Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Finom sör!
egyre kuszább a szitu
ruszkidombi endúró race.. tüske ment a kezembe...
emlékszem...mint mindenre
aztán a mentős tett rály egy nagy pólyát..
még a gs 350 ktmel volt.. 1990 hu deretek volt..se póver szelep se rendes erő..kb mint egy sx 250be...aztán lett egy év múlva azsx 360 nagy szerelmem..azal ot 30 percben akkorút estem erepütem a fák közé...
huh...majden letört a vállam..de aztán nem ..mert inkább a ruszkidom csúszott odébb pár métert
Neeeeeeeeeee
hát még nem találtad ki...
hát én sem
de it dázönt metter...
ha pizzát zabálunk akkor mindenki rózsaszinű lesz ...az a szitu..tizen páér volt egyszer reggel nyolckor ..éhgyomorra.. na az elbaszta a napomat...
okádtam mint a murányi kutyája...
a buszról leszáltam, mert egy nyanya mondja ..filyatalameber a szályából folyik valami...
és hát szó mi szó..nem volt egy csillagszemű igazmondó juhász kinézete.....de bakker..nem hazudott...
Nem szerintem régebben! láttam olyat Ruszkidomb enduroverseny, viktornak tüske ment a kezébe ,verseny közben! és elment haza 90 évek eleje
mehetünk görögbe is...
bár az nem esiksz útba algyőről..csak ha szőregi pacák lennék..
Na ja, vagy Margaréta,régen még a Lucky is jobb volt . Nem ittál eleget 20 kelletvolna.,soha nem ittam bánatomban,mindig örömömben ,vagy a társaság miatt
Ki lehet ez a fiú? Ki lehet?
az lyó hely?
én tornyosat szeretem...mert a laktatóval még én is jó lakom..nem kell utána azon agyalni..be kéne nyomni még egy hambit...csak hogy ne korogjon a gyomrom...
Vik ez nekem is új! én is azt hittem anti vagy! Ebből az a tanulság hogy azóta ismer téged ,amióta én!
Szereted te is újszegeden a görög pizzát? Én is .
mellényúltál kicsi..
régebben..15 éve.. toltam én is arszba...pont a pálinka meg a tiszta dolgok voltak a kedvenszeim..mikor felejteni akartam..az akkori naghy szerelmem...
de aztán rályöttem.. felesleges ...felejteni úgy sem tudok...
aztán az hogy mindenre emlékeszem csak kontrolálatlan a kordinációm a tizenpár pálesztól.. annak meg semmi értelme...
OK. majd a gőzfürdőben felemelt kézzel ülök 1-2 órát Azt hiszik hogy jelenkezem mert valamit szeretnék mondani!
A Görögben!
Vik. látod tudnak mindent rólad ,még azt is hogy úgy iszol mint egy jó kuplung( ANTIhopping) Soha!
Sárgabarack csak 3 centet mert nagyon fogy sajna
na hol zabáljuk be azt a pizzát..holnap algyő borbola fürdő 16kor..jön szali is..
áztatjuk a seggünket a 37 fokos termálba..meg nagyokat mondunk mint itt a fórumon
Hát persze de igya meg megnézzném szivesen csak anti amugy, És meg szin jozanul is félre beszél , Nem fagyálos csak a gyümölcs van benne.
A pálesz vagy zari?
Remélem még sokáig!
a nincs mit ..nyÓcezre..az nem futi mi
Na ez milyé van hogy engem mindenki szeret! Még az is aki utál! Na VIK? ez milyé van?
éppen most kortyoltam be egy kis kupica wiskyt... nem tudom ki szereti? adhatok-e
4 éves!