Legnagyobb baj az volt, hogy valamelyik köcsög helybeli megmondta, hogy én voltam. Ezt utálom a legjobban, hogy fáj nekik másnak az öröme... Tudod, ha nekem sincs, akkor nekem se legyen. Az irígység nagy úr.
Ez volt felróva apapíromra: vasúti átjáron átmentem miközbe piros volt, + 3 piros lámpán (ezek nem vasútiak), nem álltam meg a rendőrautónak és nem volt forg. engefély, biztosítás meg jogsi a motorra..
vagy még mondhatod azt hogy megijeszettek és kergettek te meg menekültél . vagy esetleg hogy gyomorgörcsöd volt és befostál volna ha megállsz. vagy azt hogy epilepsziás vagy és beakadt agáz. bazki nincs több ötletem. beszélj ügyvéddel! az legalább elmondja hogy menthető vagy menthetetlen. és tudja a büntetési tételeket.
azt a nyomot nézd ahol én metem fel és utánna ugyan azon jőn a bmw 450 el a haver....
az utolsó 10 méter sima onnan ahol megáltam én simán elindultam felfele miután feljőtt a másik 2 srác
óó bazze. ez ultra gáz. anyádék minek dumáltak? tagadni kéne a végtelenségig a motort meg előtte elrejteni. én azt mondom hamar beszélj egy ügyvédeel vigyél neki most 50 ezer ft ot gyorsan anélkül nem fognak lelkesedni. később a biroságon tagadhatod meg hogy be voltál narkozva és hülyeségeket beszéltél blabla bla. és ha mégsem segit makogj hogy melo nélkül vagy meg narkozol motor kölcsön volt hátha meguszod pár tizezerrel. sajnos amotorért nem fognak kapkodni. én most adtam el 450 ért 500 ezer plusz extrával és joval ujjab volt. de persze hátha. probálj valamit okoskodn i az ügyvéddel ha sikerül szerezni! amúgy a menekülés nem volt cinkes csak az hogy anyádék köptek helyetted. fasszopo az összes rendőr. ara is számits hogy a környéken most üldözni fogják az összes motorost .ez a hátránya ha kis közösségben laksz ismer mindenki.
Basszus . nagyon régen én is jártam így de akkor még el lehetett intézni az ilyeneket fű alatt. Bazz ettől szarabb nincs mikor megoldod faszán a problémás szitut ,és más miatt bukik minden
ú..bakker...
én meg azt hittem vickes vagyok a vassúti átjáró tilos jelzésével...meg gyorshajtás...
akkor mond6ni azt hogy ez nem a te kedvenc napod lesz
Köszi! A street fighter-ben "1995-1999" ők voltak a versenytársaim Ő ellenük ment verseny ki a jobb . Erdős Csaba, Hidi Miki, Szőlősi Pepe, Ilyen beteg dolgokat csináltam akkoriban a mocikkal
Szóval ez úgy volt, hogy elmentünk a kereki várhoz motorozni a teammal, de nekem előbb haza kellett, hogy jöjjek. Aztán szó szerint 5. alapgázon szépen csorogtam már a falunkba. A többi utat mind erdőben tettem emg, azzal nem volt baj. Aztán a körforgalomhoz érve láttam ,hogy van egy rendőrautó , és ezért gyorsan felzárkóztam az előttem lévő dobozos autóhoz, majd hirtelen a rendőrautó elkezd villogni és megfordul.. Tudtam ,hogy engem akarnak. Ezért a dobozos autót jobbról megkerülve kilőttem a körforalomból, sajnos csak a fő utcán tudtam elmenni.. Mit ad istene, tele volt, de én csak hasítottam, mint az űzött vad. Le az első úton, erre látom, hogy piros van a vasúti átjáron. Szerencsére csak 2 piroska volt, és úgy áttudtam menni a két sorompó közt, hogy a vonat elment. Na akkor mégezt nem tudtam, de ezt a helyi rendőrfőnök is látta. Oké, útépítés miatt fel lett szedve a beton sávonként és volt 3 rendőrlámpa piros volt mind, én nagy gázakkal átverettem rajta.. mint a taxiba, a szembeforgalmat úgy kerülgettem, aztán a szőlőhegyben megléptem.. Hazaértem levetkőzök erre dudálnak. Hogy feldobtak. Na brávó, tagadok mindent, erre jönnek anyámék, és mondják, hogy igen, motoroztam... Na puff... Megírták a feljelentést.. Szignóztam, mert anyámék beismerték... És ha nem szignózom.. Később jobban megszívtam volna.... Szóval egy pár 100 ezres motorozás volt ez a mai, ezért kérném a segítségeteket...
Sajnos rossz hírom van, el kell adjam a motort, és a segítségeteket szeretném kérni. Rendőri büntetés kifizetése miatt adom el. A motorért 400 at kérek, 350 a legalja. 2002-es SX 250, költségmentes állapotú, + idomszettet is adok hozzá. Sürgős lenne Elérhetőségem : 06 30 242 5531 !
Bezzeg akik az üzemünkből rendszeresen lopkodnak, azokkal semmit nem csinálnak.. Semmit, pedig mindenki tudja kik azok.