Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

8:22 tol az a ktm nek a beallitasai tiszta szarok,nem csoda ha az ember nem tud motorozni vele.
1- alapon szegeny a keverek,,,ugat a motor....jol hallatszik
2-a power nem jol van allitva,vagyis hallatszik,mikor kellene toljon akkor rugja le magat.tul hamar nyit a power..azer kapartat anyit mert nem tud maskepp indulni,csak ugy ha a powerwn indul..ti tudjatok milyen rugot hasznaltok de az nem jo.Itt a fiuk mind a zold rugoval motorznak ha jol tudom.
Amugy fasza a hej.latszik,hogy kell mar valamit tudni,hogy felmenjel.
Az acconyom azt mondta,hogy bazz mit mond ez az ember,1 percet be nem all a szaja minden videoba..
Mondom neki,hogy jol motoroznik es azert ugat egesz nap mert varja a banat fent a hegyen.... megmentettem a szajad viktorinox
volt tegnap aksilyó rendessen..
a nap végén..mielőtt a kis ösvényen elindultunk vissza a kocsihoz...az utolsó 10m ben volt 40cm magassan...egy 15 cm átmérőlyű ág...na annak nekem ülve kellet egy keréken nekimenni...
úgy pofára vágótt... kézállés volt a kormány felett ..onnan fejjel tompitottam az esést a sárvédő és a föld vonzáskörzetében
combal még levettem a kormányt közbe..illetve a csuklómat is jól megcsavartam...
aztán hörgő nyüszités közbe..feküdtem a földön..dont ki hodtét utánozva aki épp a szélmalomtól kapott egy taslát..és azon gondolkozik..de a nap végén...mért vagyok ekkora ..mAArha
mert szombatra is kéne még az csukló meg comb...de végül is ezek nagy hiba nem lett mert ma is mehettünk volna ..csak jodlissal ketten műár nem vergődtünk vele.. bezzeg ha jöttek volna akik szombatra mondták..de azok nek jöttek.. aki meg szombat vasárnapra szerettek volna ..azok meg csak szombatra nem jönnek..ugyhogy ..
remélem mindenki lelkében kitisztul majd .és nem lesz belőle...harag...mert tudom..
a hibás én vagyok
ha ott vagyok azért ..ha nem akkor meg ..azért
még mielőtt bár ki bár mit belemagyaráz6na ebbe a szálylent killer dologba...
ez nem csanád hibálya...
arról van szó hogy az ember..eddig nagyon a sor végén SEM kullogott...sokan jókat somolyogtak rajta...de csanád nem csak lelkes és kitartó...hanem figyel...és ha nem is mindent elsőre ..de megtanul dolgokat...mondjuk..a mesteretől tud is tanulni...minusz én tőlem tuti nem lát6 semmi hasznossat..de engem meg...szeret
szóval..vissza térve a szálylent killer tevékenységére
csanád soha egy cinkes szóval nem bánt senkit... igazi pozitíw ember..csak jó tulajdonságokkal...minusz szálylentkiller . .
szóval...azokat nyirja ki..akik eddig somolyogtak rajta. ..és pihenkéltek mig ő küzdött felfelé...de amúgy sor végén voltak...
most hogy csanádra nem kell várni...nekik...ezért ök a sor végén nem tudtak pihenni.....DE közbe nem voltak hajlandók elismerni maguknak hogy ez van...már csandi is elhaladt mellettük...
az áljunk meg és szusszanjunk szót ..meg nem akarták használni...én meg ha mindenki fent van..már indulok is...HA NEWM SZOLNAK HOGY ÁLJUNK MEG..INNI ENNI DOHÁNYOZNI PIHENKÉLNI SZERELNI...mert csak úgy félórákat pihenni...indokolatlanul..minek...inkább motorozunk...
szóval ezek az emberek mind saját csapdályukba estek ...
mert nem hitték el.. nekik is szükségük van a pihenésre...
golden sokkal okosabb..és igaz hogy volt cink.. nem is mondom kitől ...de mikor fullosan elkészült.... akkor szólt álljunk meg kajálni.. bár még volt időnk délig.....de megál6tunk dél előtt is kajálni meg energiát szivni...és igy okosan..nem is nyirja ki magát teljessen a paraszt. ..
a megflály feljáróban..és a megflály patak végén a zsirkilyáróban ezért nem is támadtuk be ..senki..inkább ..hagytuk pihenni..mig mi felszoptuk magunkat...
mert elfáradni..nekünk is elkell

