Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem kell motorozom az elég hsiztit meg élvezetet ad.
vagy esetleg még arra gondolok valami jo cuccot szívsz...
hát igen kisronis-t kértem jézuskátol
de a krampus nem adja. mehetek akkor érte még ha csak egy videora kapom meg ?
Egyik ismerősöm ezt irta be a fészre a gumimra (képek lent):
beírás címe részemről: 50 üzemóra a xt754 ben és még fog tapad.

idézem: "A jo gumi nem szakadozik es toredezik darabokra. hanem kopik...ezzel a gumival egy fasza hejen mar csak szopni lehet. kopjetek szembe ha nincs igazam! Amugy a jo motorosok kacagnak az ilyen gumin,pedig azok a fickok a szarra kopott michelin vagy mtezellerrel is jobban mennek mint mások az uj gumival..

én mondom: egy dolgot elfelejtett a bíró: hogy a gumiban 50 üzeora van és mindenhol felment és fel megy, erre példa a Jarvis patak kijáró, a zarádni hegyek a pilisi köves feljárók és patakok. Vagy vizes patakok.
Ez a gumi jo nagy sarba es szaraz talajon///szaraz talajon majdnem barmi fog...""
látom Feri voltál délelött a templomban misén...
hát zsir ott sárban
olyan hiszti van hogy beszarsz. nekünk 30 perc úgy mert nagyon csusznak a talaj alatt rejtöző lapos kövek.
igen..de sárban
nem mert hülye vagyok...

na nálunk az hogy barát... azakire a monden napokba számit6ol...aki tőled 350kmre van...az isbarát..de az aki 10kmre van az a barát...vágod.. a mindenapikba nem csak telifonyon...
és az álszent dolog lenn azt hinni vagy azzal eterhelni valakit hogy mindég mindenben!mert olyat még az ember annya sem tud...
de többségi segitség a minden napokba..az van...
meg van a a telifonos segitség...
meg vannak azok az emberek akiket te nem tartol ugymond barátnak..de sokat vagy együtt velük -(szerinted..ugymond haverok hivod öket..)...
na azok a haverok akik nem a barátkategória ..mégis az időd nagy részében velük róluk értük vagy...
nekem ebből van sokra igényem...mert nem kell hogy nap mint nap itt legyen de mikor kell a 4-56ból valik ugy isott van ésmegoldjuk a bajságot...én isilyne vagyok nekik...mert van jópár denem mindég velem oldja meg a gondot.. de valamelyikönk azért ott van...
mint pl ez a hétvégi hajtás is...

ez szimbióus haveri kör már nekem összeségében 1 db baráttal felérő kapcsolat...
de nem összetéveszteni azzal hogyha valami nem jön össze akorbesértődö arra az egyre..mert a maradék4-5-6-7 közül majd csak összejön ami azzal az egyel nem...dea körből van a megoldás...nem mástól..és nem isakarom mástól...
bbe a körbe benne van nálam gyagyás is...te is..és még jópáran..
ez csak azért van..mert endúró..és jól érezük egymást...mint az önzetlen grúppen szeksz..csak a a lényeg számomra hogy jó legyen mindenkinek.. és ha épp most neme vlem az enme baj....csak jó legyen neki is nekem isés mindenkinek is...
mondom...
nem is haver márde nem is igaz barát...
ez maga a szimbiózus..
ez pont az mint ogy nem vagy szerelmes már az asszonyba... megdugnád a szomszédság összes nőjét..de mégis...semmi pénzért nem hagynád ott az az intrika okosságot.. mert nem tudsz nélküle létezni
Zsir
1 fontos dolgot tisztázzunk:
ami a hegyen folyik, az endurozás közben a cink a balhézás a hiszti meg minden az oda tartozik sehova máshova, ez átvinni a napi életbe, kibeszélni a nagy nyilvánosság előtt, kivétel itt, ez egy fajta élvezett az én társaságomban van aki ezt bírja van aki nem, akinek nem tetszik a válaszom .... de szerintem mindenki sejti mi mit mondok.
de újra ez a fórum meg a hegy eltűri az ilyen dolgokat, DE
ha valaki a magán életi titkait, magán élet adatit pl. telefonszám vagy egyéb infot kitereget ilyen helyen az nem hogy hűtlen hanem egy mocsok, az ilyen embereket én kerülöm közveszélyesek, zsigerből gyülölködök rossz ember más jelzőt nem is mondok.
S újra ne tévesszük össze a barátságot a haversággal, az a barát aki azt ki érdemli tetteivel, az a haver aki csak élvezkedni akar veled és utána leszar, hát amen.
A nem mindenki azonos azonos gyerek szobája volt és nem is kell mindenkinek megfeleni, nem kell mindenkivel jóban lenni mert az hamisság, arcátlanság. Nekem a barátaim meg a haverjaim külön téma.
Érted mi a lényeg. ember.
bakker zsir..téged megszállt ..a okosság.. .

