Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom ,hogy vili szereti a jó pálinkát, ittunk mi már nem keveset. De még fogunk is
lya.
téged szeret. .
bennem meg csalódott...
mindjárt felhivom anukámat...
Adhatok belőle másnak is? Pl. Zarinak? Csak ne legyen benne fagyálló
áááá a nagy röhögésben arra figyelek mi ez a hang? drága kiskutyám vidám arcal rágcsálja az ágy mögött a legjobb cipőmet...

jöttök nekem egy cipővel...
lya..neked pálinkát hoz..welem meg szíwózik...
lyÓ van...lesz itt még napkezdő végző....
azoknál is az vót.. a napkezdő B nyomt kerültük C nyomra.. aztán még az is feladta a leckét...

hol a pálinka..
ottot tudod ezzel a kenyeredre kenni..
arra szükséged is lesz...
ott van a motor az adatlapján.. yahaha...
zenész... oszt milyen hangszeren?
én is örülök hogy elefánt talpammal nem tapostalak agyon..tök jót lyátszunk szerintem is...
bár nem látlak tisztán kis is vagy...a körmöm közt a piszokban jól el tudol búlyni...
de ha bemutatkoznál melyik is vagy..
csak a motort irnád ide hamár olyan jó pofik vagyunk...
Ja zenész vagyok,szeretem azenét, Vili benned nem csalodtam, viszek neked pálinkát,szemezett szöllő, majd valahogy ugy adom oda ne ismerj fel
tudtam én hogy földvári vagy...
nálunk voltam a legnagyobb törés..
sajna nekik nem úgy sikerült mint szerettem volna
na ne már ..te is... ...
itt sirtok közben meg milliókat locsotok a hülye hobbitokra.. aminek semmi értelme..mert reggel ugyan azon az útvonalaon mentek haza mint mint amin oda is...

bakker..it ezen a fórumon..
azt kell belocsolni hogy ..né mán itt az úly tévém...csak nem volt minőségibe..és ezért vettem ilyen oltsÓn...
Jaj hadmenjek már legközelebb veled motorozni viszlek hozlak csak vezzes a hegyen meg segits ha nem tudok felmenni a hegyre, reggel ott vagyok érted
Szerintem "Abe" zenész lehet mert a profilképén 3 hangvilla van . Zenész vagy ugye?
Hál istennek mindenki jol szorakozik ez volt a célom, eldobtam egy kis gumilabdát te meg egész este szaladsz utána,nem ,hogy megvárnád még meg áll
Hát igen,ez kicsit durva.
bontós..ne akard magad lecsórózni..
az ámg merciben meg reggel nyolckor majd ott vigyorosz..
Szájkaratéban is ott vagy a topon,de ahogy a kolégáid mondják az eszedért nem fognak el rabolni nyugodjál meg,Tök jo
de de ..keresem is a felyembe kis értődött be a nagyon mikor itt volt nálunk...
volt pár...
znégy567nyolc bandából...gyanakszom..de azok nem edzenek együtt szegedi orvosokkal...

gyúr is szegedi is...
jobban keni mint járvisz..mivel csak az anutálya lehet grehemnél ügyesebb...csak is ő lehet az..és a faszát dugdossa hogy összemérjük...
de nem értem ezt..ahelyett hogy annyit mondott volna..
figyu bocs a megszólitásért..
de nix hizti..ebből les a sok olvasó aki úgy röhög a gép előtt hogy már néha le is esiksz a székől...
találtam pici pénzé tv.-t az a baj hogy ennyiért soha többet nem tv.zhetnék az sem lenne baj

http://www.muszakidepo.hu/tele...
Bálint ne segits neki,ez az életben nem jöt volna rá
van egy olyan sejtésem ti ismeritek egymást személyesen....

erre még nem gondoltál?
imádok a fórumon méreckedni..mert itt a szály a lényeg..és abból nekem van..ha motorozni nem is tudok úgy mint te istenállat
akkor az nem motorozás vol...
a nem csak jöttél valakikkel.. .aztán meg sirva hazamentél mert nem birtad tartani a lépést kokec motorommal.. hát szégyellem magam miattad...
jó meg engem is megszopattok ilyenkor..mert azt a napot kidobtam..ahelyett hogy motoroztam volna
olyan volt már nem kevés...ne haragudj ha nem emlékszem mindenkire..csak azokra akikkel motoroztam is...
tudod..együtt..
az hogy én fent várok ti meg nem jöttök..az nem együtt motorozás...
az szivás...
de akkor azt hihetted szivatlak..pedig én soha senkit.. mert minden bolond aki kijött vele ma motorját dobálni..magát szivatta meg..
ezek szerint te is jártál már igy..
hát ..részvétem...lyárvis anukálya
Komolyan Viktor ojan vagy mint egy 5 éves, az enyém nagyobb stb meg én super super vagyok nincs aki jobban motorozna