a szépséggel sosem volt balyom..mindég is szép voltam...
a vakok nem láttak rajtam soha semmi kivetnivalót
pl bazimodó..1ből..tezsÍrré fogadott volna...de mostmár nem...de csak azért mert azóta..elhalálozott szegény..egy alagutban a kárpát-lisz-okban
bontós..azért kedves vagy..thnx..
de hazudós is ..azt ugye tudod
Januárban felkeresek én is egy dokit és ha ez a baj a jó időre már használható lesz.Az a furcsa ha melózok vele,gyúrok,vagy motorozok nincs hiszti,csak ha megpihen.
Már kezdem parázni hogy valami keringési dolog lehet.
Bár pont a bal könyökömre rá esett a moci még júliusban egy erdélyi motorozáson és arra is gondoltam abból maradt.
Ja igen, a bbbbbbontós a régóta erről az otthoni gépről nem léptem be és persze a jelszó a memóriában volt, de nem az enyémben hanem gépben, és most husss eltünt, úgyhogy ezért a váltózás!
VIK! Ezeket én is hallottam erről a típusról de csak a napokban. majd eladja valakinek mert ennyiért eladható biztos! Nem ragad be neki szerintem 650-ért simán elmegy aprókavics rendszerrel új aksi ...stb.
majd levágatod..ahogy vili is írta.. a körmödet az asszonnyal.. mert az nőni fog utána is.. nem úgy mint az eszed
mekkora egy vén fafej vagy..
nem minden műtét döglik be...
nekem a facéma.. az arszomat 5éven kereszül műtötték hogy ne nézzek ki úgy mint elynstejn..de nem az albert..hanem a frank..de nem a swályzi frank ...elynstelyn
lényeg az mikor levágták a beültetett csonból összefrot felső szálypadról a fogakkal együtt a csontot...és előrrébb hozták..1,5 cm rel..
na az volt az utolsó...
után 48 órát nem aludtam...nyitott szállya voltm de olyan fálydalmakkal hogy sirni szerettem volna..de már könnyem sem volt...orrrszondán toltam be a kaját 1 7ig...de csak 5 kilcsit fogytam..mondták is hogy le a kalappal nagyon szorgos voltam..mert 8-10 kiló szokott leugrani...mikor ennyire nem tudsz enni
amúgy minden ehettem amit le tudtam nyomni egy 3mm átmérőlyű csövön kersztül... gyakorlatilag egyfeszt egy óriás fcsivel szivtam fel a szétdarált turmikszolt kaját...
na azt soha többet önként..remélem nem si lesz rás zükség..de amúgy ..nix hiba a műtéttel..
kell hozzá lyor orvosstáb..meg sok sok szerencse..mint az élethez is...
Üdvözöllek a "Carpaliszosok" táborában! 1 hónap max. és ahogy Zsír mondaná "NIX HISZTI"! Sajnos előtte össze vissza küldözgetnek hogy mi lehet a baj, DE ÉN már úgy mentem a dokihoz hogy ezzel a problémával kezdjék meg a kivizsgálást, vagyis ne nézegessenek hogy mi lehet a baj hanem, célirányosan van 1 vizsgálat ami azonnal kimutatja a hisztit! és akkor már csak a műtét időpontját kell egyeztetni.
na egy újabb titokjancsi. előbújnak ezek csak megfelelő csali kell és jó horog. köszönjük bontós :) engem is felhívott egy titokérdeklődő az önindítóra. elkiáltotta ,hogy itt olvasta .
Olvasom itt a kéz zsibbadás témát és ugyan ez a problémám motorozás után napokig,főleg lefekvés után.Hajnalban arra ébredek hogy kajak le van zsibbadva a balos!Múltkor már napokig tartott a dolog.Most készülök vele dokihoz.Milyen vizsgálatokat csinált?Mennyi idő a gyógyulás,mire rendesen használható lesz a mancs?
kiváncsi lennék arra hányan bújnának elő ha pl ingyen viagrát osztogatna valaki.