Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hirdetem, de most már annyira nem akarom. rálocsoltam megint egy kis zsetont... és meg is szerettem
de még az is lehet megfogadom a tanácsod köszi
és igy lesz megoldva a motorra...

http://www.pto.hu/post/1/707
Bontós.
kitaláltam..nmegálmodtam... itt a lánctalp
igy lesz megoldva...
egyszerű és brilkiáns...
https://www.google.hu/search?q...
el kell adni
szerintem a 185-45 az sok.
áááá ezekkel a tűkkel én is küszködök. nekem N1-EF van benne. ez azt jelenti, hogy vastagabb vagy mit? többet kap tőle vagy kevesebbet? cseréltünk szimeringet, azt a szívógumit a karbi után, membránt, ki lett takarítva. benne maradt a 185-ös fúvóka meg a 45-ös slow jet, alapjárati vagy mi az. most megint indul szépen hidegen melegen, de még mindig csak nyitott benzincsappal , arra még nem jöttem rá, hogy miért kell... na szóval de egy fél perc alapjárat után szépen lassan visszaesik kb 200-ra a fordulat és leáll + érezhetően hirtelenebb lett magasabb ford tartományban. szerelő mondta, hogy ne rakjam bele a kisebb fúvókát mert jön a hideg...
egyébként mikor hideg a motor tök szépen jár aztán mikor meleg fél perc után leáll. emelni sem igen tudok a fordulaton... ötlet valakinek?
hi
ja én is láttam, csak ugye a gumából én nem tudok rendelni, de ha okosságokat tudsz akkor majd megzergetlek hátha.
Meg ehhez nem kell ám mindenféle gumivágó készülék,elég a nagy flex!
szegasztok
tűsök és gumisok
szerintem gumi nélkül sokkal jobb
főleg ha hegesztenénk a felnire körmöket mint a körmös traktoron neeeem
AA részfaszú bagoly pedig egy helyen szokott élni a rókatüttemmel!Csodálkozok hogy még nem találkoztál vele!
nekem egy 2005ös gas ba kéne n1eg ír következő méret elvileg n1eh szerinted jó lenne megér egy próbálkozást? A mándrucot meg nem ismerem csak a Rézfaszú baglyot, felénk az jár.
Én epres rücsis mitast!
olyan tűt találtam hogy N1-EH

a többi valami motorba lesz.. vagy megette a mándruc, vagy tugya rossebb hová lettek...
megyek keresek egy tű-t.... .. kötötű.. varrotű...
pfuuujjj.. még ez a fertő... ismeretlenűl ágyba bujni egy ellenkező neművel....

legalább pár szot beszélj vele, még ha gumi nő is.. pl.: szia.. béle vok dugung vazzee.....
Én csak akkor ha nem ismerem a partnert.
Ha meg be vagyok rúgva akkor még az sem számít
Én nem használok gumit
hjaa.. a dinoszaoruszok... jo világ is volt..

de beszéljünk inkább a gumirol.. ki milyet használ, megöl a kiváncsiság...
kérdem én megvágtad ahogy egyszer bemutattam ?
mert ha igen és nem fogott akkor nem volt le engedve elégé.
Azóta már vettem nekik egy nagyobbat,meg külön szerződtettem egy embert aki nyomkodja helyettük!De neked ezt hiába is magyarázom,mert te maradi vagy.A te gyerekkorodba még dinoszauruszok futkároztak az udvaron!
Ja a tetőbank! Miért nálatok nincs olyan? Nálunk még vízcsap bank is van!
laca..
ez kb ugyan(a honlap működése.. és kinézete is..kisértetiessen hasonlit rálya..) az csak 2ezerrel drágább mint a gumakerben...

c-10 nagyon nagyon jó gumi volt...annó..aztán jött a szpidikrocki nevű förmedvény..ugyan azzal a kinézettel hoki anyagból..az szar volt...az a krocc kantri viszont.. sárga csikos...ami nagyon gyanús..a neve is arra utal..hogy a hosszú élettartamú endúróguminak is való mégis krocc gumi...
hát én kipróbálnám...
ha felhivol lehet hogy tudok valami okosat...
Na ezt fűzd be!És hol a szabás minta?
hi
én most itt nézegetek gummát. elég jó árban adja szerintem, meg itt pöstön át is lehet venni. ez nekem jó.
www.gumisprint.hu
itt van, amit Feri írt extreme, meg a c04 is, meg c 02, meg c456498464 is van
nekem ami még szimpi a c10 cross country. arról van esetleg tapasztnyalat?