gyertek,szivesen megmutatom a környéket.lehet lejőn Jaxy egy forumos motorozásra,sajnos idén már lassan csak szeges gumival lehet menni,mátol egész Erdélyre hó riadot fujtak
kafi a vidi...
olyan igazi promós...
figyu..ha nem nyúltok a motorjainkhoz...bontóssal beszáltem.. jövöre valamikor másusban elmegyünk hozzátok.persze ha megengeded
lyakszi hoz i mennénk..de az nekünk a 10en óra út az thÚl sokkkk
te azért alig több mint a Fele vagy...
ha ez igy van..lenne.. akkor veszek...4 hosszabitó..az 8 kiló..vatt
azzal pl simán kifűtöm a házat ilyen időben..
ha megtennéd hogy levideózod mert már indulok is a kinai hosszabitókért
óriási LIKE, csak gondoljatok bele egy crox versenyző egy szezonban ha esik akkor vége az az évi versenyzésnek, ez volt például most Balu val kinek térde sérült. s így tovább. Nem rég este sötétben eggyik motoros társam akart bele kényszeriteni tempot menjünk a sziklás talajon, s mi van ha elesek, ne mletörik a kezem vagy a lábam, vagya motornak van vége, szerintem igen is a MOTOGP meg ezek a gyorsasági sportok rég tulhaladták az ember testének türés határát. Remélem 1x végre gyártanak egy rendes teljes testű airbag-et ami meg véd a haláltól
nem látszik léggé jól..
19,2mm
és nix szétbarmolva.. és mióta nem kell úgy ruggani..mint ottó szokta..mert vágatlanul keményen nem fog csak kapartatják meg gyilkolják... konkrétan ..nem kopik
én azt mondom..nem el foglalkozni senivel.. ha neked ez jó.. akkornem kell (met)zeller ződje...mint nekem sem...
az hogy 50 óra van ebnne az álllat...
én is néztem a mostanit..hát még egy darabig marad...
kpeterproduction