Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

bakker..ez kafi gumi...
ugy néz ki mint a metzeller mc 5...amúgy az oldalkocsis kroccképen is olyan van...
hasonlóan egysorban van a bütyök a mitas c04esen is...meg a pirelli scorpion mx krosszgumálya...egy az egyben a mitasz c04es...

amúgy ez a mitasz exterém pont olyan ahogy jakszi leirta...pont olyan... ha neme tol kapaás közbe még vissazfelé is csúszik..de mikro mg valamibe belemar...belelapátol...akkorát tol hogy kontrolál6atlanul kiugrik alólad..ezért szélsőséges..és ami szélsőséges kiszámit6atlan..vigyázni vele...
misleny ms3 az száz100alékban jobb...
c-04 mitaszt használt valaki..atis ..neked az a nagyobb gasgasokon is volt... volt vagy a kis 125ön...
az milyen
bakker reppel a gyerek a kandalo elött. ... ez lehet bepálinkázott, vagy alapbol ilyen...
maradj már gizdáskodsz itt azt a multkor is mesélted telon hogy a gyerekeknek vettél plazma tv méretű tableteket... hogy tudják testel nyomkodni a játékokat..
már csak egy kicsit kell várni és érvényes lesz a 28 ezer forintos... ugy kell felfogni mint egy időutazást.. no para..
a tetőbank..,?
A hátam mögött van kettő meg egy psp,5 telefon előttem,és egy lapostopp,ennyit látok most,csak nem tudom minek
Az se jó,mert már a szemed se a régi,aztán nem ismered meg rendesen a pénzeket! Megint elfogadsz valakitől egy huszonnyolcezrest,mint múltkor!
Erre már bankok sincsenek
Na az mekkora egy buziság! Agyonvágnám amelyik kitalálta! Úgy utálom,mint a picsa! A dórni ujjaimmal,egyszerre három gombot szoktam nyomni.Az csak az apró kínaiaknak való,vagy a liliputiaknak!
én már csak madamnak leszek ott jo... nekem adják le a lovét...
Nem tető,hanem teló kiszedés,csak elírtam.Tetőnk már régen nincs.Elvitte a bank!
.. lehet vak a srác.. csak elvitték egy körre..
milyen tetőkiszedés...? pont igy tél elött, há beesik az eső...
Annyira tudtok,má így is mehetnétek nyugdíjasan
elhuznám a farkánál fogva de most is éppen a hűlye tabletjét buzizza.. lehet bepálinkázott..

egyszer ugy kibaszom azt a rohadt frizbit... eldobom a kutyáknak hogy... ne a tiétek...
A tű
Ááá faszom,én inkább neki állok hímezni.Ennyi szarakodás van itt a telőkiszedéssel,meg gumi választással? Hagyom a picsbe az egészet!
Hüjje!
Aztán te minek mennél ennyi idősen? Max éjjeli őrnek!
márhá
Húzd el a kukijánál fogva egy kupiba,vidd be a csajhoz,azt mondjad neki,na verd belé a faszod Lehet szétnézne azt megkérdezné,apa,hol a motor?
tű az élet...