ha nem beszélteted kis egymás ellen a haverjaidat..nem forditod öket szemeb kik rég is haverok voltak...nem füzgéled a másik ki beszélésére az embereket.. meglátod...sok barátod lehet majd...
mert nálad motorozással a motorosrészével...anyagi részével...önzetlenségével nem lesz gond...csak hagyd ki a cink részét ..hogy te dobálod a horgokat és megakasztod őket..még poénból sem...mert ezt senki sem szereti....
az hogy te a vidiken mostmár egyre többször leszel fönt méga többi küzd..abban nagy szerepe van a kis békával elsajátitott technikai tudásnak...ezt 350 endúróval ugyan úyg fog menni...dea kellő fék futómű és lóerő..meg ott lesz a kezed alatt..amivel...még jarvistnem kell lvideóznod..hogy ittvagyunk fent ..jarvisz is mindjárt felér..sé mehetünk tovább...persze ha sétáló jani..illetve dzsini volker is hajlandó lesz feljönni..mert ő még a legaljában szenved valahol...
szóval ilyen vidikre azért még ne számolj...de hidd el...tanárúrat majd képezned kell
és ha ezt cink mentessen teszed ....még úgy lehet rád oda is figyel..mert bontósra csaniara meg rám.. nem tud úgynézni hogy tanul tőlünk valamit...mert szerinte...
szóval nagy lályk az úly zsir ferencnek
annak örülnék még ha jódossal nem baxtatnátok egymást..mert ő si benne van a csapatunkba...
olyan sok hülyeséget csinált már mindenki.. fátylat rálya.. és éljen az endúró...a barátság és kitartás sportja
ha egyszer össezozom hogylegyen emberaki beül hogyapillerben kiszopasdaszályát.. akkor azért még nagyonszovesen elmennénk veletek..meg a romátrába is...bontóst úgy sem avarja asár...goldentanárúr..meg ha jön bontós úgy sem marad otthon..csak kérlek zsir beszélj vele ..mert ránk már nem hallgat a tanárúr
magyarázde le neki.. lamellázott 0,2-3 báros mitasz eksztrémmel semmi gond..
de a sima múzos félig lamellázott gumi.. kiszopatja szegényt

jaj de várrom már ...hogy egyszer sárban...sziklásban..mert nálunk az nix...mikor megyünk már
mi a barátság ! kérdezték válaszolok ! zsirFeri szemszögéből !
a barátság egy olyan egy együttműködés együttlétét fajtája amikor a sok jó élményen kívül sokszor megkel felelni a másiknak, figyelni a másik rezdüléseit gondolatait és segíteni önzetlenül a másikat.
Nem az a barátság amikor mind kettőnek jó vagy ép az egyik félnek mert a másik kihasználja és élvezkedik rajta, nem a jó rész jó a barátságban hanem az amikor ép számítasz segítségre és tudod az a másik embernek ép teher de jön és önzetlenül segit és nem vár el semmit majd azért, csak tudod ö ott van és számíthatsz rá.
Az is a jó barát jellemzője hogy nem beszél ki, nem csal meg és nem irigy, hanem tiszteli és élvezi a te általad elért sikereidet és nem éhes rájuk hanem bele éli magát és tiszteli minden peták amit megkerestél a munkádból azt te arra költöd amire akarod és élvezi veled.
Igaz terhes is a barátság mert nem csak élvezni kell azt hanem sokszor a másik sikertelenségén is kell segíteni áldozni idődből meg a szabadságoból esetleg pénzedből.
A barátság igazán akkor derül ki az, amikor hosszú idő után az a ember akit annak nevezel ott van ott volt melletted mindig nem csak a jóban hanem a rosszban is hü hozzád és sikereidhez.
A barátság türelem, megbocsátás és önzetlen szeretett.
Isten segítse és áldja azokat akik sikeres barátságokat űznek.
isten áldja barátaimat kik vannak és egyre többen lesznek, ki elmúlhatnak szoros kötelékein de ott lesznek örökre mert lélekben gondolatban azonosak vagyunk.
zsir.
bakkker.
karaly vagy...illetve király
a kis freevel is abandaközepén voltál..itt is!de hogy megjöttafejedbe az ace.. vagy csak reggel a másik..a lyÓ tablit vetted be és megvetted az egyik legjobb motort in de vörd(mert a legjobb az az esiksz 525 zarándög gépe )
szówal nagy lályk...hogy megjött az eszed és most már tudod is hogy mi mire való.....a kis freebéka a hobbi.. a nagy dög nehéz eikscély(mert székelyéknél igy kell mondani) az meg a csak a racékra.....meg most már mindég

