Igaz-igaz! Amúgy ha Vik. ismer, és tudta volna ki vagy, mielőtt írod neki a bolondos dolgokat, sztem fel sem veszi mert ismerőstől más ha ezt a jelzőt használja.
aberrált.
kicsit viszaolvastam..tegnapi röhögések tárgyát
hát mit mondjak...nem vagyok rád büszke.. már arra hogy ilyen csirán búlykálo embereket személyesen is ismerek..és még motoroztam is veled....
de mégis név nélkül irogatsz rólam..... mire jó ez?
hogy amit te tudsz rólam..azzal meg próbálod a másikat rossz szinben feltüntetni...arra meg különössen nem...dobálozol diploma meg kollegák...meg hogy ki mekkora bolond...
neked van... már nem diplomád meg érettségid..hanem 8as..tudod..8 elemid..jó pár évtizede még álltalános iskolának hivták.....mert ha van akkor végül is az már..IQnak számit..nem
az hogy az internek leple alatt meg irkálsz olyan dolgokat amiket azért tudsz..mert ismertsz ..személyesen is ..meg a fórumról van a neten teljesitmény..(pozitiv vagy negati...ki ki hogy itéli meg...)a nevem mögöt...elentétben veled...
hát ehhez nem kell hogy Íkú(IQ) fálygter legyél..
nyalj vilinek ..az majd csitit..szereti az ilyet.. én meg az emilyet
viszont ha tökös gyerek lennél..
és irogasz neveket..
biggyesztd már ide a tilyédet is...
tökös fiú
mert itt azért akár mekkora anyázás szokott is lenni...
azért ismerjük egymást.. tudjuk hogy kitől kaplyuk a csirázást ..
de igy ismeretlen dobálózol..ez olyan számalmas...
pálinka ide pálinka oda....görögeben pizza ide..
lyópofi ide jópofi oda...
4 emberre tudok tippelni..aki már akkor is ismert..és én is...
öket...és ebből mind a 4 et embernek tartottam szóval a másik 3ra való tekintettel...mutatkozz be légyszives ..emberként...
ha ez megtörténik..hát dumcsiz6unk..ha nem akkor miről is beszélünk...
mond bontós lyópofi ide hú de jót dumcsiztunk oda...
igaz vagy sem...
már enem emléksze.. talán a két órásra tervezett racét 60percnél feladtam ehz miatt..de arra emléksze.. hogy bekötött kézzel mentem..de hogy pontossan hogy .. arra már nem.. ez 1998ban volt...
http://youtu.be/5UxjWISWslg