Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

EZT A LEÍRÁST TALÁLTAM MÉG RÓLA!
Mit is jelent pontosan a carpalis alagút szindróma? Carpalis alagút szindróma A szindróma viszonylag gyakori, fájdalmas betegség. Általában a domináns kéz az érintett, de a kétoldali folyamat sem ritka. A betegség lényege, hogy a nervus medianus nevű ideg, mely az alkar hajlító izmait és több kis kézizmot is beidegez, a csukló magasságában - a ligamentum carpi transversum nevű szalag alatt - összenyomódik (lásd a képen). Ez a kórkép viszonylag könnyen kialakulhat a fent említett tényezők hatására, hiszen anatómiailag igen szűk az a rés, az az "alagút", melyen az idegnek át kell haladnia. Az állapot létrejöhet foglalkozási ártalomként, a kéz és a csukló túlzott fizikai igénybevételét követően is, például olyan munkásoknál, akik rendszeresen, több órán keresztül légkalapáccsal, fúrógéppel dolgoznak, valamint családi hajlam is megfigyelhető.
lyódos.
eEEEzt nem neked írtam..
te ne is szólj hozzám soha többet ma eEeEEeste hatig lyÓ

amire csaninak kell... ha vágni akar gumit.. hát arra krisz megmondja...arr egy sima 1szerű..forasztó páka kel!azok nem melegszenek annyira..mert gagyik!de bőséges ahhoz hogy jól elvágja a gumit...
és úgy láttam krisz meg robúrt is 10 perc egy gumi..füst ..lófasz sem... beletolja...felűrről függőlegessen..majd az alján kiforditja ..mit a paraszt az ásót a földből...kikanyarintja...
egy bütyök egy tolás..nincs vágás alulról bütyök töve..szépen kikerekítve kis rádilyusz..full hibátlan...
ha akarjátok felhivom és pontossan leirom..nix mitt..nyócezer. .öccá
örök élet...ez nem romlik el.. ezen nix ami leromoljon..(kb mint egy merülö forrraló..azon sincs)nem kel rezegjen nem basztat semmit nix füst...
de az csak a gumigecizéshez jó...ezzel a rezgő vacakkal meg ha kell othon lehet dolgozni is...
mondom otthon..nem szalinak..a zsÍr profi munkásnak...
aki nem napi szinten gyilkolja.. nem kell neki..a 10szerwes árú full profi szerszám...

bbbbontós..
csak nem te is elvsztetted a kódot.. de legalább te nem egy full más néven vagy előjöve
jobbulást neked..
beszéltem hosival..mondta hogy az övés.. kb műtét ota.. szinte semmi fálydalom..ugyan úgy műkszik mint eddig ...mínisz zsibbadás...

olyan infókat tudtam meg a esikszeff 450fől...hogy már nem is ácsingózom utána...
csak annyit mondott hosi..figyu..nix eléd bajod az életbe..nem mondom a ktmem az tök jó..nem azt mondja ..úgy általában nix eléd bajod az életbe hogy olyan motort akarsz?
há mondom mért ..annyira ..
azt mondja ..lya..annyira gázos...
amit mi csinálunk román eksztrőm endúró arra kifejezetten halott ügy...és még a üzemórákra nagyon érzékeny drága alkatrészekről nem is beszélt
pedig full szerelmes voltam...de gecsa is hivott du és az sem mondott csak is rosszat...végül is
ez csak az én dolgomat 1szerűsiti meg..úgyhogy urak.. köszi az infókat
jajj Vili.. ez nem jo kifogás.. mindenki szokott kezet cserélni-...

