Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vili ez a csali mocskosul bevállt! harapnak a halacskák.

kiváncsi lennék arra hányan bújnának elő ha pl ingyen viagrát osztogatna valaki.
Nálad hisztisebb nem nagyon van, na jó van
nyáron bóklásztam egy silver vingel. az kb ehhez képest olyan mint egy arany fog és egy ezüst fog közt a különbség. vagy még szarabb.
mert aberrált vagy
be ne sérwtŐgy
tikokolvasók előlyövetelét hozta bontós
de nix hÍzti
Üdv az uraknak! Az a gáz nekem motorozás közben is el zsibbad + éjszakai fájás zsibbadás,de nálam van más is.
egy goldvingal eksztrőmezni..állat vagy balikám
Az nem az enyém,csak Horvátba oda pofátlankodtam hozzá!
Haver faterjának viszont van egy.Baszott nagy kényelmes hajó!
a szépséggel sosem volt balyom..mindég is szép voltam...
a vakok nem láttak rajtam soha semmi kivetnivalót
pl bazimodó..1ből..tezsÍrré fogadott volna...de mostmár nem...de csak azért mert azóta..elhalálozott szegény..egy alagutban a kárpát-lisz-okban

bontós..azért kedves vagy..thnx..
de hazudós is ..azt ugye tudod
az a gold wing honda az odabasz! remélem egyszer kipróbálhatok egyet.

lya..látod ott is teszem a dolgom...ingyés süti..lyöhet kettő is..meg a múltkori zsiros tál is finyom volt
Zsír!

Januárban felkeresek én is egy dokit és ha ez a baj a jó időre már használható lesz.Az a furcsa ha melózok vele,gyúrok,vagy motorozok nincs hiszti,csak ha megpihen.
Már kezdem parázni hogy valami keringési dolog lehet.
Bár pont a bal könyökömre rá esett a moci még júliusban egy erdélyi motorozáson és arra is gondoltam abból maradt.
Ja igen, a bbbbbbontós a régóta erről az otthoni gépről nem léptem be és persze a jelszó a memóriában volt, de nem az enyémben hanem gépben, és most husss eltünt, úgyhogy ezért a váltózás!
amúgy ezen az einsteines hasonlaton kishijján befostam .
néha még azért nosztalgiázol amikor a sütiket tolod befelé a cukrászdában mi? megmaradt az igyekezet .
Vik. ha nem műtetted volna meg magad akkor is SZÉP és OKOS barátom lennél!
Vik! Te gyagyás
VIK! Ezeket én is hallottam erről a típusról de csak a napokban. majd eladja valakinek mert ennyiért eladható biztos! Nem ragad be neki szerintem 650-ért simán elmegy aprókavics rendszerrel új aksi ...stb.
majd levágatod..ahogy vili is írta.. a körmödet az asszonnyal.. mert az nőni fog utána is.. nem úgy mint az eszed
mekkora egy vén fafej vagy..
nem minden műtét döglik be...
nekem a facéma.. az arszomat 5éven kereszül műtötték hogy ne nézzek ki úgy mint elynstejn..de nem az albert..hanem a frank..de nem a swályzi frank ...elynstelyn
lényeg az mikor levágták a beültetett csonból összefrot felső szálypadról a fogakkal együtt a csontot...és előrrébb hozták..1,5 cm rel..
na az volt az utolsó...
után 48 órát nem aludtam...nyitott szállya voltm de olyan fálydalmakkal hogy sirni szerettem volna..de már könnyem sem volt...orrrszondán toltam be a kaját 1 7ig...de csak 5 kilcsit fogytam..mondták is hogy le a kalappal nagyon szorgos voltam..mert 8-10 kiló szokott leugrani...mikor ennyire nem tudsz enni
amúgy minden ehettem amit le tudtam nyomni egy 3mm átmérőlyű csövön kersztül... gyakorlatilag egyfeszt egy óriás fcsivel szivtam fel a szétdarált turmikszolt kaját...

na azt soha többet önként..remélem nem si lesz rás zükség..de amúgy ..nix hiba a műtéttel..
kell hozzá lyor orvosstáb..meg sok sok szerencse..mint az élethez is...
Üdvözöllek a "Carpaliszosok" táborában! 1 hónap max. és ahogy Zsír mondaná "NIX HISZTI"! Sajnos előtte össze vissza küldözgetnek hogy mi lehet a baj, DE ÉN már úgy mentem a dokihoz hogy ezzel a problémával kezdjék meg a kivizsgálást, vagyis ne nézegessenek hogy mi lehet a baj hanem, célirányosan van 1 vizsgálat ami azonnal kimutatja a hisztit! és akkor már csak a műtét időpontját kell egyeztetni.
Biztos nem az LM nel csinaltattad a gatlokat,azert razkodik
na egy újabb titokjancsi. előbújnak ezek csak megfelelő csali kell és jó horog. köszönjük bontós :) engem is felhívott egy titokérdeklődő az önindítóra. elkiáltotta ,hogy itt olvasta .
látod bontós ezt még ott szerezted be mikor 20 évet lenyomtál a nagy bontóskalapáccsal a közutasoknál.
Most lebuktam . Kézcsere volt, mert így olyan volt mintha mással lennék
Hali!

Olvasom itt a kéz zsibbadás témát és ugyan ez a problémám motorozás után napokig,főleg lefekvés után.Hajnalban arra ébredek hogy kajak le van zsibbadva a balos!Múltkor már napokig tartott a dolog.Most készülök vele dokihoz.Milyen vizsgálatokat csinált?Mennyi idő a gyógyulás,mire rendesen használható lesz a mancs?