de nagyon kafi volt ..tegnepi nap...15 fok full napsütés.. reggeltől már hogy megpillantottuk a határt...köd tovaszált..és egy olyan hibátlan időbe és kissé..séáros néhol..nyálkás néhol poros..de full ideális talajjal...megtettük amit meg kell tenni a mondás szerint...ű
amit ma megmotoroz6tsz..ne halaszd holnapra
...főleg úgy hogy tudod.. vasárnapra mindenhol a full szar időt esőt mondja...
ugyhogy akinek csalódást okoztam azzal hogy a sz-v helyett a p- szombatot választottam-tuk.. hát nagyon sajnálom...
mármint az t hogy igy ők a szombat helyett ..inkább mást választottak..de remélem nekik is összejött amit szerettek volna..
és az nem más mint egy jó ütős motorozás
Mindig tanul valami újat az ember.
na itt van valami...
ez nem 10 sec. .seeleje sevéges selátni hogy egyáltalán mit is mutat6na...
.ez 10 perc
http://youtu.be/MbmYW0dWM0w
imi..
már azzal is hazudsz ha azt mondod..nem hazudsz
mert az aki a teljes..ismétlem teljes..igazságot nem mondja el mindég...már azzal hazudik kifelejt részleteket...apróságoknak tűnő dolgokat.. és még szándékosan is...hát az aztán az igazi hazudozós
Az Xc-w, amerikai piacos, de az exc megfelelője. Az xc-w-n nagyobb a tank, meg a kábelköteg egyszerűbb, nincs index meg refi kábel. Ha nem akarod levizsgáztatni akkor jobb az xc-w, sallangmentes.
idézlek...
Terhes szepen megtartani de nekema huseges barataimert mindwnt megteszek.

látod zsir.. tök ellenkezők vagyunk...
pl nekem a barátokat...pont nem ilyen megtartani...akiket igy kell megtartsak..nem jó
az a jó ha spontán jön..és nix erölködés...
tudod..mikor 1szerű kedvére valót tenned a másiknak..és annak sem esik nehezére ugyan ez neked...... na az a jó barátság

ha valamivel sokat kell dolgozi hogy müködjön..egyszer csak ..nagyon könnyen szét esik...mikor magára hagyod ..és nem ölöd bele energiáid...
már megint nem ugyan ott voltunk..
qrwa élet
a múltkor 10en egyen voltunk...és mit ne mondjak.. a menetre nem emlékszem..-jó most is hazudtam..mert mindenre emlékszem..ezárt erre is.... -..de hogy elég sok pihi volt ..az tuti
a kilóméterek nem szaladtak..csak a sok sok pihenkéllés. .
de 11 emberel..ez sem volt szar...végül is tsillagos 5 kaptam magamtól a vezetése...
mert lássuk be.. eléggé szétszórt volt a tsapat.. és nehéz azt hogy feladat is legyen mindenkinek.. meg azért fel is jusson mindenki.. még mielőtt leszáll az est...haladjunk is ..de eksztrémbe is...
ugyhogy a többség élvezze..de nagy unatokozs em legyen..meg a vége se szivjon már túl sokat...
szóval ismerde be...ismerde be.. nem volt könnyű a szitu
zsir.
kérlek beszélj golden tanárúrral... meg csandival..
csandinak mond hogy vegyen visszább..és a megszokott helyén a sor végén maradjon..nem előzheti meg goldent...mert akkor a szálylent killer...elkaplya 3dik áldozatát .
hallod csani vegyél visszább

zsir.
a mekflály feljáróban...csak csani meg golden nem dobott rá kettőt...
bontós jodlis meg én ..sem jutottunk fel elsőre...de mivel megbeszéltük hogy az 5 fős csapatból..ahol a 3 fő oda kell menni a kettőnek is.. tehát ha csak ketten mennek fel.. ott vissza kell menni a kettőnek.. de ha 3an..ott meg az alsó kettőnek kell felszenvedni...
mekflájosban...végül is jódlis lement...és igy a 3 ..a többség...az alul volt.. és nem vártunk tovább...bontós meg én is visszamentünk......mentünk a zsirkilyáróba...
hát jodlis meg én megcsináltuk..de csak ketten..igy a többségnek nem kellett....
azért nem volt szar...
de nem is tornáztunk 30 percet..
én az enyémet mértem...13 perc volt a szopó kezdetétől a végéig..azért megdolgoztam vele... a végén kérdeztéka többiek..vik mere...én meg benne áltam apatakba..ezek az úon mögöttem.. hát nem volt kedvem már megfordulni sem... igy mondom..erre előre a patakban de érdekes.. ugy meg gyorsba regenerálodtam...
bontós és csani amúgy ügyesen felment zsirkilyáró melletti jobb oldali meredéjre.. ahol a múltkor hosival mentünk ki...a tanárod nem tudom hogy került fel.. de se itt se ott...
JODILILIÓÓ FAXA az bicajod Grat!
Én is most alkudozok a BB nél egy CPI Husszár ra mondtam adok érte neki egy BMW t meg viszek még 1 gyümölcsös sörtde nem akart belemenni ))))
ŰZZED!
Szerinted. szerintem..
Nekem a ket jo barat nekem jo baratom. Egyenes tiszta emberek husegesek s nemkavarnak.
Mi kell ennel tobb. Hivnak keresnek es tisztelnek.
Nekem ez haversagnal tobb a baratsagnak egy atka va. Terhes szepen megtartani de nekema huseges barataimert mindwnt megteszek.
Most is hivtak menjek le de volt olyan tenyezo ami miatt nem vallaltam pedjg te is kezdesz szoftulni.
A multkori menetedben majdnem a vegeig birtad feszkonelkul.
Jo volt amenet sokanvoltu k igaz pihenes nem volt.
jodlis..
uly gépeddel meg vagyunk elégedve...mindenki
három100...ikszvéce....00 jó.
jól üzemelt végig...és hogy te is élvezted ez azt jelenti...nem vetél szart..illetve jobb mitn a régi esiksz mocskod...ami át lett ci-gányolva tanker 300as ktm-é
pedig..nehéz szegény mint a dög..nEEm .....

