő kezd áttérni 4T-re JonnyW, Jarvis is probálgatja, Blazzusiak, ügye Knight mindig az volt, persze ÉN ( )
Kis freere- készül a tunning kipuf 32mm kiömlöröl meglesz a 40mm leömlő ami gyári a nagy 350-sen. lesz tüzz több.
Helyzetjelentés? Esetleg képek ?
amúgy a szimónál az elsőfék nulla a hátsó félegy szóval tök mindegy mit csináltam volna, azon a 3 méteren belül semmikép nem állt volna meg
mi volt az elgondolás..ha már kikerülni nem tudod.. segiteszz rjata..és egykeréken akartál átmenni a felyén
meg ugy általában a négy téken szarabb az idő..
négy té..fujlyjlyjlyjly
szikretríder...
akkor ami gumiat bevitt nekem jodlisten...azok a nagyon kafi gumi mert közel száz 100alékossak
akkor azok a te gépdre mennek fŐŐl
olyan irigy vagyok
nekem pl azok a gumik tisztán száz%kossak..mert 100% hogy ...kuka
szimóval nyáron tépek a melóba a fénysebesség elenyésző százalékával aztán kikerekezik elém egy öregasszony
de olyan 3-4 méterre voltam tőle
húztam ám a fullgázt hogy emelje az első kereket de rájöttem hogy ez most nem fogja
na akkor kapott el valami remegésféle, de szerencsére valahogy elugrott előlem a mami