de mentem,jóval,sőt nállam megismétlődőtt ugyan az a szitu,amikor a 4t-n ültem szétment a bal kezem és eltőrt a jobb válam,a 2t még el se estem,bár ahogy felcsapott a hátulja a motornak megrándult mindkét csuklom és mikor visszaértem az ülésre megütöttem a golyoim.....de nem kerültem korházba....
Ha hullafáradt vagy mindegy min ülsz ha ilyen a szitu,de az okos erő hiányában visszább vesz,a dili meg beesik a gödörbe 4T miért nem veszi úgyanúgy a lapot?Lehet még nem mentél jóval
Sose biztos semmi, csak ami már elmúlt,mert előre egy szitu végét nem látjuk
csikusz,én
a meglepetés szerü dolgokról beszélek és nem agy cross pályarol ahol 2 percenként ugyan azt látod,olyan dolog ez hogy amikor van talán egy század másodpercedés te tudsz reagálni de a motorod nem mert nehéz és lassú a reakció ideje....
Nem,ahhoz "motor kezelési alapismeretek " kellenének.Néhány videót megnézve már az embereken látszik az elindulás pillanatában,hogy nem fogja tudni megcsinálni amit szeretne
...vegul is tenyleg hujeseg..mind a tipusu motor jo,az egyik erre jobb a masik arra jobb,attol fuggoen ki milyen tipusu motorozast szeret.En mind a 2 tipust szeretem..a 4 T valahogy olyan felnottebb,a 2 T valahogy olyan nyersebb.Vegul is mind a 2 megeszi a penzed ha azt akarod ,hogy karba legyen tartva es tartson.
En inkabb a motorok sujan faragnek,hogy meg elvezhetobb legyen a motorozas..
igen számit,gondolj bele,pl. mész elég temposan a susnyásban ahol elég magas a fü és van egy árok,ahoz kőzel vagy már hogy fékezz és ha 4t-d van szintén kavés az idő hogy reagáljon akkor nem gyorsabb a 2t reakcio ideje és talán kiránthat a szarból?!
http://youtu.be/EFRFsh0YEGY