és az évjárat is jó.. mert 2008ban egy csomó jó kétezer 8as cuccot dobtak piacra
bár már az első alkalommal szerelni kellett
de ezt megbocsássuk

http://youtu.be/iyzT_X8IPQ0
aki volt már a szálláson a köbányában az tudja hol is van ez...
egy méter magas szikla a vége..és visszaflé hjlik..nem sokat..max 10 cm -ert
nagyon komoly...nak tűnuik..bontós kitalálta gyors fe lis emnt.. énem meg utána..csak azért nehogy már bontós sziklája legyen a neve...
enyémet is lekameráztuk..csak a kamera kikapcsolt fályl hibára hivatkozva...
bontósnál én ezt korrigáltam....és tadám
zsir..
mindenkit megakasztasz
de mire jó ez..
kb 1szer mondod ezt ottonak meg bontósnak...huss a barátság szelleme tova száll..
de szeintem tudodt te ezt...és ezért okossan velük szépen kúltúráltan illetve szopisztikáltan kommunikálsz...jól is teszed..vigyázz rályuk..nem úgy mint a többiekere akikre ráengeded azt az éned.. aminek köszönhető az hogy azt mondod...akit 4 hónapja sem ismersz...arr mondod azt... .. 40 évesen ...hogy ö az első igazi barátod...
ugyhogy zsir ...vigyázz az mberekkel.. szépen kúltúráltan..és...TISZTELETTUDÓAN beszélj velük..mivel egyiket sem a segged lukából húztad ki...lyÓÓÓ

BONTÓS...
itt van ni...
ha nem jó a cime ird ide mit szeretnél...megváltoztatom...
http://youtu.be/KegxHCXOads
pedig friizet akartal venni...csak inkabb egy becsuletes motor?Ujat pedig en sem vennek,meg nem is veszek soha...hol er anyit egy uj ..
Jol be vagy poccenve ..
erre nem gondoltam
A három betű!

Bocs de ezt nem tudtam kihagyni!
Mi a különbség az exc és a xc-w közt?
biztos nekem cimezted te pöcs. lecumizhatsz. ja volt rá lé de felesleges nekem uj motort , azt vegyenek a csírák meg aki tele van.mint te. azzal se fogsz tudni megtanulni rendesen motorozni. a 10 éves rozsdabogjámmal is agyoncumiztattalak te balga. hiába ölsz milliókat ebbe asportba akkor is csak egy lelkes amatőr maradsz tehetségtelenül.

vettem jó áron egy... igen jol mondtad ...lelakott retket amit két nap alatt megszögeltem kispénzből. egy 2008 as 300 xcw t. amivel a seggem jukábol huztam ki ma a patakodat amin felszerencsétlenkedtél a frirájdoddal. akarom is mondani látni szeretném ahogy ott a vadonat uj 14 es huzabergeddel felmotorozol .

hálistennek nem evett le a fene ide a zarándba mert igy egész jót motoroztunk nem kellett hallgatni az eröltetett röhögésedet meg a szar alpári dumádat amiket a videókon tolsz.
Jövő nyáron venném át a nyereményem ,mert lassan fakutyázni kell!
Zsír!
Most akkor nyertem vagy nem mer megöl a kíváncsiság
tádám... és ott a pont kérem szépen...

jöhetsz ingyen tesztvezetésre... az élmény garantált és felejthetetlen...
Ferenc nekem nincs időm videozgatni, ne csesztess már folyton ezzel...

te vagy a zsírtv oszlopos vezére hozod a stábot meg a kameráidat forgathatsz egy remek filmet a kiskutyárol...