aztán lehet hogy a másik kéz nincs anyira formában azt azé...
ezzel még nem győztél meg...juszt se fekszem kés alá... önként legalábbis nem
Jódlis! Bebizonyítom hogy nem a matyizástól! Jobb kezes vagyok, és a bal kezemet műtötték! Amúgy Ottó-nak is zsibbad a jobb keze,csak ő még vár vele.
nekem is csak este, mikor fekszem, de akkor meg had zsibbadjon ugyse motorozom...
Motorozás közben és nap közben semmi bajom nem volt, csak lefekvés után!
Ez a legjobb időpont az ilyen dolgokra, mert mire jön a szezon ismét 100%-ban ott tudok lenni a versenyeken! Volt olyan hajtás, amikor azért hagytam ki 1 geci nehéz komoly patakban való szopást, mert tudtam hogy olyan intenzív terhelést fog ott kapni a kezem hogy este nem fogok tudni aludni a zsibbadás miatt! Szóval ha éjszaka többször felkelsz hogy zsibbad, menj dokihoz! Amúgy 15.perc a műtét és kisétáltam a műtőből és mentem a büfébe + cigizni FIKA AZ EGÉSZ!
nekem nem szokott este zsibbadni. de ez csak motorozás közbe jött elő neked? vagy csak este lefekvéskor ? hogy van ez
vagy kizárolag matyizástól ?
Bocsi jódlis
A dokim azt mondta hogy az intenzív rázkódás és azzal együtt járó szorítás az oka, mert folyamatos gyulladásban van a csuklónál lévő szalag alatt az idegpálya ami okozza a zsibbadást ! Sajnos csak úgy múlik el a zsibbadás HA vagy abba hagyod azt ami kiváltja, vagy műtét! Én sem akartam megműteni csak folytatta a doki a sztorit! HA NEM MŰTTETED MEG és marad a zsibbadás pár év és lebénul a kezed és még rejszolni sem lesz jó, csak a körmöt vágod rajta életed végéig mert másra nem lesz jó! JÓ HÍR! 10 motorosból 5-nek zsibbad a keze, vagyis nem vagy egyedül! 10 veresnyzőből 10-nek megvan műtve
huu vili bazmeg épp most akartam kajálni menni.
neked nehéz lenne megmagyarázni mi a különbség egy profi gép és egy élelmiszer boltban is kaphato 5000 ft os közt. kezdj el iparszerűen munkát végezni bármelyikkel. aztán hamar rájössz. kb 5 percet nem lehet rendesen dolgozni ezekkel a kutyaszarokkal. adsz neki egy kis fogásmélységet vagy valami emberes anyaggal találkozol oszt csak köpködsz hogy ugyan mi a faszért nem viszi? a profinak meg édesminedegy mibe ereszted bele. észre sem veszi hogy komoly terhelést kap. csak csinálja a dolgát éveken át esőben porban.vagy például egy igazi dekopírfűrésszel tudsz egyenes vonalat vágni meg ha akarsz iven tudod vezetni. a tip márkáju retekkel meg egy cseréplécet is komoly erőfeszités elvágni. neemhogy compakt lemezt.
még egy ok amiért ne engedjek magamhoz nyulni szikével hadonászo orvost
EZEN JOBBAN LÁTSZIK

http://youtu.be/UMcPJhGYISQ
Na ez volt reggel 8-kor is velem! NÉZD VÉGIG!

http://youtu.be/MuTZ8kMmqkk
amigy mi nyomja el az a holmit? tul erősek lesznek ott az inak meg az izmok? vagy a sok rázkodás basz oda neki? komolyan érdekel
jobbulást neked Vili...

mondjuk nekem eddig az életben mindig az volt a tapasztalat (másokon, mert ugye az okos a más kárán tanul vagy mi:) hogy amikor önként befeküdtek hogy majd az orvos szikével megcsinálja és jobb lesz... na azok utána mind szarabbak lettek...

ugye Jozef... mesélj bátran
meg a sok rejszolás.. ugye...
a páka az füstöl is és bűdös is...mondjuk van aki szeretio a bűdöset..
de akkor miért tette oda azt a szalagot az anyatermészet?
mert nekem is szokott zsibbadni de én a melora meg a megerőltetésre szoktam fogni
nekem szokott zsibbadni rendesen, bár álltalában aki elég régota műveli ezt a sportot annak mind szokott...

mondjuk nincs az az isten hogy én befeküdjek önként a kés alá....
én max akkor megyek műtőbe ha erőszakkal visznek ágyhoz kötözve nénos autoban... máskép inkább kihordom lábon...
Szerintem sima forrasztópákából meglehet csinálni.kérdés ez a gumivágó szar,hány wattos lehet.Mondjuk egy komolyabb páka is többe kerül mint 17ezer.

Amúgymeg estét.
mondjuk gumi vágásra 2-3 hetente egyszer kár megvenni a 250 eurost...

azér 75 ezerért jo sok benyát lehet kapni..