kafi lehetett a terep..nálunk most sem esett rendessen mert pl. a hazafelé vezető ösvényen full porzott..csak belül volt némi esőre utaló sárosabb rész....ugyhogy irigye vagyok-e

tegnap a bakonyi-takonyba is jót mentek
azt mondják heka sárban
ugyhogy full irigy vagyok..
de inkább csak hazudós..mert nem vagyok irigy ..csak örülök hogy a vasárnapi ránemérésem miatt..azért sikerült jót hajtani...éshogy sárban..az meg maga a tökély...mert it nálun mé a most északai eső után is csak...épp nix por illetve kicsi sár azért van remélem haragjuk hamar tova huss..és még az idén úlyra mehetünk együtt
Hana montana polgari neve
Bontos - rol elnevezett Szegedi 2 feljáró
a neheze nem látszik ez itt már a vége.
http://youtu.be/HhgWHhma5Vw
Michelin enduro Componens 6 leszerepoelt
tegnap imike ment vele es sehol nem ment jól vele, a mitás lenyomta sajna, lenyomta a Pirelli FIM-et és egy pár gumit még hihetetlen.
Itt a szegedi 2 feljáró Imike nyilatkozik
http://youtu.be/990eXCwhYRg
Tegnapi menet !
Huh baz free az free de ez a motor meg a futóműve meg a blokkja
beszharás jó. A free könyü igazi tanító motor mindent bevallasz rajta de melosvele menni, a free nagyon jó hihetetlen jó gép.
De ez a 350 nagy vas crox vázzal a futóművével igazi verseny gép, gyilkos, most már értem Csanád fel lángolását és fejlődésének rohamos okát. Hát a gumi leengedve meg a motor. Ennek a motornak olyan a futóműve mint álom minden kisimul. Sullya annyira nem vészes nagyon meredek lefelékben is a futóműve a súlytöbblet kirugózza és nincs para. Igaz tegnap első menetem vele 4x is elestem ami a freevel szinte soha. A motorja pedig csodálatos, hihetetlen jó kezes és kurva erős brutálisan erős.
Tegnap oda keveredtünk egy olyan helyre ahol eddig sárban mindig 5x vagy 6x mentünk fel, most a extrémmel mitas elsőre felmentem többiek 3x is próbálták. A Zarándi gyakorlásoknak meg volt a hatása.

Tegnap megcsináltuk a Szegedi 2 meg a Szegedi 1 hez hasonló feljárót s ki volt fent elsőre ? na ? RunBerg a mocim. meg én rajta.
képek (szegedi 2 feljáró Bontos-ról elnevezve)
Utána elmentünk egy oylan oldalazóra ami olyan sáros volt hogy bazz balett ment, de megint a gumi meg a RunBerg teljesitett, hihetetlen jó volt kb. 30 percet vártam rájuk.
Regggggelt!
A pálinka kismértékben gyógyszer,nagymértékben orvosság!
mijaza Majli Sarjust..?
én azért nem tudtam aludni mert ugy fáj a torkom mint barom... azon agyaltam gyogyszert vegyek be vagy pálinkát... esetleg mindkettőt...